Hvordan lage Fondant snøfnugg

Pin
Send
Share
Send

 • Leah Maroney

  Fondant snøfnugg er en pen dekorasjon å lage til feriekaker, småkaker eller cupcakes og til og med som nydelige aksenter for midtstykkebord. Denne teknikken lager mindre elegante snøfnugg som er perfekte for rustikk juletegn. Fondantrørene for prosessen er laget med et dekorativt pressesett, men du kan også ganske enkelt rulle fondanten til pølseformer med fingertuppene.

  For å lage flere typer snøflak trenger du:

  • Hvit fondant
  • Dekorativt pressesett
  • Snøfnuggformet kutter
  • Sølv dragees
  • Hvit kake gnistrer
  • Farget glansstøv
  • Paintbrush
  • Ballverktøy
  • Skarp kniv

  Bestem deg for hvilken type snøfnuggmønster du vil bruke. Den fantastiske delen med å lage snøfnugg av fondant er at du kan lage forskjellige design som gjenspeiler det faktum at ingen to snøfnugg er like. Pre-laget sjablonger, skjærer og snøfnugg mønstre gjør denne prosessen veldig enkel, eller du kan lage dine egne snøflak.

  Hvis du bruker en dekorativ presse, bør du elte litt Crisco eller vegetabilsk forkorting i fondanten for å holde den myk. Støv litt maisstivelse på arbeidsflaten før du kommer i gang, så designene dine ikke fester seg.

  Fortsett til 2 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Bruk en kjevle til å rulle ut en ball fondant til et tynt ark på et stykke pergamentpapir. Det er best å gjøre de resterende trinnene på pergamentpapiret. Når fondanten tørker, vil det være lettere å fjerne dem fra pergamentpapiret enn andre overflater.

  Fortsett til 3 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Bruk en stor snøfnuggkakekutter til å skjære ut en snøfnugg. Rull igjen resterende fondant og rull i et ark igjen og skjær ut en annen snøfnugg.

  Fortsett til 4 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Bruk et sugerør til å skjære ut et mønster i snøfnugg. Du kan også bruke veldig små kakekuttere for å skjære ut flere former!

  Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Bruk en kniv for å skjære ut flere design i snøfnugg. Gjør dem symmetriske på hver side.

  Fortsett til 6 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Fukt overflaten på snøfnugg lett med en pensel og dryss deretter spiselig glitter eller pussesukker.

  Fortsett til 7 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Press sølvdrag eller spiselige perler på snøfnugg.

  La snøflakene tørke helt og overfør dem til desserten du pynter.

  Fortsett til 8 av 8 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Du kan også prøve dette alternative snøfnugg.

  Bruk et dekoratørpressesett med sirkelsatsen for å lage lange rør med fondant. Rull en liten ball med fondant og sett den i pressen. Klem presshåndtakene godt for å lage de lange pølseformene og skjær dem deretter til ønsket lengde. Tapp litt vann i midten av en av klippelengden og trykk på en andre bit for å lage en "X". Bruk et kuleverktøy for å feste de to rørene mer solid sammen.

  Ta en klype av den hvite kaken glitrer i håndflaten din, og støv deretter snøfnugg. Du kan ta på deg mer enn nødvendig for å sikre at alle armene er glitrende og pene. Bare blåse overflødig av etter. For et annet utseende kan du også blande sølvglansstøv og en liten bit vaniljeekstrakt eller sitronsaft sammen og male den på snøfnugg for en rik glans når den er tørr.

  Bruk en pensel for å dyppe litt vann i midten av de kryssede fondantrørene og stikk deretter et annet kuttet stykke oppå de andre. Bruk kuleverktøyet i midten igjen. Spre armene på bitene til de er jevnt fordelt.

  Bruk en pensel for å dyppe vann på fondantbunnen der du vil plassere de mindre bitene slik at de vil feste seg. Brett de små bitene slik at de er i "V" -form og fest en på hver av armene på snøfnugg. Prøv å plassere dem nær midten av hver arm. Bruk ballverktøyet til å trykke ned i midten av hvert nyfestede stykke.

  Bruk dekoratørpressen for å skvise ut mer fondantrør. Skjær samme lengde som de andre kortere delene ved å bruke en skarp kniv. Brett de små bitene slik at de er i en "V" -form og stikk en på endene av hver av armene på snøfnugg med "V" vendt ut. Bruk ballverktøyet til å trykke ned i midten av hvert nyfestede stykke.

  Bruk penselen til å våte hele overflaten av snøfnugg lett med vann. Påfør sølvdragene på hvert av de små innrykkene som er igjen av kuleverktøyet. Det er ofte enklere å bruke pinsett for å plassere de små ballene riktig. Skyv dragene forsiktig inn i fondanten for å sikre at de fester seg.

  Overfør de ferdige snøflakene med en slikkepott til pergament for å la dem tørke. La snøflakene tørke helt ut før du bruker dem, vanligvis hele 24-36 timer.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).