Hovedretter

Pita wraps lager gode snacks eller, kombinert med salat, et tilfredsstillende måltid. Hvis du prøver å fange den gode smaken i et pitabrød du husker fra en tur til Hellas eller en flott gresk restaurant, er det krydderet sumac. Vanskelighetsgrad: Enkelt påkrevd: 10 minutter Pita Brød Olivenolje Fylling Sumac eller søt paprika Tomat, tynt skivet, skiver kuttet i halv løk, veldig tynt skiver Tzatziki Pensle brødet med olje på begge sider og kok sakte i en tung stekepanne til den er myk og brunet.

Les Mer

Hvitløk er en av ingrediensene som nesten alltid trenger å hakkes, hakkes eller knuses før du bruker den i et fat. Det er tross alt den sjeldne oppskriften som krever hele hvitløksfedd. Dessuten er hvitløk en potent ingrediens, og litt går langt. En enkelt fedd eller to er generelt nok til å smake en hel rett (selv om mange aficionados foretrekker mer).

Les Mer

Collard greener er en type stor, bladgrønn grønnsak som er vanlig i sørlig amerikansk matlaging, men finnes i oppskrifter over hele verden. De blir ofte tilberedt med fuktig varme fordi det hjelper til å myke tøffheten og redusere bitterheten, men kollider kan brukes på flere måter enn du kanskje tror. Collards har mørkegrønne, vifteaktige blader med tøffe stengler.

Les Mer

Når du baker, er det ikke alltid klart om du (eller til og med hvordan) skal smøre pannene på forhånd. Hvis du er heldig, vil hver oppskrift du møter spesifikt instruere deg om og hvordan du smører kjelen. Det enkleste kurset er alltid å følge oppskriftenes instruksjoner. Likevel, mens en oppskrift kan si å smøre kjelen, forklarer den kanskje ikke spesielt.

Les Mer

Totalt: 5 minutter Forberedelse: 5 minutter Kokk: 0 minutter Utbytte: 1 skål (serverer 15) Ernæringsretningslinjer (per porsjon) 63 Kalorier 0g Fett 13g Karbohydrater 2g Protein × Ernæringsfakta Porsjoner: 1 skål (servering 15) Mengde per porsjon Kalorier 63 % Daglig verdi * Totalt fett 0 g 0% Mettet fett 0 g 0% Kolesterol 0 mg 0% Natrium 2 mg 0% Totalt karbohydrat 13g 5% Kostholdsfibre 1 g 2% Totalt sukkerert 0g Protein 2g vitamin C 0 mg 0% Kalsium 4 mg 0% Jern 1 mg 4% Kalium 24 mg 1% *% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering som bidrar til et daglig kosthold.

Les Mer

Karamelliserte løk er ikke synonymt med grillet løk. Begge har sin plass og grillet løk kan være deilig, men grilling handler om høy varme og karamellisering skjer sakte over svak varme. 0:48 Klikk på Play for å se denne perfekte karamelliserte løkoppskriften Come Together Karamellisering er en kjemisk endring som gjør karbohydrater (f.eks.

Les Mer

Det er vanskelig for meg å sette tid på oppskrifter som jeg utvikler, fordi jeg er vant til å lage mat så fort. Det er ikke skryt - det er bare sant. På Pillsbury lagde jeg vanligvis 10-12 fulle oppskrifter på omtrent 7 timer. Når mannen min hjelper meg på kjøkkenet, fullfører jeg vanligvis oppgaven min og overtar hans. I alle fall tror jeg at fordi det er lite forberedelsestid for disse oppskriftene, kan hvem som helst lage dem på under 20 minutter.

Les Mer

Corned beef kan være en populær rett rundt St. Patrick's Day, men dette kjøttstykket er også en enkel rett å lage når som helst på året. Corned beef er et brisket som er saltet. Den selges ofte ferdigkokt, men hvis du har kjøpt den rå, er den beste måten å tilberede corned beef sakte. Du kan bake, koke eller koke den i sakte komfyren, men nøkkelen til et mørt, smakfullt måltid krever minst noen timer.

Les Mer

Enten med frityrsteking, bruning av kjøttdeig eller matlaging av bacon, ender vi ofte med matolje som er igjen. Tendensen kan være å helle den nedover kjøkkenvasken, men det kan tette og skade rørleggerarbeidene, og hvis den helles ute på bakken, kan det føre til problemer for dyrelivet. Du kan lagre matoljen din til gjenbruk senere, men hvis det har gått dårlig, eller du ikke vil ha det, er det noen enkle, sikre måter å bli kvitt den.

Les Mer

Totalt: 80 minutter Forberedelse: 30 minutter Kokk: 50 minutter Bevis: 14 timer Utbytte: 1 brød (10 porsjoner) Takket være britiske kjendisbakere som Paul Hollywood, har det å gjøre surdeigsbrød blitt veldig populært. Til tross for et rykte for å være vanskelig å lage, er surdeig faktisk enkelt når du har den nødvendige surdeigsstarteren.

Les Mer

Det er ingenting som å spise et varmt og nybakt brød. For å nyte et brød rett fra ovnen må du vanligvis bruke det meste av dagen på å lage deigen. Men hvis du planlegger fremover og stash litt hjemmelaget brøddeig i fryseren, kan du kutte ut noen trinn og spare tid. Gjæret brøddeig kan fryses når den er formet etter den første økningen.

