Ingrediensordliste

I motsetning til barnesangen vokser morbær på trær, ikke busker. Disse trærne vokser raskt og produserer en enorm mengde frukt hver sesong, og varierer i farger fra hvit til dyp rød til nesten svart. Mulber er delikate og forgjengelige, og det er derfor du sannsynligvis vil møte dem i syltetøy- eller sirupform (eller i økende grad tørket) i stedet for ferske.

Les Mer

Svart ris, også kalt forbudt ris eller "keiserens ris", blir stadig mer populært for sine høye nivåer av antioksidanter og overlegen ernæringsmessig verdi. Forbudt ris fikk navnet sitt fordi det en gang var forbeholdt den kinesiske keiseren for å sikre hans helse og levetid, og forbudt for noen andre. Forbudt ris er en middels korn, ikke-glutinøs arvestykke med en dyp lilla fargetone og en nøtteaktig, litt søt smak.

Les Mer

Endive er både litt forvirrende og litt komplisert. Det refererer ikke til bare en type grønt. Den refererer faktisk til den bladrike delen av en av de bitterfargede plantene i sikori-familien. For matlaging er de tre hovedtypene belgisk endiv, krøllet endiv og bredbladet endiv. Endives dukker opp mye i salater, spesielt franskinspirerte.

Les Mer

Hvis du har handlet på Ikea i matseksjonen, har du uten tvil sett lingonbær i syltetøy, konserver og sirup. Servert som en krydder er det veldig populært i Skandinavia, men disse mindre kjente bærene vokser også i Nord-Amerika. Selv om de høres esoteriske ut, er lingonbær iboende for det nordiske kostholdet, noe som legger vekt på innfødte, ville og / eller foraged mat, og kan brukes i en rekke bruksområder, både søt og velsmakende.

Les Mer

Hvis du lager en oppskrift som krever melk og kjøleskapet ditt er bart, eller du lager mat til noen som er laktoseintolerante eller veganske, er det lett å finne et sømløst alternativ. Du trenger et melkealternativ som mandel, soya, ris eller havremelk. Alternativt kan du bruke et annet meieriprodukt som yoghurt, melkepulver, fordampet melk, kondensert melk eller rømme.

Les Mer

Kakaopulver er et resultat av kverna av kakaobønner og deretter fjerne fettet, som er kakaosmør. Hvis du er i midten av å lage en oppskrift og har oppdaget at du er ute, ikke bekymre deg, har du noen alternativer. Det er to typer kakaopulver: Nederlandsk-prosessert kakao og naturlig. Enten kan betegnes som "usøtet kakao.

Les Mer

Krem av tartar er et fint, hvitt pulver som vanligvis selges i krydder og bakervarer i matbutikken. Når du ikke har noen krem ​​av tartar i spiskammeret, ikke bekymre deg. Du kan kanskje bruke sitronsaft, eddik eller bakepulver, eller hoppe over det helt. Hvilken erstatning som er best, avhenger av hvilken rolle kremen av tannstein spiller i oppskriften din.

Les Mer

Fugleøye chilipepper, noen ganger kalt thailandske chiles, brukes ofte til å tilsette krydder i sørøstasiatiske retter. De små chiliene vokser på små busker i varmt vær klima. Rå, tørkede eller kokte, de små, men potente paprikaene pakker virkelig varme og brukes til å tilsette krydder i oppvasken eller til å lage brennende sauser.

Les Mer

Broccolini kalles noen ganger baby brokkoli. Hybridgrønnsaken har tynnere, mindre fibrøse stilker som er like deilige som blomstringene. Mens broccolini ble utviklet i Japan, dyrkes mye av den i California og Arizona, og den ser økt popularitet i USA, Storbritannia og Australia. Den kan brukes i alle brokkoliretter, har en søtere smak, koker raskere enn vanlig brokkoli, og er full av næring.

Les Mer

Hele melet er det vanligste melet som kreves i oppskrifter, både til matlaging og bakervarer. Men hvis du ikke har noe i spiskammeret, eller ikke finner noen i butikken, er det andre mel du kan bruke på stedet. Brødmel og kakemel - på egen hånd eller blandet sammen - kan erstatte alle formål.

