Hvordan lage tradisjonelle britiske Scones

Pin
Send
Share
Send

 • Loop Images / Simon Montgomery / Getty Images

  Den klassiske britiske sconen er en av Englands favoritt bakevarer til enhver tid. Ingen selvrespektende ettermiddagste ville aldri blitt servert uten dem. Prøv å besøke Devon eller Cornwall og ikke la deg friste av en kremte av deilige scones, syltetøy og koagulert krem.

  Selv om det kan virke skremmende, tar det ikke tid å piske en serie scones. De er så enkle å lage, men allikevel viker mange unna. Kanskje dette skyldes den harde konkurransen som omgir den klassiske sconen - er de lette nok? Har de steget godt? Er de smuldrete?

  I denne viktige guiden for å lage scones, kan du oppdage hintene og tipsene som hjelper deg å mestre denne herlige behandlingen, så vel som noen få oppskrifter på forskjellige smaker av scones - alt populært og et flott utgangspunkt. En scone er en herlig ting som den låner seg til mange uvanlige smaker, både søte og salte. Fra å velge og bruke de beste ingrediensene, til de beste måtene å blande, forme, skjære og bake scones, er det noen triks å følge for å forsikre deg om at du vil ha de mest møre scones som er verdige en engelsk te.

  (Sørg for ikke å forveksle tradisjonelle britiske scones med Scottish Tattie scones, en slags potetpannekake som serveres til frokost.)

  Fortsett til 2 av 5 nedenfor.
 • Cheryl Chan / Getty Images

  Søte eller salte hjemmelagde scones til ettermiddagste (eller når som helst du vil ha en godbit) kan lages både raskt og enkelt, slik denne klassiske scone-oppskriften viser.

  Den klassiske sconen er ren og uporned, noe som gjør den perfekt for tilsetning av mange forskjellige smaker og ingredienser. Den vanlige sconen er også fantastisk med nylaget syltetøy og til og med litt pisket eller koagulert krem.

  Fortsett til 3 av 5 nedenfor.
 • Hiroe Kida / Getty Images

  Hvis du synes den klassiske sconen er nydelig, kan du prøve fruktversjonen. En tradisjonell frukt scone ville bli laget med en blanding av tørket frukt, og oftest sultanas (en liten frøfri rosin).

  Det er tradisjonell tørket frukt i denne oppskriften, men du trenger ikke stoppe der. Hva med tørkede kirsebær, tyttebær, dadler, fiken? Mulighetene er endeløse.

  Fortsett til 4 av 5 nedenfor.
 • British Cheese Scones. Elly Schuurman / Getty Images

  Salte hjemmelaget osteskoner er deilig som en matbit, med en kopp te eller som en del av en ettermiddagste. Denne oppskriften har revet Cheddar-ost, men du kan lage den smaken du måtte ønske (selv om du kanskje vil unngå veldig myke oster når de smelter for raskt). Hold deg til de litt fastere ostene som Cheddar eller Cheshire, eller de virkelig harde typene som Parmesan, som med tillegg av karnemelk gjør en uvanlig og deilig scone.

  Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
 • Syltetøy og koagulert krem ​​passer perfekt med scones. Debby Lewis-Harrison / Getty Images

  Britiske scones serveres alltid med noe å spre i midten når det er kuttet i to. Smør er et must på alle, og for en tradisjonell kremte blir scones akkompagnert av syltetøy og krem, spesielt koagulert krem. Om du først legger syltetøy eller krem ​​avhenger av om du spiser kremte i Cornwall eller Devon, som i Cornwall blir syltetøyet fulgt av kremen og i Devon, er det motsatt.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).