Les Mer

Totalt: 2 timer 45 minutter Forberedelse: 5 minutter Kokk: 2 timer 40 minutter Hvile over natten: 8 timer Utbytte: 4 til 8 porsjoner Ernæringsretningslinjer (per porsjon) 340 Kalorier 29g Fett 0g Karbohydrater 9g Protein × Ernæringsfakta Porsjoner: 4 til 8 porsjoner Mengde per porsjon Kalorier 340% Daglig verdi * Totalt fett 29 g 37% Mettet fett 12 g 60% Kolesterol 72 mg 24% Sodium 55 mg 2% Totalt karbohydrat 0g 0% Protein 9g *% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye næringsstoff i en servering av mat bidrar til et daglig kosthold.

Les Mer

Overmoden bananer lager deilig bananbrød, men det kan være vanskelig å tidsbestille kjøpet slik at bananene når riktig modenhetsstadium akkurat når du vil begynne å bake. Dyrkere sender med vilje undermodne bananer for å forlenge holdbarheten, og det er ikke uvanlig å bare finne grønne bananer på lager i matbutikken.

Les Mer

Å stikke brøddeigen ned etter at den har hevet seg er en velprøvd metode for å avgasse deigen (fjerne eventuelle luftbobler) og gjenopplive gjærcellene, introdusere dem for den nye maten. Men å brette deigen er også en gyldig teknikk for å utføre disse oppgavene. Når du bretter deigen ut, gjør du tre ting: utvis karbondioksid som dannes under gjæringen, styrker deigen ved å justere og strekke glutenstrengene, og utjevne deigens temperatur som eliminerer varme flekker.

Les Mer

Hvis du ikke har tilgang til en utegrill, eller kanskje det bare er for kaldt å gå ut, kan du fortsatt lage en fantastisk biff uten å forlate kjøkkenet. Vi testet forskjellige teknikker for å finne de beste måtene å tilberede biff hjemme. Du kan bruke en hvilken som helst kutt med biff til disse metodene, men til sammenligning brukte vi ømme biff (for eksempel New York strip eller rib eye) som var kuttet 1 til 1 1/2 centimeter tykke.

Les Mer

Denne listen gir en omfattende liste over japanske krydder som er essensielle for ethvert japansk kjøkken. Disse krydderne fullfører hvert japansk måltid med perfekt finish. MultiBits / Photodisc / Getty Images Ponzu er en soyasaus med sitrussmak som er et veldig populært krydder brukt til salater, kjøtt, fisk, sushi, sashimi (rå fisk), grillede grønnsaker, eller som en dukkert saus til (varm gryte), og teppanyaki (sauterte grønnsaker og kjøtt).

Les Mer

Totalt: 2 timer 55 minutter Forberedelse: 2 timer Kokk: 55 minutter Marinadetid: 12 timer Utbytte: Serverer 4-6 Kantonesisk stekand er en flott måte å glede seg over tradisjonen med stekt kjøtt som er vanlig i Hong Kong. Du kan servere stekt and med noen omrørte stekte grønnsaker og kokt ris. Eller du kan servere den Peking-stil med noen kinesiske pannekaker, skiver eller juliennte vårløk, skiver agurk og hoisinsaus eller søt bønnesaus.

Les Mer

Hvis du elsker å lage mat med hvitløk, bruker du det sannsynligvis i alt fra sauser, supper og gryteretter til veggie-retter, pizza, pasta og til og med egg. Noe som betyr at du sannsynligvis alltid har noen på hånden. I så fall har du sannsynligvis funnet ut at den ikke alltid holder seg frisk så lenge du kanskje vil. Visst, hvitløk er billig, men det betyr ikke at du vil kaste bort det, eller må gjøre ekstra handleturer for å kjøpe mer.

Les Mer

En 'ferdigkokt' skinke kan skiver og spises kald i smørbrød og salater, men smaken og tekstur er forbedret kraftig ved å varme opp. Slik varme du en skinke merket "ferdig kokt." Disse instruksjonene gjelder skinke som er pakket i USDA-inspiserte planter. Skinker som ikke er fra USDA-inspiserte planter, blir varmet til 165 F.

Les Mer

Totalt: 10 minutter Forberedelse: 10 minutter Kokk: 0 minutter Utbytte: 1 stor eller 2 små pisco sours Retningslinjer for ernæring (per porsjon) 405 Kalorier 0g Fat 68g Carbs 5g Protein × Ernæringsfakta Porsjoner: 1 stor eller 2 små pisco sours Mengde per porsjon Kalorier 405% daglig verdi * Totalt fett 0g 1% mettet fett 0g 1% kolesterol 0 mg 0% natrium 81 mg 4% totalt karbohydrat 68g 25% kostholdsfibre 2g 7% protein 5g kalsium 33 mg 3% *% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering bidrar til et daglig kosthold.

Les Mer

Selv om disse melkeproduktene har lignende navn, er kondensert og fordampet melk ikke det samme, og de kan ikke brukes om hverandre når du lager mat. De er begge konsentrerte former for melk som har fått fjernet mye av vannet ved tilberedning med høy varme. Begge melkene er hyllestabile og trenger ikke å bli nedkjølt, men det er der likhetene slutter.

Les Mer

En perfekt grønn salat gir akkurat den rette balansen mellom teksturer, smaker og farger. Hvis du er den typen kokk som synes formler er betryggende, tar denne grunnleggende salatformelen alle gjetningene ut av å lage en perfekt salat. Chris Turner / Getty Images Hovedingrediensen i en grønn salat er salaten.

