Hvordan lage tannkjøttpasta Pom Poms

Pin
Send
Share
Send

 • The Spruce / Michelle Anderson

  Pom poms er en festlig dekorasjon for mange typer kaker som gradering, bryllup, babydusjer eller bursdager. De kan være i hvilken som helst farge og ligner litt på stokkblomster når de er ferdige. Du kan også lage disse pene dekorasjonene fra fondant hvis du ønsker det, men de vil ikke se så utfylte fordi fondant ikke kan rulles så tynn som tyggegummi før den rives. Du kan lage pom poms på flere forskjellige måter, men hvis du bruker en båndkutter med de ruffede vedleggene, kan du skape et flott utseende. Gummipasta pom poms kan også lages ganske langt på forhånd og lagres etter tørking i en lufttett beholder ut av direkte sollys.

  • Båndkutter
  • Gummipasta
  • Lim av gummipasta
  • Paintbrush
  • Kjevle
  • Ballverktøy
  • Skarp kniv
  • Gelfarger
  • Dowels eller tannstikker
  Fortsett til 2 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Tint tannkjøttet ditt til hvilken farge som trengs for prosjektet ditt. Husk når du legger til farge for å gjøre det i trinn, fordi det er lettere å gjøre en farge rikere og mørkere enn å gjøre den lysere etter å ha lagt for mye gelfarge i den. Når du har fått riktig farge eller farger, klemmer du av et lite stykke tyggegummi og ruller den i håndflatene til den er en jevn ball. Basen til pom pom vil være den avgjørende faktoren i den ferdige størrelsen på pom pom, så pass på at den ikke er for stor. En stor base vil lage pom poms som trenger mye støtte og vil være vanskelig å feste til kaken din. Hvis du trenger større pom poms enn dowels, vil tannpirkere og tung målertråd fungere.

  Når du har fått en perfekt ball med tannkjøttpasta, trykk den forsiktig på arbeidsflaten for å lage en flat bunn. Du kan også bruke fingertuppene til å flate basen ut. Dette skaper en overflate som enkelt kan festes på siden eller toppen av kaken din.

  Fortsett til 3 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Støv lett en flat arbeidsflate med maisstivelse og elt den farget tyggegummipastaen til den er veldig glatt og elastisk. Rull til en feit pølseform og flat tannkjøttpastaen litt ut med håndflaten. Ta en jevn kjevle og rull ut tannkjøttpastaen i et rektangel til den er tynn og rynkefri. Det kan hende du må snu brikken midt i denne prosessen.

  Fortsett til 4 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Når gummipastaen er rullet ut til din tilfredshet, bruk et båndkutteringssett med en tommers mellomrom for å klippe strimler. Du kan bruke de ruffede vedleggene eller rette de avhengig av om du vil bruke et kuleverktøy til å flasse kantene. Du kan tynne kantene selv om de allerede er kuttet bølgete, avhengig av hvor delikat du vil at pom poms skal være.

  Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Bruk en skarp kniv eller båndskjæret ditt for å skjære stripene i to-tommers biter langs lengdene. Hvis du bruker båndkutteren, bare sett den opp med tilbehøret på utsiden og to-tommers avstandsstykker i midten.

  Fortsett til 6 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Ta hvert stykke tannkjøttpasta i fingrene, og brett og samle tannkjøttpasta-lignende trekkspill. Brett deretter forsamlet strimmel forsiktig i midten for å danne en liten rufflet blomst. Klyp bunnen for å feste formen. Fluff toppen litt ut og sett ruffelen til side. Gjenta denne prosessen til du har nok ruffles til å dekke basen til pom pom.

  Fortsett til 7 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Sett tannkjøttpastaen på arbeidsflaten og pensle hele overflaten på ballen med spiselig lim ved å bruke en pensel. Hvis du vil at din pom pom skal være mer "poofy", må du la ruffles være som med den koniske bunnen. Hvis du vil ha en sikrere pom pom, så ta en skarp kniv og trimm bunnen av ruffelen. Lag et lag ruffles rundt basen på pom pom og trykk forsiktig for å feste hver ruffle.

  Fortsett til 8 av 8 nedenfor.
 • The Spruce / Michelle Anderson

  Lim forsiktig på et annet lag med ruffles på toppen av det første laget og skaper en fylt pom pom. Det kan hende du må legge et par volanger i sentrum, avhengig av størrelsen på basen. Legg hver pom pom til side for å tørke helt før du fester disse sjarmerende dekorasjonene til kaken din.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).