Make-Ahead Soup Buffet Party

Pin
Send
Share
Send

 • Heltebilder / Getty Images

  Ingenting slår en velsmakende og småkoke suppe på en kald, våt dag. Sett opp denne tilberedende suppebuffeen med mange øseboller, servietter, skjeer og små, solide tallerkener. Kurver med brød eller krus fylt med brødpinner lager fantastiske midtstykker og er en fin seig eller knasende akkompagnement.

  Hvis du tilbyr gjestene dine store krus, kan de lett håndtere dem som sitter rundt stuen din. Krushåndtakene vil holde hendene svale, og noen solide skjeer gjør servering til en lek. Store servietter er et must og tenke på å sette ut noen brett som gjestene dine kan plassere på salongbord og sidebord. Bruk crock-potter for å holde suppene dampende varme, bare sett sakte-komfyrene på varme og rør dem fra tid til annen.

  En morsom vri er å tilby mange pynt, som oste-popcorn, krutonger, gullfisk-kjeks, hakkede friske urter og revet ost. Rømme, pesto og salsaer gir også godt pålegg. Tilsett deilig brød, en frisk, skarp salat og en imponerende dessert, og du kan få en morsom og avslappende suppebuffé.

  Bland gjerne og match disse oppskriftene for en enkel suppebuffettfest.

  Fortsett til 2 av 10 nedenfor.
 • kirin_photo / E + / Getty Images

  Ingen kan motstå kombinasjonen brokkoli og ost, og denne kremede, lett å lage suppen er den perfekte versjonen av denne familiefavoritten. Kombiner enkle ingredienser som løk, mel, halv og en halv, grønnsaksbuljong og gulrøtter med brokkoli og cheddar, så la det surre på komfyren. Snart får du en koselig suppe full av smak som de fleste alle vil elske.

  Fortsett til 3 av 10 nedenfor.
 • Matinnsamling RF / Getty Images

  Det fine med denne ville ris-chowder er at den kan lages opptil tre dager frem i tid og nedkjøles, eller du kan gjøre det langt frem og fryse det. Massevis av vill ris, løk, hvitløk, poteter, gulrøtter og mais blandes med buljong og halvannen halvdel for å lage en tykk og velsmakende saft som er fest i munnen. Du kan legge til kokt skinke, kylling eller kjøttboller for å gjøre det enda hjertere. Denne fyldige og trøstende suppen går bra med løkskoner eller brød.

  Fortsett til 4 av 10 nedenfor.
 • Brian Hagiwara / Photolibrary / Getty Images

  Denne tykke og mette vegetariske bygggrønnsakssuppen vil være en hit med både vegetarianere og kjøttspisere. Med bygg, tonn grønnsaker og søtpoteter er denne suppen så tilfredsstillende, ingen vil gå glipp av kjøttet - eller tenke på hvordan det er en hjerte-sunn mat også. Denne oppskriften krever å plassere nesten alle ingrediensene i en langsom komfyr og la den gå i åtte timer - denne typen matlaging kan ikke være enklere.

  Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
 • Bilder av Afrika / Getty Images

  Snakk om enkel - denne oppskriften krever bare fem ingredienser og en langsom komfyr. Ferske eller frosne grønnsaker vil fungere godt, og legg gjerne til noen av favorittgrønnsakene dine i denne enkle crockpot kjøttbollesuppen. Du kan lage dine egne hjemmelagde kjøttboller eller bruke butikkjøpte frosne til et raskt og enkelt måltid. Uansett blir det deilig.

  Fortsett til 6 av 10 nedenfor.
 • Westend61 / Getty Images

  Denne gresskarensuppen er rik, kremet og så enkel å lage. Tilsetningen av mais gir denne suppen en uventet, men deilig vri, samt en behagelig tekstur. Ved å virvle inn litt butikkjøpt eller hjemmelaget pesto og strø litt parmesanost på slutten, tar du gresskar suppe til et helt nytt nivå.

  Fortsett til 7 av 10 nedenfor.
 • Dorling Kindersley / Dorling Kindersley / Getty Images

  Du er kanskje mer kjent med scones fylt med tørket frukt og drysset med sukker, men velsmakende scones er et fantastisk alternativ til brød ved middagsbordet eller en buffé. Lag disse møre og smaksrike løkscones i forkant, og pakk dem deretter inn i folie. Varm dem i ovnen ved 350 F i 15 til 20 minutter rett før du er klar til å sette ut buffeten din.

  Fortsett til 8 av 10 nedenfor.
 • 4kodiak / E + / Getty Images

  Dette sprø hvitløksbrødet kan serveres i romtemperatur, noe som gjør det perfekt til en buffé. Bruk så mye eller så lite hvitløk du vil, men pass bare på å bruke fersk hvitløk. Blandingen av smør og olivenolje på fransk brød skaper den perfekte basen for den hakkede hvitløken, og lager en smelte-i-munnen-versjon av denne brødtypen som er foretrukket sammen med italienske retter.

  Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
 • kirin_photo / E + / Getty Images

  En spinatsalat er et fint tilskudd til suppebuffeten, og tilbyr litt forfriskende grønt til bordet og ganen. Det finhakket eplet i denne oppskriften sitter i bandasjen (som er laget av sukker, eplecidereddik, hakket løk og tørr sennep) og kan lages på forhånd og nedkjøles. Drypp litt over spinat før servering, og topp med bacon eller nøtter om ønskelig.

  Fortsett til 10 av 10 nedenfor.
 • Jasmin Awad / EyeEm / Getty Images

  Avslutt festen med en kul godbit for å gi kontrast til en solid, varm buffé. Tartufo er en italiensk frossen dessert, en iskremkule som omgir et tørket fruktsenter som er belagt i smeltet sjokolade. Disse tartufos har den ekstra overraskelsen av et knust kakelag. Server et par av disse søte italienske isballene i en dessertrett, toppet med litt kremfløte, og drysset kakaopulver.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).