Les Mer

Granateplet har en rik historie og har eksistert i århundrer. Den vakre huden, som spenner fra gul-oransje til dyp rød-lilla-huser et mangfold av frø, som skaper en søt og tangy juice som kan brukes i sausoppskrifter, smakfulle og søte retter, og som smakstilsetning for drinker. Hele frøene kan også spises ferske, tilsettes salater eller brukes som et fargerikt pynt.

Les Mer

Hjemmebakere lurer ofte på forskjellen mellom marsipan og mandelpasta. I dagligvarebutikker er de to produktene vanligvis side om side i bakerværden. De inneholder begge mandler, sukker og eggehviter. Imidlertid er det viktig å huske at marsipan er en spesifikk type mandelpasta, så de to er ikke alltid utskiftbare i oppskrifter.

Les Mer

Lovelihood / Flickr / CC BY 2.0 Ofte vil en oppskrift be deg om å "skjære inn" smør eller forkorte - vanligvis når du lager kjeks, scones eller noe annet kringle som må være flassende. "Å kutte i" betyr å innlemme smøret i melet på en slik måte at små klumper av det rå smøret forblir hele i melblandingen.

Les Mer

Ingefær er den kneblede, humpete roten av ingefærplanten. Den er ekstremt populær i både søte og salte oppskrifter. Smaken av ingefær er pepperaktig og litt søt. Den har en skarp og krydret aroma. Husk at fersk ingefær, omtrent som hvitløk, blir mild når du brenner det.

Les Mer

En av de vanligste misoppfatningene om svinekjøtt er at det må tilberedes godt gjort. I ganske mange tiår var det vanlig å tilberede svinekjøtt til en minimumstemperatur på 160 F. Det minste spor av rosa i en grillet svinekotelett eller stekt svinekam var grunn til alarm. Generasjoner av mennesker vokste opp helt uvitende om at svinekjøtt kunne serveres på noen annen måte enn overkokt.

Les Mer

Når først kjøtt-og-poteter bærebjelken i Mellom-Amerika, dukker ikke roastbiff ofte på middagsbord i en stor hunk lenger. Klander det for helsekosttrenden, en mer oppjaget livsstil eller smak til mer sofistikerte retter. I alle fall fortjener den enestående gleden av en saftig stekekjøtt sammen med enkle sider som dampede gulrøtter og stekte poteter å gjøre et comeback på kjøkkenet ditt.

Les Mer

Flere desserter blir avsluttet med sukkervarer fra melløs sjokoladekake til traktkake til bringebærterte til greske spesialiteter som kourabiethes (greske valnøttsukkerkaker). Så hva gjør du hvis du befinner deg uten denne viktige ingrediensen? Du lager dine egne! Hjemmelaget pulverisert sukker er raskt og enkelt å sette sammen og er ganske enkelt laget med hvitt, granulert sukker.

Les Mer

Ender du opp med å kaste ut halve bokser eller flasker med flat cola? Lagre den å lage mat sammen med. Tro det eller ei, flat cola har mange bruksområder på kjøkkenet. Bruk den i oppskrifter på velsmakende stek til dekadente desserter uten å gi noen colasmak. Eksperimenter med diett colas, men husk at lange koketider ved høye temperaturer kan gjøre diett colas bitter.

Les Mer

Fetaost kan variere fra myk til hard, og å prøve å smuldre den til salater og pålegg kan resultere i å mase den i stedet. Her er den enkleste måten å smuldre den på. Fetaost Kaldt vann (helst isvann) Valgfri gaffel Hvis du har en blokk med feta, kutt en skive i mengden du vil smuldre. Ellers er det bare å begynne med en skive.

Les Mer

S&C Design Studios Mange av oss kan være enige om at fersk juice gir de beste drikkene. Sitrusfrukter som sitroner, lime og appelsiner er de mest brukte fruktene i drinker. Det er bare logisk at vi bruker fersk sitrus når vi kan. Den gode nyheten er at dette er de enkleste fruktene å juice på. Det er en rekke forskjellige måter du kan få fersk juice fra en sitrusfrukt på, og det tar bare noen få minutter.

Les Mer

Totalt: 20 minutter Forberedelse: 5 minutter Kokk: 15 minutter Utbytte: 3 kopper (18 porsjoner) Brødkrummer er en flott ingrediens å ha på hånden på kjøkkenet. Bra for utstopping eller dressinger, de er også et smakfullt tilskudd til grønnsak gryteretter, pastaretter, makaroni og ost eller potetgitter. Det beste er at de er enkle, raske og rimelige å lage hjemme.

Les Mer

For å lage en fantastisk burger, vil du starte med det beste kjøttdeigkjøttet. Og du kan finne det i supermarkedet eller slakteren din - du trenger bare å vite hva du skal se etter. Nøkkelen til å velge det beste kjøttet for burgere er å finne storfekjøtt som er malt rett i butikken der du kjøper det, helst den dagen, og som inneholder riktig forhold mellom fett og mager.

Les Mer

Selv om det generelt sett betraktes som en kjølig eller kaldt grønnsak, er kål tilgjengelig året rundt, noe som gjør det enkelt for deg å hente frem og sette den på menyen. Enten du leter etter en hovedrett, en siderett eller bare en matbit, hver type kålrød, grønn, savoy, bok choy-byr på en litt annen smak og tekstur, så ikke vær redd for å eksperimentere.