Les Mer

I USA har navnet Idaho potet blitt synonymt med russet poteter av høy kvalitet. Men de brune bakepotetene er ikke de eneste potetene som dyrkes i Idaho. Staten høster mer enn 25 andre varianter, som alle kan bære stempelet "Vokst i Idaho." Men takket være en tiårelang vellykket markedsføringskampanje og den produktive produksjonen fra Idahos bønder, er Idaho-potet og russet-potet en og samme for de fleste amerikanere.

Les Mer

Er du tom for brunt sukker, eller har du oppdaget at din har slått murstein hardt? Det er upraktisk å løpe ut til butikken hvis du er midt i en oppskrift, og du ikke trenger å gå på bekostning når du kan bruke denne enkle brunt sukkererstatningen i stedet. Det tar bare et minutt. Alt du trenger er granulert sukker og melasse, og melasse er valgfritt hvis du ikke har noe av det heller.

Les Mer

Å lage en erstatning for halvannet er like enkelt som å blande to hverdags ingredienser sammen. Her er hva du trenger å hente fra kjøleskapet for å spare deg en tur til butikken og noen dollar, og fortsatt holde oppskriften din på sporet. Disse triksene tar under to minutter og lager en kopp halvannen.

Les Mer

Melasse er den mørke sirupen som er et biprodukt av å lage sukker. Det brukes ofte i eldre, tradisjonelle oppskrifter som pepperkaker, bakte bønner og grillsaus. Hvis du jobber med en oppskrift som krever melasse, men du ikke har noe i spiskammeret, for ikke å bekymre deg, kan du piske opp flere raske erstatninger.

Les Mer

Mange oppskrifter krever fersk hvitløk fordi smaken og aromaen er best rett etter at en fedd er skrelt. Hvis du ikke har en pære hvitløk, er det noen enkle erstatninger som allerede kan være i krydderskapet ditt. Tørkede former, inkludert hvitløksflak og pulver, kan lett erstatte friske fedd i de fleste retter uten å ofre smaken.

Les Mer

Trenger du krem ​​til en oppskrift du lager? Bruk dette billige og enkle stand-in, så du slipper å løpe til butikken for noen. Det krever bare melk og smør, to ingredienser du sannsynligvis har i kjøleskapet. 0:33 Klikk Play for å se dette Heavy Cream Substitute Come Together 3/4 kopp melk 1/3 kopp smør Gran / Diana Chistruga Samle ingrediensene.

Les Mer

Du er i midten av å kaste sammen en flott oppskrift som krever rømme, og du skal hente den fra kjøleskapet. Og den er ikke der. Dette trenger ikke være en episk fiasko; du kan redde den oppskriften. Det er mange erstatninger for rømme. Enten du er ute av dagen, eller du ønsker å redusere eller eliminere melkeinntaket ditt, har du flere gode alternativer.

Les Mer

Bouillon brukes i alt fra supper til sauser til gryteretter og er en av de stiftene du alltid vil ha på hånden på kjøkkenet. Noen ganger skjønner du kanskje ikke at du er ute og trenger litt til en oppskrift. Hvis du har tid, kan du lage din egen kyllingbuljong, oksekjøttkraft eller grønnsaksbuljong.

Les Mer

Semulina mel er et høyt glutenmel som tradisjonelt brukes til å lage pasta. Nudler laget av semulegryn holder formen godt og har en fast struktur. Hvis du planlegger å lage hjemmelaget pasta og ikke har noe for hånden, er det andre typer mel du kan bruke på stedet. Du vil fortsatt ha gode resultater og få middag på bordet.

Les Mer

Vaniljeekstrakt er en vanlig ingrediens i bakingen, og gir bare et snev av smak og sødme. Men hvis du oppdager at du er ute, eller at du ikke vil bruke den på grunn av kostnads- eller alkoholinnhold, kan du gå til en av disse vaniljeekstrakterstatningene i stedet. De holder oppskriften din i rute uten en ekstra tur til butikken.

