Hvordan åpne en ung grønn kokosnøtt

Pin
Send
Share
Send

 • Dennis K H Sim

  Bestem hva du vil ha av kokosnøtten før alt annet. "Unge grønne" kokosnøtter har forskjellige modningsstadier: de yngste har det tynneste kjøttet, men den søteste saften. Saften av kokosnøtter med en tykkere hud, men kjøttet er fremdeles mørt og deilig. De mer modne grønne kokosnøttene har kjøtt som er tykkere enn en firedel tomme, noe som ikke er mørt nok til å lett skrape av skallet med en skje.

  Når du har bestemt deg for om du vil ha kokosnøttkjøttet eller juice, eller begge deler, fortell leverandøren nøyaktig hva du vil ha den til. Kokosnosselgere har en måte å fortelle hvor ung en kokosnøtt er ved å bare tappe den kjedelige enden av en klyver mot kokosnøtskallen. Når du har kokosnøtten din. slapp av i kjøleskapet i minst to timer hvis du vil at kokosnøtsaften eller kjøttet, eller begge deler, er kaldt.

  Fortsett til 2 av 5 nedenfor.
 • Dennis K H Sim

  For å skjære kokosnøtten slik at den serverer saften i skallet, gjør du følgende. (Du vil trenge en tung klyver.

  Bruk det skarpe hjørnet på bladet, nærmest håndtaket, og før det ned gjennom toppen av kokosnøtten med litt kraft. Dette er bare den første av fire slike snitt. Tanken er å kutte en kvadratisk åpning for å få tilgang til saften inne i kokosnøtten. Hvis klyveren ikke stikker gjennom skallet under ditt første forsøk, gjør du det noen ganger til det går rett gjennom. Vi gjør dette vanligvis over vasken, da litt kokosnøttjuice vil bli sølt under dette første snittet.

  Fortsett til 3 av 5 nedenfor.
 • Dennis K H Sim

  Snu kokosnøtten på 90 grader og gjør et nytt kutt med det nederste skarpe hjørnet av klyveren. Gjør dette to ganger til, hver på 90 grader til den forrige, for å få en firkantet åpning / lokk øverst på kokosnøtten.

  Fortsett til 4 av 5 nedenfor.
 • © Dennis K H Sim

  Legg kniven til side når du har skåret gjennom toppen av kokosnøtten for å lage en lokklignende åpning. Bruk fingrene for å lirke lokket.

  Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
 • © Dennis K H Sim

  Bruk et sugerør til å drikke rett fra kokosnøtten. Tilsett litt is hvis du liker saften kald.

  Kjøttet skal være mykt og gi lett til metallskjeen. Hvis kokosnøttens kjøtt er tilfeldig tykt og ikke så mykt, bruk en kniv for å skjære gjennom kjøttet for å sette inn et strå. Det kan hende du må kutte kokosnøtten i to for å komme til kjøttet.

  Hvis du ikke har tenkt å servere kokosnøttjuicen i skallet, lager du et rent kutt øverst på kokosnøtten for å skjære gjennom kjøttet. Hell saften i en mugge. Hakk deretter kokosnøtten i halvdeler for å få kjøttet.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).