Les Mer

Du går til en fancy restaurant og bestiller biff og skall ut $ 30, $ 50 eller mer bare for kjøttet alene; poteter og drikke er ekstra. Det er en fantastisk, transcendent biff. Du drar hjem og prøver å reprodusere det med mindre enn fantastisk resultat. Hva gikk galt? Hvordan får restaurantene sine biff så ømme, så smakfulle, så perfekte?

Les Mer

Stigningstid er ofte en avskrekkende middel for å lage gjenstander som krever en gjærdeig, vanligvis 50 til 60 minutter per stigning. For en to-stigning bakt god, vil det bety opptil to timers ventetid. Og noen oppskrifter krever tre stiger opp til hele tre timer. Mens vi alle er presset på tid, ønsker vi fortsatt den hjemmelagde smaken, spesielt med bakevarer som brød og kaffekaker.

Les Mer

Kylling er et av de mest allsidige kjøttene du kan sette på grillen eller i røyken. Lett å tilberede og i stand til å ta på seg nesten hvilken som helst smak, det har også den ekstra attraksjonen å være lite fett og i stand til å ta mest mulig krydder. Når det gjelder grilling, griller de fleste hudfrie bryster eller deler.

Les Mer

Enkelt sagt, "retardering av deigen" er prosessen med å bremse den endelige økningen i brødproduksjonsprosessen. Dette gjøres enkelt ved å bevise brød over natten i kjøleskapet siden kulda bremser oppgangen. Det har fordelene, inkludert tilsetning av smak og at du kan bake brødet på et senere tidspunkt.

Les Mer

Ingenting smaker deiligere enn nybakt brød smaksatt med urtene fra hagen din. Denne listen over åtte urter er perfekt for folk som ønsker å dyrke urter som de kan bruke, ferske eller tørkede, for å lage sine egne unike urtebrød. Pexels En lett tilgjengelig urt, basilikumblader kan tilsettes, fersk eller tørket, til brøddeigen.

Les Mer

Spruce / Leah Maroney Avocado må være en av de mest populære og spesielt sunne fruktene på kjøkkenet. Bruksområdene er tilsynelatende uendelige. Imidlertid betyr å bruke en avokado vanligvis å forlate den til siste øyeblikk, fordi overflaten av frukten når den er skåret raskt blir brun. Avokado har et enzym kalt polyfenoloksydase under huden.

Les Mer

Totalt: 2 min. Forberedelse: 1 min. Kokk: 1 min. Avkjøling: 60 minutter. Utbytte: 4-6 porsjoner (4-6 porsjoner) Ernæringsretningslinjer (per porsjon) 515 Kalorier 51 g Fett 11g Karbohydrater 4g Protein × Ernæring Fakta Porsjoner: 4-6 porsjoner (4-6 porsjoner) Mengde per porsjon Kalorier 515% Daglig verdi * Totalt fett 51 g 65% Mettet fett 18g 92% Kolesterol 81 mg 27% Sodium 28 mg 1% Totalt karbohydrat 11g 4% Kostholdsfibre 2g 8% Protein 4g Kalsium 47 mg 4% *% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering som bidrar til et daglig kosthold.

Les Mer

På mange måter er tilberedningsmetodene i Mexico veldig like de du bruker hver dag. Vanlige inkluderer steking, grilling og koking. Imidlertid kan bruk av molcajete eller en dampende bøtte være ny for deg. Meksikanske innfødte hadde ikke ovner, så alt ble oppvarmet over en åpen ild. De brukte støpejernsgryter og panner og også keramikkvarer.

Les Mer

Meatloaf er en klassisk amerikansk rett som alltid er en familiefavoritt. Og selv om det er en samlet enkel rett å lage, er det noen få ting - som koketid - som kan trå opp hjemmekokker. Vi har noen få enkle tips og triks for å sikre at neste kjøttpudding er smakfull, fuktig og perfekt tilberedt. Malt chuck er det oksekjøttet du velger for mest smak, og det hender også at det er det billigste alternativet.

Les Mer

Ingen forventer å lage perfekte informasjonskapsler som begynnende baker. Men hvis du har fått det grunnleggende, ikke har noen dårlige bakevaner, og er klar til å ta kakespillet ditt fra godt til stort, bruk disse åtte tipsene som vil hjelpe deg med å komme dit. Men først, sørg for at du følger noen få stykker universell visdom: Følg oppskriften.

Les Mer

Har du noen i livet ditt som er en ostekake-purist? Du kan lage enhver smak, men de vil alltid foretrekke et vanlig stykke veldig tett ostekake som serveres alene eller med friske jordbær og kremfløte. Her er noen tips for å lage den perfekte ostekaken som vil berolige enhver form for ostekake fans.

Les Mer

Fersken er deilig spist for hånden, men de er også fantastiske i kokte retter, både søte og salte. Før du steker, må du være sikker på at du vet hvordan du skal velge og oppbevare fersken riktig. Å vaske fersken vil fjerne det meste av fuzz. Selv om den uklare huden er perfekt spiselig, blir den tøff når den tilberedes.

Les Mer

Gresskaret tilhører familien Cucurbitaceae, som også inkluderer agurker, squash og meloner. Ordet kommer fra det greske ordet pepôn, som betyr "kokt av solen." Gresskaret er antagelig hjemmehørende i Amerika, nærmere bestemt Mellom-Amerika, og ble utvidet mye av indianerne da de første kolonistene landet.