Les Mer

Mange oppskrifter spesifiserer en viss type eddik. Hvis du ikke har det i spiskammeret, er det en enkel erstatning du kan bruke i stedet. Enten du trenger riseddik, balsamicoeddik, eller noe uvanlig som malt- eller sherryeddik, bør en av disse løsningene fungere perfekt. Ofte brukt i asiatiske oppskrifter, tilfører riseddik en søt, mild snap til dressinger, marinader, røre-frites og mer.

Les Mer

Castersukker, også kjent som ricinusukker eller superfint sukker, brukes ofte i britisk bakervarer. Den smelter og inneholder raskere enn vanlig granulert sukker uten tilsatt maisstivelse av pulverisert sukker. Det er dyrere enn vanlig sukker og kan være vanskelig å spore opp i USA, men det er lett å lage en rask erstatning hjemme.

Les Mer

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene. Våre topp utvalgte beste gourmet: D'Artagnan på dartagnan.com "Wild wild and gourmet grocer unite." Best for rask, gratis levering: Farm Foods på farmfoodsmarket.

Les Mer

Søtpoteter er roten til en vintreet i morgen-glansfamilien og innfødt til Mellom-Amerika eller Sør-Amerika. Søtpoteter dyrkes nå i varme, moderate klima over hele kloden, inkludert i Asia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Afrika. Roten er kokt før den spises og kan stekes, stekes, ristes, dampes, kokes, grilles og mer.

Les Mer

I den kulinariske verdenen har gjær et bredt utvalg av bruksområder. I tusenvis av år har gjær blitt brukt til å produsere karbonatisering, alkohol, surdeigsbrød og gi næringstilskudd. Gjær er en encellet organisme med over 1500 kjente arter. Saccharomyces cerevisiae er den arten som er mest brukt i matproduksjon.

Les Mer

Mange klassiske franske og italienske oppskrifter viser hvitvin som en ingrediens, og ber kokken å putre væsken til den er redusert litt og alkoholen har brent av. Vinen tilfører surhet, noe som kan bidra til å bryte ned proteinstrukturer av kjøtt og deglaze panner (få alle de smakfulle brunede bitene fra bunnen av en panne etter å ha såret en grytestek, for eksempel).

Les Mer

Enten du har en eggallergi, holder deg til et vegansk kosthold, eller vil redusere kolesterolinntaket, gjør en eggerstatning det mulig å fortsatt nyte bakevarer og andre oppskrifter som er avhengige av surdeig, emulgerende, fuktende og bindende krefter egg. Alternativene inkluderer både kommersielle eggutskiftningsprodukter og vanlige ingredienser i pantry og kjøleskap som etterligner egenskapene til egg.

Les Mer

Stjernefrukt, også kjent som carambola, finnes i overflod i Sørøst-Asia der den er kraftig dyrket. Den gule frukten vokser på trær i India, Asia, Sør-Amerika, Australia og Sør-USA, men den nytes rå og tilberedt over hele verden. Mens den ofte brukes som pynt på grunn av den morsomme formen, tilfører den en søt smak til en rekke retter som salater og cocktailer.

Les Mer

Muscovadosukker er et uraffinert eller delvis raffinert rørsukker med en sterk melassesmak og høyt fuktighetsinnhold. Den har en litt grov tekstur og føles klissete mot berøringen. Muscovado, som nytes for sin rike melasse og karamellignende smak, er ganske vanlig i Europa. Det vinner oppmerksomhet i andre deler av verden, inkludert USA, så det artisanale sukkeret blir lettere å finne.

Les Mer

Er du ute av brunt sukker, eller bare oppdager at din har blitt hard teglstein? Hvis du er midt i en oppskrift, kan du bruke denne enkle brunt sukkererstatningen til du kan komme til butikken for en annen pose. melass med granulert sukker (valgfritt) For å gjøre en vellykket erstatning, bare bytt ut brunt sukker som kreves i oppskriften med en like stor mengde granulert sukker.

Les Mer

I motsetning til navnet, er fordampet melk en hermetisk væske og ikke et pulver. Melkeproduktet er ekstremt hyllestabilt og kan i mange tilfeller brukes i stedet for vanlig melk eller fløte. Noen oppskrifter krever spesielt fordampet melk. Rask fakta Fordampet melk er en litt mørkere farge enn fersk melk.

