Hvordan forberede bitter melon

Pin
Send
Share
Send

 • Aparna Balasubramanian / Getty Images

  Mens bittermelon er en av våre favorittkinesiske grønnsaker, som koriander, er det en ervervet smak! Her er enkle tips for å tilberede bitter melon til bruk i stir-frites og andre kinesiske retter. Hvis du er en virkelig fan av denne veggien, kan du hoppe over å parle melonen, som er designet for å gjøre den distinkte smaken mindre overveldende.

  Fortsett til 2 av 6 nedenfor.
 • Charles Imstepf / Getty Images

  Ta en stor gryte med vann til å koke. Skjær endene av den bitre melonen og skjær i halvdel på langs. Ikke skrell den, huden er spiselig. Hvis du ikke planlegger å parboille dine bitre meloner, kan du hoppe over å koke vannet.

  Fortsett til 3 av 6 nedenfor.
 • Efren Pael / EyeEm / Getty Images

  Fjern frøene og den hvite gruven fra midten av melonen med en liten skje.

  Fortsett til 4 av 6 nedenfor.
 • dapple dapple / Getty Images

  Skjær melonen diagonalt i tynne 1/4-tommers skiver.

  Fortsett til 5 av 6 nedenfor.
 • sevendeman / Getty Images

  Legg den skiver bitre melonen i det kokende vannet og kok opp til det bare er mørt (to til tre minutter). Tøm den deretter. Parboiling koker delvis melon i tillegg til å redusere den sterke bitre smaken. Hvis du hopper over dette trinnet, vil du røre den bitre melonen lenger: omtrent tre minutter til den begynner å bli myk.

  Fortsett til 6 av 6 nedenfor.
 • GYRO-FOTOGRAFI / amanaimagesRF / Getty Images

  Tilsett bittermelon i de siste stadiene av steking. I denne oppskriften på svinekjøtt med bittermelon blir den rørt i et minutt og deretter småkoke med svinekjøtt og kinesiske svarte bønner i kyllingbuljong. Den utpregede smaken av de svarte bønnene bidrar til å motvirke bitter melons sterke smak. Bitter melon kan også dampes. En populær rett består av å fylle den bitter melonen med en blanding av malt svinekjøtt og krydder, for deretter å dampe det i 20 minutter og toppe med en saus laget med kinesiske svarte bønner.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).