Les Mer

Glow Cuisine / Getty Images Ferske kalkuner star på Thanksgiving, men du kan kjøpe dem frosne til helårs servering. Å fjerne ryggraden og brystbenet fra en hel kalkun gjør at den koker raskere, noe som betyr mindre tid i ovnen for at den tørker ut. Det gjør også utskjæring av en cinch. Slakteren din kan være villig til å avkaste kalkunen for deg, men vanligvis til en høyere pris kan du gjennomføre den overraskende enkle prosessen hjemme på omtrent 15 minutter, uten at du trenger andre verktøy enn en skarp kniv og et stort skjærebrett.

Les Mer

Hvis du planlegger en spesiell ferie eller søndagsbrunch, bruk denne brunsjmenyen. Den gir deg et valg av eggrett, fransk toast, to typer pannekaker, to typer vafler, hasjbrun eller hjemmefronter, blåbærmuffins eller scones, og selvfølgelig perfekt sprø bacon. Denne oppføringen inkluderer også cocktailer, både alkoholfrie og den mer "festlige" sorten!

Les Mer

Yelena Strokin / Getty Images Ingen smörgåsbord ville være komplett uten en av Skandinavias mest karakteristiske retter, gravlax. Kalt gravetlak i Norge, gravadlax / laks i Sverige og Danmark, graflax på Island, og graavilohi eller tuoresuolainen lohi i Finland, betyr navnet bokstavelig talt “Grave-Salmon” og refererer til den middelalderske praksisen med å kurere den rå fisken ved å begrave den i sanden over høyvannnivået.

Les Mer

Carolyn Iagattuta / Getty Images Ristet paprika gir en fantastisk smak til en rekke marokkanske salater og andre retter, for eksempel: Salade Mechouia Ristet paprika Salat Taktouka - kokt tomat og grønn paprika salat Zaalouk av stekt paprika og aubergine Du kan steke en pepper over en åpen flamme som vist her - eller til og med direkte på en elektrisk brenner - men du vil kanskje foretrekke å bruke en slaktekylling hvis du steker flere eller flere paprika.

Les Mer

Totalt: 25 min. Forberedelse: 15 min. Kokk: 10 minutter. Koketid: 8 timer. Utbytte: 1 1/2 gallon (1 porsjon). Kylling av kylling, kalkun og annet fjørfe er en fin måte å tilsette smaken og fuktigheten til kjøttet før du steker den. Denne enkle saltlakeoppskriften kan brukes til å saltet et helt kalkunbryst, en hel kylling eller en hel kalkun.

Les Mer

CC0 Public Domain / PXHere.com Vask artisjokken grundig før du trimmer. Hold artisjokken under kaldt rennende vann. Skyll inn mellom bladene uten å trekke i dem. Snu artisjokken opp ned (stilksiden opp) og gi en god rist. Tørk artisjokken med et rent håndkle. Fortsett til 2 av 8 nedenfor.

Les Mer

Å beholde en oppvarmet tortilla myk vil variere veldig avhengig av den opprinnelige tekstur, som er et produkt av ingredienser som brukes (mais eller hvetemel, pluss andre elementer), teknikken som ble brukt når du lager den, og hvor lenge det har gått siden tortillaen ble laget. Restaurant tortillaer lages noen ganger rett i lokalene, noe som gjør dem ultrafriske og fantastisk varme og fuktige.

Les Mer

The Gran / Diana Rattray I en salat eller sandwich trenger du ikke skrellede tomater. Hvis du lager en frisk tomatsaus eller stuede tomater, bør tomatene skrelles, kjedes og frøes. Resultatet blir en jevnere saus uten frø, kjerne eller skrell i den. Ikke bekymre deg, det er en enkel og rask prosess.

Les Mer

I årevis sa alle å røyke en brisket fett side opp. Teorien sa at smeltingen av fetthetten på brystet ville basse kjøttet i fuktighet og hindre det i å tørke ut. Nå er det mange som vinner store premiepenger i store grillkonkurranser med den fete siden nede, og det er fortsatt andre som blar i løpet av hver annen time.

Les Mer

Elsker du grillet storfekjøtt, men har ikke en røyker eller en bakgård? Fortvil ikke. Det finnes alternativer. Hemmeligheten bak deilig grillpølse er i de lave temperaturene og langsom tilberedning. Du trenger ikke en røyker for å gjøre dette. Med en hollandsk stekeovn, sakte komfyr eller en kjøkkenovn kan du også lage et fantastisk brisketmåltid.

Les Mer

Praksisen med å elte brøddeig strekker seg tusenvis av år tilbake og er et skritt som ikke kan overses av bakere. Og mens du blander ingredienser i deigen setter scenen for brødfremstillingsprosessen, gir kunsten å elte både styrke og struktur til deigen. Hvetemel inneholder to proteiner-gliadin og glutenin - som kombineres for å danne gluten.

Les Mer

Rum er en destillert alkoholholdig drikk laget av biprodukter fra sukkerrør som melasse, honning eller juice. Tradisjonelt trodd som opprinnelse fra Barbados, oppdaget plantaslaver først at melasse gjæret til alkohol. Rum var den første merkevaren som noensinne er laget, og er kjent som ånden som pirater drakk i Karibia.

Les Mer

Robert Linton Mange oppskrifter krever juice eller glød av en sitron, eller begge deler. Sitron tilfører zing, smak og friskhet til mange retter og bakevarer, og det å vite hvordan man riktig saft og kaster en sitron er en grunnleggende matlagingsevne. Ikke la deg skremme; Det er enkelt når du vet hvordan du gjør det. Rekha Garton / Getty Images Når du trenger å plage en sitron, velg den fineste sitronen du har med usminket hud.