Les Mer

Ingenting kan sammenlignes med virkelig friske salatgrønner. Hvis du tror at du ikke ville være i stand til å fortelle forskjellen mellom en pose med vasket salat bevart med en eksplosjon av bensin og et hode med nettopp plukket salat fra et bondemarked, kan du prøve en sammenligning side om side. Gledene av virkelig fersk salat er en av de største smaksfordelene ved å spise lokalt.

Les Mer

Lutefisk er en skandinavisk mattradisjon som ble importert til USA. Som en jul-delikatesse er den enda mer populær i USA enn den er i de skandinaviske landene Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bokstavelig talt betyr "lutefisk", lutefisk er en tørket tørrfisk (normalt torsk eller langdyr, men hyse og pollock kan også brukes) som er saltet i lut, dynket for å fjerne den resulterende kaustiske løsningen, og deretter dampet til den flasser.

Les Mer

Interessert i å lage en oppskrift som krever kakemel? Hvis du ikke har noen, og ikke ønsker å kjøpe noen, vil denne enkle erstatteren gå bra. Det krever bare to pantry-stifter. Sjekk det ut. · Mel til alle formål (i underkant av en kopp) · 2 ss. maisstivelse 1. Plasser to spiseskjeer maisstivelse i en målebeger 2.

Les Mer

Surrende brukes i bakevarer for å forbedre tekstur og visuelt utseende. De lager luftlommer i en deig eller røren for å gi sluttproduktet en lett, fluffig tekstur. Generelt kan surdeig deles inn i tre kategorier: fysisk, biologisk eller kjemisk. Karbondioksidgass er oftest ansvarlig for surdeigvirkningen i bakevarer og kan produseres av biologiske midler som gjær, eller kjemiske midler som natron og bakepulver.

Les Mer

Dyrket i tusenvis av år i Indo-Malayan-regionen, har nøkkelkalk (også kjent som "meksikansk kalk" og "Vestindisk kalk") lenge vært verdsatt for frukt og dekorativt løvverk. Mindre og med mer frø enn den mer vanlige persiske kalken, gjør den særegne smaken den er veldig etterspurt, spesielt for deilige desserter.

Les Mer

Fiddleheads er grodd fra strutsebregnen, og er plantens unge skudd som ser ut som små ruller som spretter ut av skitten. Bare tilgjengelig for et kort tidsvindu om våren, er de en deilig delikatesse med mange hengivne fans som knapt kan vente på fiddlehead-sesongen. Fiddleheads er fôret fra naturen i visse deler av U.

Les Mer

Klementiner er små appelsiner som er frøfrie, lette å skrelle, og når de er godt voksne og modne - perfekt søte å spise også. De dyrkes på et hybrid utvalg av mandarin sitrustrær som har sin opprinnelse i enten Kina eller Algerie. De fleste klementiner dyrkes i Kina, men Spania, Marokko og California er også kjent for å dyrke dem.

Les Mer

Oksekjøtt er en viktig kilde til protein, sink, jern, selen (en antioksidant) og vitamin B12. Det er også en av de største kildene til fett i mange menneskers dietter. Oksekjøtt er til stede i alle de kvart pundrene, biffene, kjøttpuddingene, kjøttbollene, rødkjøtt chiliene og alle biff-pølsene du spiser i løpet av et år. Heldigvis selges malt biff på noen få forskjellige måter.

Les Mer

Når du prøver å spise et lite fettdiett, kan det noen ganger være forvirrende å vite hvilke matvarer (utenom det åpenbare) som er OK. Egg har fått en dårlig rap tidligere - hovedsakelig for kolesterolinnholdet, men de kan være en del av et sunt, lite fett kosthold når de spises i moderate mengder. Egg har blitt fordømt på grunn av det høye kolesterolinnholdet.

