Hvordan lage Pastrami i 7 enkle trinn

Pin
Send
Share
Send

 • Leah Maroney

  Pastrami er ganske enkelt røkt corned beef. Hvis du kjøper corned beef, er det utrolig enkelt å lage din egen pastrami. Selvfølgelig kan du også lage hjemmelaget corned beef fra bunnen av hvis du har tre uker til å la det herde.

  Krydderet til corned beef kan være så enkelt som svart pepper og malt koriander. Mens du er inne på det, kan du prøve å legge litt ekstra smak til pastrami. Når du begynner å lage din egen pastrami, kan du endre metoden etter din smak.

  Hva du trenger:

  • En corned beef
  • En god pastrami gni
  • Drivstoff for din røyker
  • Mild smakspon
  • Et godt kjøtttermometer

  Bruk et mildt treverk for røyk. Alt for sterkt vil overmanne pastramismaken. Frukttresorter som eple eller kirsebær eller andre milde tresorter som lønn eller eik fungerer godt.

  Fortsett til 2 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Bruk en corned beef som har jevn tykkelse og er firkantet. Dette vil gi en jevn røyk over corned beef og gi god pastrami. Hvis det er løse deler, er det best å kutte dem av nå. Inspiser også corned beef for overflødig fett og et membranlag. Disse bør også fjernes. Ikke fjern alt fettet, men du trenger ikke tykke lag med fett på pastramien. Når corned beef er tilberedt, er det på tide å suge det.

  Fortsett til 3 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Corned beef er laget ved å herde store storfekutt i en saltvann saltlake i et par uker. Dette saltede storfekjøttet er for salt til å spise, så du må suge det i flere timer for å trekke ut det meste av det saltet før du røyker det. Dette er spesielt viktig når du lager pastrami fordi kjøttet vil krympe når det ryker, noe som øker saltsmaken.

  Bløtgjør corned beef i minst 2 timer per kilo, og bytt vann hver 2. time. Dette vil fjerne mesteparten av saltet fra corned beef, men la nok være igjen for å smake pastrami effektivt.

  Fortsett til 4 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Pastrami har en unik smak, og det er mange varianter av kryddergnippen som går på den. I hjertet av de fleste av disse krydder er svart pepper og malt koriander. Dette er de viktigste krydderene som vil gi din pastrami den unike smaken. Gnien skal påføres i et tykt belegg. Dette vil skape en skorpe på overflaten av pastrami.

  Hvis du vil ha en enkel pastrami-gni, må du sammen 4 ss svart peppercorns og 4 ss korianderfrø.

  Fortsett til 5 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Tradisjonelt er pastrami kaldrøkt. Dette betyr at det røykes ved kalde temperaturer rundt 60 F. Denne teknikken krever varmrøyking av pastrami, men ved en relativt lav temperatur, rundt 225 F. Du må røyke pastrami i omtrent 1 time per kilo. Du trenger ikke å bekymre deg for å tørke ut pastramien; det er uansett tørt kjøtt. Formålet er å koke ned kjøttet og legge litt røykfylt smak i det.

  For trevirke, vil du bruke noe mildt. Mens røyksmaken kommer til å øke kvaliteten på pastramien, vil du ikke overmanne smaken med et sterkt treverk som hickory eller mesquite. Et populært treverk å bruke når du lager pastrami er lønn. Vi liker også å bruke skog som eple, kirsebær eller drue.

  Bruk en kraftig dose røyk i begynnelsen til å bade corned beef så det kan suge inn røyksmaken.

  Fortsett til 6 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Pastramien din blir gjort når den indre temperaturen på corned beef når 165 F. Utsiden av kjøttet skal være nesten svart og corned beef burde ha krympet med 10 til 20 prosent. Siden corned beef er et spekemat, trenger det ikke å tilberedes til en spesifikk temperatur, men når kjøttet når 165 F, vil corned beef ha absorbert all røyken det trenger, og smaken blir satt.

  Fortsett til 7 av 7 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Når pastrami er ferdig, er det på tide å begynne å skive. Hvis du ikke har en kjøtthøvel, må du gjøre dette med en skarp kniv. Det beste alternativet ditt er å la pastramien avkjøle ved å plassere den i kjøleskapet i flere timer. Når kjøttet er kaldt, kan det lett skiver. Nøkkelen til god pastrami er veldig tynne skiver.

  For å varme opp pastramien, er det best å dampe den. Dette gjør de tynne pastramiskivene fuktige og møre. Du kan gjøre dette i en dampbåt eller pakk pastramiskiver i våte papirhåndklær og legg det i mikrobølgeovnen.

  Pastrami vil ikke vare evig. Hvis du ikke skal spise alt om en uke, så frys det gjenværende partiet. Det er best å snekre all pastrami først og fryse den i små pakker, slik at du bruker den etter behov.

  Som med alt du røyker, må du huske å skrive ned hva du gjorde, inkludert hva gnider eller skog ble brukt. Prøv deretter pastrami for å se hvordan du liker den. For peppery? Ikke nok røyk? Dette er alle faktorer du kan justere neste gang.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).