Les Mer

Sjokolade er en av favorittmatene våre, enten det er i en oppskrift eller i en bar eller en boks med sjokolade som ligger foran TV-en. Å jobbe med sjokolade er enklere enn du tror ved å følge noen tips før du begynner. Sjokolade kommer fra bønnene i kakaotreet som høstes og overlates til gjæring før de tørkes og bearbeides.

Les Mer

Skyr-uttalt "skeer" - er en tradisjonell islandsk "yoghurt" som er laget siden vikingtiden fra 900-tallet. Det er teknisk klassifisert som en ost fordi den inneholder løpe, et stoff som brukes i curdlingmelk når du lager ost, men regnes som en yoghurt på grunn av dens struktur og struktur. Skyr er mye tykkere enn amerikansk eller til og med gresk yoghurt og er kanskje den sunneste av yoghurtene som er tilgjengelig.

Les Mer

Når folk flest tenker på steamed food tenker de vanligvis på kjedelige og smakløse retter du spiser på diett. Men du kan bli overrasket over å vite at damping er en av de tre viktigste tilberedningsteknikkene som brukes i kinesisk mat. Riktig steames mat og oppskrifter i kinesisk matlaging er helt deilig og full av smak, i tillegg til at den er lite i fett.

Les Mer

Hvis du holder et melkefritt kosthold, kan du stole på etiketter som leser "meieri-fri", eller kanskje gå gjennom prosessen med å skanne ingredienslistene på hver pakke. Men du kan bli overrasket over å vite at mange tilsynelatende meierifrie matprodukter faktisk inneholder en form for meieri, enten det er i form av kasein, laktalbumin, myse eller et annet meierivederivat.

Les Mer

Hvis du vil kunne koke fluffy pannekaker, er alt du trenger å kunne gjøre å følge en god oppskrift. Men hvis du vil forstå hva som gjør at en pannekake blir fluffy, er det her vi kommer inn i vitenskapens rike. Men ikke bekymre deg. Pannekakevitenskap er ikke rakettvitenskap. En myk pannekake handler om luftlommer.

Les Mer

Perfekt hjemmelaget saus er vanskelig å lage, men det er alltid verdt innsatsen. Enten du lager mat til ferien, en spesiell fest eller bare for familien, kan du imponere dine venner og familie med disse enkle tipsene for å fikse vanlige sausproblemer. 1:26 Se nå: Hjemmelaget brun saus Oppskrift Det er dessverre mange måter å gå galt med.

Les Mer

Couscous blir tradisjonelt dampet og fluffet for å skille granulatene. Koking og omrøring kan redusere hurtigkokende couscous til en klissete, stivelsesaktig mos. Som pasta har ikke couscous mye av en smak selv. Dermed lages couscous-retter med smaksstoffer, urter og krydder, med grønnsaker, tørket frukt, nøtter og / eller kjøtt tilsatt eller brukt som pålegg.

Les Mer

Totalt: 40 minutter Forberedelse: 10 min Kokk: 30 minutter Utbytte: 3 til 4 porsjoner Ernæringsretningslinjer (per porsjon) 613 Kalorier 51g Fett 38g Karbohydrater 5g Protein × Ernæringsfakta Porsjoner: 3 til 4 porsjoner Mengde per porsjon Kalorier 613% Daglig verdi * Totalt fett 51 g 65% mettet fett 4g 18% kolesterol 0 mg 0% natrium 113 mg 5% totalt karbohydrat 38 g 14% kostholdsfibre 5g 19% protein 5g kalsium 69 mg 5% *% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye næringsstoff i en servering av mat bidrar til et daglig kosthold.

Les Mer

Når du kjøper matvarer som er pakket, ser de fleste av oss etter en type utløpsdato, en salgsdato eller en dato for bruk på containeren for å bestemme friskheten. Hva disse datoene betyr er imidlertid forvirrende, og når varen er i kjøleskapet eller anretet og har nådd den datoen, kan du lure på om du trenger å kaste produktet eller om det fremdeles er trygt å spise.

Les Mer

Hvem hadde trodd at et videospill kunne lære oss å lage mat? Det gjorde vi absolutt ikke. Videospillutgivere tar bransjen utover strategisk spill og bruker videospillet for å hjelpe oss å lære noe nytt. Det som imponerer oss mest er spillene som er laget for å hjelpe deg å lage mat.

Les Mer

Spruce Eats Team jobber for å omfavne det nye arbeidet hjemmefra. Dette inkluderer overgang til nye rutiner som for det meste krever at vi holder oss godt forankret et sted. Underveis har vi oppdaget noen nye måter å tilnærme oss matlaging, spise og hvordan vi tilbringer dagene våre inne, alt sammen med et forsøk på å vekke glede og holde ting interessante.

Les Mer

Gran / Hugo Lin-svinekjøttet er delt inn i store seksjoner kalt primalskjæringer, illustrert i svinediagrammet. Disse primære kuttene blir deretter fordelt videre inn i individuelle detaljhandelskutt, og det er det du finner i matbutikken. De mest møre kutt av svinekjøtt er fra ribbein og lend. Det er her uttrykket "høyt på svinet" kommer fra.

Les Mer

Spruce / Leah Maroney. En kalkunbryst er et allsidig kutt av kjøtt på egen hånd, og å lære seg å smøre og feste et kalkunbryst utvider fjærkreets muligheter enda mer. Sommerfuglteknikken betyr å kutte det tykke kjøttstykket delvis i to, slik at det danner et stort, tynnere stykke.