Les Mer

Lys maissirup er en klarfarget sirup laget av sukker fra maisstivelse. Det inkluderer ofte litt vaniljesmak. Du finner den oppført som en ingrediens i oppskrifter på godteri, karamellpopcorn, frosting og søte sauser. Den krystalliserer ikke som sukker, slik at den tåler høye koketemperaturer.

Les Mer

Nederlandsk-prosessert kakaopulver (også kjent som hollandsk sjokolade, europeisk stil kakao eller alkalisert kakao) er en ingrediens som kan etterlyses i sjokolade desserter, hjemmelaget is og oppskrifter med varm sjokolade. Det er usøtet kakao som har blitt behandlet med et alkali for å gjøre det pH-nøytralt. Dette gir en mildere, mindre syrlig smak og en mørkere farge.

Les Mer

Den ydmyke løken er like uunnværlig for matkunst som smør eller egg - eller for den saks skyld kniver eller tallerkener. Det er den sjeldne maten som kan være søt, velsmakende, skarp og aromatisk på samme tid, men det er det løk gjør. I ekte forstand er løk det som gjør matmat-utover bare næring og gjør det morsomt.

Les Mer

Navnet "buttermilk" antyder en buttery, fettrike melk, men dette kan ikke være lenger fra sannheten. Kumemelk inneholder ikke smør, og den er faktisk lavere i fett enn vanlig melk. "Smøret" i ordet karnemelk refererer til opprinnelsen til denne allsidige fermenterte drikken, som ble resultatet av prosessen med å kaste smør.

Les Mer

Tro det eller ei, corned beef og kål er ikke en tradisjonell irsk oppskrift. Her er noen av matbetingelsene og berømte retter fra Irland. Spruce / Peggy Trowbridge Filippone Potetmos med grønn løk, med en brønn med smør i sentrum. Potetmos blir spist fra rundt ytterkanten av brønnen og dyppet ned i smøret.

Les Mer

Mais kan lages til mange produkter og spises på mange forskjellige måter. Det har vært en stiftemat rundt om i verden i århundrer, og det ser ut til at hver kultur har utviklet sin egen favoritt måte å tilberede den på. Eksempler på forskjellige malt kornprodukter er maismel, korn og polenta. Selv om det er likheter blant de tre, er det også distinksjoner som gjør hver unik.

Les Mer

Kanskje er det den svamplignende konsistensen som har du lurt på ernæringsmessige verdien av tofu? Som hvor mye protein, kalorier, fett og næringsstoffer som kan pakkes inni? Men egentlig, dette soyabaserte alternativet til kjøtt pakker en alvorlig trøkk når det gjelder levering av protein. Og for de som har et lite fettregime, kan ikke fettforholdet og kaloriinnholdet i tofu slås.

Les Mer

Når du skiver opp det smørete kjøttet av papaya, blir du møtt med et uthulet senter som går langs fruktens lengde. Inne i dette hulrommet er rare, svarte, runde frø som har en veldig blank overflate. Disse små frøene løsner lett fra papayas sentrum, og når du berører et, føles det vått og slimete.

Les Mer

Pølse er definert som malt kjøtt blandet med fett, salt og andre krydder, konserveringsmidler og noen ganger fyllstoffer. Noen pølseblandinger selges i bulkform, og andre blir tvunget inn i foringsrør for å danne lenker. Mange mennesker er kjent med pølseledd, men de er lett tilgjengelig uten foringsrør på samme måte som fersk malt biff og kylling blir pakket.

Les Mer

Den lite linsen, en type belgfrukter, har opprettholdt mannen i tusenvis av år. Noen betraktet imidlertid en gang linser som en fattigmanns mat og nektet å spise dem fordi de er så rimelige. Selv om de kan være billige, er linser veldig næringsrike, fyllende, og enda viktigere, uten tvil den mest smaksrike av alle belgfrukter.

Les Mer

Der er du, midtoppskriften, og du skjønner at ingredienslisten ikke sier melk. Det sier karnemelk. Eller kanskje du visste å gå inn på at det sa karnemelk, men du klarte å bruke pengene på å kjøpe en hel kvart når du bare trengte et lite beløp. Frykt ikke. Noen av disse erstatningene kan brukes i stedet for karnemelk, og de sparer litt penger også.

