Hvordan skjære en kylling

Pin
Send
Share
Send

 • Gran / Leah Maroney

  Enten det er en kjøpt rotisserie-kylling eller en hjemmelaget sitronstekt kylling, kan du enkelt skjære den med disse enkle trinnene!

  Å hugge en kylling er nesten identisk med å hugge en kalkun. Alt du trenger er en utskjæringskniv og et sett med tang eller utskjæringsgaffel. Hvis du bruker en kjøpt kylling i butikken, må du huske å snekre og spise den så snart som mulig etter at du har tatt den med hjem. Hvis du ikke skal spise den med en gang, plasser den i kjøleskapet.

  Få et fat og litt aluminiumsfolie som er klare til å dekke de utskårne bitene for å holde dem varme mens du rista resten av fuglen.

  Du trenger også en skarp kokkekniv. Du kan bruke en utskjæringskniv, men siden en kylling er mindre enn en kalkun, skal en kokkekniv fungere fint.

  Det fungerer best å snekre kyllingen i følgende rekkefølge:

  1. lår
  2. bein
  3. bryst
  4. vinge

  Denne bestillingen vil hjelpe deg med å få mest mulig kjøtt av kadaveret og vil hjelpe deg med å snekre fuglen uten hell!

  Fortsett til 2 av 5 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Begynn med å hugge låret og beinet av kroppen. Hvis bena var festet med streng, sørg for å klippe strengene før du begynner å snekre.

  Plasser kyllingen på et skjærebrett eller et solid, hardt overflateområde for utskjæring. Forsikre deg om at brystet vender opp og at det lille eller store hulrommet vender mot kroppen din - enten kan hulrommet vende mot deg, det betyr ikke noe.

  Trekk benet og låret forsiktig vekk fra kroppen. Hold deretter kalkunen med utskjæringsgafflene eller tangene. Kutt gjennom huden og ned gjennom leddet på bunnen av låret. Den skal klippe lett.

  Sett låret til side og skjær det andre låret av kroppen.

  Fortsett til 3 av 5 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Ta kyllinglåret og legg huden med siden opp på skjærebrettet. Kutt benet av låret ved leddet. Hvis du trenger det, bruk hendene for å trekke beinet litt mot deg selv for å finne leddet. Den skal klippe lett hvis du skjærer den gjennom skjøten.

  Legg bena og lårene til side på et fat og gjenta med annet lår og ben. Sørg for å dekke til med aluminiumsfolien mens du er ferdig med å rista.

  Fortsett til 4 av 5 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Begynn å hugge brystet ved å finne brystbeinet i midten av brystet. Brystet er der du får mesteparten av kjøttet.

  Skjær rett ned, i små skiverbevegelser, i en vinkel langs brystbeinet for å fjerne en hel halvdel av brystet. Legg den til side og gjenta deretter med den andre siden av brystet.

  Etter å ha fjernet begge brystene, kan du skive dem slik at hver skive har et stykke hud, eller la dem være hele, avhengig av hvordan du serverer dem.

  Hvis du ønsker å bruke kjøttet til å lage strimlet kylling, må du strimle resten av brystkjøttet av kadaveret. Det er vanskelig å få hver siste bit av kjøttet av når du skjærer brystet med bare en kniv.

  Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Skjær vingen av fuglen der leddet møter bunnen av brystet. Sett den til side og legg den på et fat. Skjær den andre vingen og legg sammen med resten av den utskårne fuglen.

  Når du er ferdig med utskjæringen, kan du bestemme hvordan du skal skjære, terningkast eller strimle kjøttet. Server med favoritt sidene og grave i!

  Bruk hver bit av denne kyllingen og lagre kadaveret og bruk den til å lage kyllingbestand. Det er en flott måte å lage en sunn og rik bestand, som du kan fryse og bruke senere!

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).