Les Mer

BRETT STEVENS / Getty Images For denne opplæringen om sliping av kjøtt, skal vi lage hamburgere av den ferske biffchucken, men du kan male svinekjøtt, lam, kylling, kalkun, viltkjøtt, til og med bøffel. Oksekjøtt chuck har vanligvis rundt 15 prosent fettinnhold, noe som er omtrent riktig. Du kan bruke mørbrad, eller en kombinasjon av mørbrad og chuck ville også fungere.

Les Mer

Diana Rattray hjemmepølseproduksjon er enkel, deilig og er ubegrenset med hensyn til krydder og varianter. De fleste tradisjonelle pølser er laget av kjøtt, fett, smakstilsetninger og foringsrør. Du trenger en kjøttkvern og en pølsefyller, som begge er tilgjengelige som vedlegg for en stativmikser.

Les Mer

Rhonda Parkinson Neste gang du legger til en lang sylindrisk grønnsak (for eksempel gulrøtter, zucchini eller kinesisk aubergine) til en røre, bør du tenke på å rulle den. I tillegg til å være en fin måte å livligne utseendet på en røre-rett, utsetter rulleskjæring mer av grønnsakets overflate for varmen.

Les Mer

Spruce / Michelle Anderson Pom poms er en festlig dekorasjon for mange typer kaker som konfirmasjon, bryllup, baby showers eller bursdager. De kan være i hvilken som helst farge og ligner litt på stokkblomster når de er ferdige. Du kan også lage disse pene dekorasjonene fra fondant hvis du ønsker det, men de vil ikke se så utfylte fordi fondant ikke kan rulles så tynn som tyggegummi før den rives.

Les Mer

Leah Maroney Fondant snøfnugg er en pen dekorasjon å lage til feriekaker, småkaker eller cupcakes og til og med som nydelige aksenter for midtstykkebord. Denne teknikken lager mindre elegante snøfnugg som er perfekte for rustikk juletegn. Fondantrørene for prosessen er laget med et dekorativt pressesett, men du kan også ganske enkelt rulle fondanten til pølseformer med fingertuppene.

Les Mer

Loop Images / Simon Montgomery / Getty Images Den klassiske britiske scone er en av Englands favoritt bakevarer til enhver tid. Ingen selvrespektende ettermiddagste ville noen gang bli servert uten dem. Prøv å besøke Devon eller Cornwall og ikke la deg friste av en kremte av deilige scones, syltetøy og koagulert krem. Selv om det kan virke skremmende, tar det ikke tid å piske en serie scones.

Les Mer

Leah Maroney Ja, du kan bake en kake i en hermetikkrukke. Bedre ennå, hermetisering av jar kaker lage fantastiske spiselige gaver. Følg denne enkle trinnvise opplæringen, så får du deg noen hermetikkkaker - også kjent som Pirate Cakes - på kort tid. Fortsett til 2 av 8 nedenfor. Leah Maroney Start med rene, tørre hermetiske glass med en halvliter.

Les Mer

Molly Watson Å belegge en lagkake kan virke som en enkel oppgave, men hvis du ikke gjør det riktig kan du ende opp med revet kake og kakesmuler blandet med frostingen, i tillegg til et lite attraktivt sluttresultat. Ved å følge noen få trinn, fra hvordan du bruker arkiveringen til å spre deg på en smulefrakk, vil du kunne skape nydelige resultater.

Les Mer

Plasser flisene i røykerbunnen. Granen / Jessica Harlan Det er trygt, enkelt og raskt å bruke en komfyrrøyker for å lage mat. Denne veiledningen viser hvordan du røyker laks, men når du har lært den grunnleggende metoden, kan du røyke andre typer fisk, kjøtt eller grønnsaker. Vi bruker en Camerons Stovetop-røyker, så hvis du bruker en annen type røyker, kan du se i bruksanvisningen for å forsikre deg om at metoden er den samme.

Les Mer

Granen Du kan nyte hjemmelaget iskrem raskt og enkelt med en automatisk iskremprodusent. Eller, for et snev av nostalgi, kan du også bruke en tradisjonell manuell håndveivprodusent. En veldig enkel oppskrift på vaniljesbasert iskrem bruker en eggblanding som blir kokt for å tykne den før den transformeres til iskrem.

Les Mer

Matlaging i konvolutt med pergamentpapir forsegler i smaker og juice og gir en vakker presentasjon. Fra fisk og sjømat til kylling og grønnsaker er matlaging en papillote (den franske betegnelsen for matlaging i en pose) en sunn og allsidig metode. Prosessen er enkel, og hvis du ikke har pergamentpapir, kan du bruke aluminiumsfolie.

Les Mer

Danilo Alfaro Standardmetoden for å fôre mat er en tretrinnsprosedyre, og skaper et sprø belegg før du steker dem. Det er en grunnleggende prosess som brukes hele tiden i kulinariske kunst, for å lage alt fra stekt kylling til løkringer. Breading hjelper til med å forsegle fuktighet når du friterer eller steker.

Les Mer

Spruce / Danilo Alfaro Tomato concassé (uttales som "conk-a-SAY") refererer til tomater som har blitt skrellet, frøet og grovt hakket. Vi gjør dette fordi tomatfrø kan smake bittert, og huden kan være seig og vanskelig å fordøye, spesielt når tomatene er veldig friske. Når vi er ferdig, kommer vi til å ende opp med terninger, hudløse, frøfrie tomater, som du deretter kan bruke i sauser, salater, omeletter eller andre oppskrifter.