Les Mer

Med litt tid og riktig tilberedningsmetode kan til og med det tøffeste kjøttstykket gjøres deilig. Brisket, som kommer fra brystet til kua, er et flott eksempel - det er en av de minst ømme kuttene av storfekjøtt, men braisert, røkt eller langsomt stekt, det er gjort mykt og tilfredsstillende med utrolig smak.

Les Mer

Haricots verts er de lange mager grønne bønnene som ofte dukker opp på høytidsfeiringer og familiesammenkomster. De er spesielt møre og har en velutviklet bønnesmak. Haricots verts er grønne bønner med fransk stil. Haricot vert er den franske betegnelsen for en av de lange, slanke grønne bønnene.

Les Mer

Totalt: 30 minutter Forberedelse: 10 min Kokk: 20 minutter Utbytte: 2 kopper Hjemmelaget granola er så mye bedre enn sorten i butikken og så enkel å lage. Granola lager en god matbit (til og med barn liker det) eller frokostblanding. I tillegg har det en tendens til å være på den sunne siden med havre og nøtter og naturlig søtet med tørket frukt, honning og lønnesirup.

Les Mer

Kakaobønner har en kompleks reise fra jungeltrær til foliepakkede konfekt. Her er en enkel oversikt over trinnene som er involvert i kakaoproduksjonen. Sjokolade begynner med Theobroma Cacao-treet. Pods fra dette treet høstes for å lage sjokolade bare en gang helt modnet. Uåpnede belter gir bønner med lavt kakaosmørinnhold og lavt sukkerinnhold.

Les Mer

Hvis en oppskrift krever bittersøt bakesjokolade, og du ikke har noe på hånden, bare ta en av disse ingrediensene fra spiskammeret for å piske opp en enkel erstatning. Det sparer deg for en tur til butikken slik at du kan glede deg over godbiten før. Vær oppmerksom på at forskjellige former for sjokolade smelter annerledes, så prøv å erstatte sjokoladebiter for chips, firkanter til firkanter, og så videre.

Les Mer

Det er visse oppskrifter, som sjokoladekake, brownies og trøfler, som krever semisweet bakesjokolade. Dette produktet er forskjellig fra semisweet sjokoladeflis (eller morseler) på to måter: Det selges som en bar delt inn i firkanter, og det har mer kakaosmør enn chipsene. Dermed er det ikke alltid den beste løsningen når du ikke har noen av bakebjelkene i pantryet ditt å subbere matbitene i oppskrifter som ber om halvsøt bakesjokolade.

Les Mer

Kummin er et krydder laget av det tørkede frøet til en plante kjent som Cuminum cyminum, som er medlem av persillefamilien. Kummin er et av de mest populære krydderne og brukes ofte i latinamerikanske, mellomøstlige, nordafrikanske og indiske retter, blant mange andre. Det er tilgjengelig både som hele frø så vel som i form.

Les Mer

Vaniljebønner er mer smaksrike enn vaniljeekstrakt, men de blir også dyrere. Hvis du ikke vil bruke de ekstra pengene på vaniljebønner, kan du vanligvis bruke vaniljeekstrakt i stedet. Slik får du riktig erstatning. Alt du trenger er vaniljeekstrakt - sørg for at det er ren vaniljeekstrakt og ikke etterligningstypen.

Les Mer

Arborio ris er en rekke kortkornet ris som hovedsakelig brukes til klassisk tilberedning av risotto. Oppkalt etter området i Italia hvor det opprinnelig ble dyrket, i dag dyrkes risen også i USA i delstater som California og Texas. Arborio ris er kort, fett og litt ovalformet med et perlehvitt ytre.

Les Mer

Granen / Elaine Lemm Plukk opp noen bakeroppskrifter der tørket frukt er involvert, og det er ingen måte å unngå de tre stalwarts av rosiner, rips og sultanas. Disse tre brukes mye i tradisjonelle britiske og irske kaker og puddinger. Du finner dem i mange former, men de er de viktigste aktørene i både en julekake eller julepudding, og kjøttdeig ville ikke være noe uten dem.

Les Mer