Les Mer

Michelle Anderson En sjakkbrettkake er et veldig pent valg for enhver type fest eller begivenhet. Du kan lage disse kakene i runde, firkantede, rektangulære design så vel som mer forseggjorte former. Det er viktig å prøve de enklere formene før du prøver hjerteformede eller ovale design. Dette mønsteret er nesten hundre prosent avhengig av å kunne skjære kakene pent og nøyaktig.

Les Mer

Nerida McMurray Photography / Getty Images Med de riktige verktøyene og litt tålmodighet kan hvem som helst forme elegante, intrikate tannkjøttlimeroser. Denne illustrerte guiden vil hjelpe deg å lage en rekke roser, fra trange knopper til ekstravagante blomster. Blomstermasse / tannkjøttpasta Tannpirker Styrofoam-blokk Nonstick-brett eller marmorplate Cornstarch Rullestift Gummipasta-kuttere eller kakekuttere i forskjellige størrelser Gummipasta-blomsterverktøy (valgfritt) Små børster Gelpastafarger / spiselig kronbladstøv Fortsett til 2 av 12 nedenfor.

Les Mer

Tekanne og kake. RFB-fotografering Alle har en mening om å lage en perfekt kopp te det ser ut til, om debatten er melk-i-først-eller-etter, hvor lang tid teen trenger å mase (bratt), til og med typen tekanne hvor du skal brygge. Her er bare tre synspunkter fra to fagpersoner, og en forfatter.

Les Mer

Spruce / Elaine Lemm Med mer enn 700 britiske oster av høyeste kvalitet som er tilgjengelige, kan du velge ost til en cheeseboard som et minefelt, og du vil være bortskjemt med valg, da britisk ost er blant de beste i verden. For å begrense alternativene på cheeseboardet ditt, er det best å velge mellom tre og fem oster med forskjellige strukturer og smak.

Les Mer

En kopp te. Getty Både Storbritannia og Irland er nasjoner av tedrikkere; vi drikker mer enn noen (den irske drikker enda mer enn den britiske). Blant alle de tedrikkere har alle en mening om hvordan du lager en 'riktig' kopp te. Hva som er en skikkelig kopp, vil imidlertid alltid være subjektivt, det er hva en person liker, og det er ikke alltid det samme for alle.

Les Mer

Spruce / Leah Maroney Enten det er en kjøpt rotisserie-kylling eller en hjemmelaget sitronstekt kylling, kan du enkelt skjære den med disse enkle trinnene! Å hugge en kylling er nesten identisk med å hugge en kalkun. Alt du trenger er en utskjæringskniv og et sett med tang eller utskjæringsgaffel. Hvis du bruker en kjøpt kylling i butikken, må du huske å snekre og spise den så snart som mulig etter at du har tatt den med hjem.

Les Mer

Aparna Balasubramanian / Getty Images Mens bitter melon er en av våre favorittkinesiske grønnsaker, som koriander, er det en ervervet smak! Her er enkle tips for å tilberede bitter melon til bruk i stir-frites og andre kinesiske retter. Hvis du er en virkelig fan av denne veggien, kan du hoppe over å parle melonen, som er designet for å gjøre den distinkte smaken mindre overveldende.

Les Mer

DIY Naturlige matfargestoffer. Molly Watson Enten du vil farge frosting, kakedeig, milkshakes eller pannekaker, er det ingen grunn til å vende seg til kunstige farger. Det er mange vanlige, hverdagslige frukter og grønnsaker som kan få jobben gjort. Bruk disse spesifikke eksemplene, men føl deg fri til å jobbe med denne forutsetningen: hvis noe flekker hendene dine mens du håndterer det, kan det farge mat.

Les Mer

Lars Ruecker / Getty Images Wontons er en type dumpling som er veldig populær i kinesisk mat. Det er mange måter å tilberede fyllingene på, og du kan bruke alle slags ingredienser til å tilberede forskjellige typer fyllinger. Fyllinger kan være kjøttbasert, sjømat, vegetarisk eller til og med vegansk. Det er også forskjellige navn på wontons i forskjellige områder av Kina, og forskjellige måter å tilberede dem på.

Les Mer

Dennis K H Sim Bestem hva du vil ha av kokosnøtten før alt annet. "Unge grønne" kokosnøtter har forskjellige modningsstadier: de yngste har det tynneste kjøttet, men den søteste saften. Saften av kokosnøtter med en tykkere hud, men kjøttet er fremdeles mørt og deilig. De mer modne grønne kokosnøttene har kjøtt som er tykkere enn en firedel tomme, noe som ikke er mørt nok til å lett skrape av skallet med en skje.

Les Mer

Salih Cheeramkulangara / EyeEm / Getty Images Malunggay er det filippinske navnet for Moringa oleifera, hvor de engelske navnene inkluderer trommestamme og pepperrot. Det tørkebestandige treet vokser i tropiske og semiaride områder. Den dyrkes til mat i Sør-Asia, Sørøst-Asia, Afrika, Karibien, Latin-Amerika, Fiji, Guam og Palau.

Les Mer

Ben Fink / Dorling Kindersley / Getty Images Pandanus amaryllifolius er en av de mange variantene av pandan (skruvspinn). De er kjent i den kulinariske verdenen som pandanblader, og har en karakteristisk frisk duft som er høyt verdsatt i sørøstasiatiske matlaging. Pandanblader brukes på forskjellige måter i sørøst-asiatisk matlaging.

Les Mer