17 Lag foran måltider som sparer deg for tid

Pin
Send
Share
Send

Enten du er en forelder som arbeider, har en lang pendler til og fra kontoret, eller bare ikke har tid til å spise middag på bordet eller tilberede lunsjer til uken, er smaksprøver måltider en redd nåde. Alle disse smakfulle rettene kan tilberedes opptil flere uker i forveien, og deretter henge i fryseren eller kjøleskapet til du er klar til å spise. Følg instruksjonene for avriming og oppvarming for å oppnå best mulig resultat.

 • Rask og enkel grillet kyllinggyros. Jennifer Levy / Getty Images

  Middagsverdige smørbrød som disse kyllinggyros er gode måltider som du kan lage på forhånd på en søndag og nyte den kvelden eller som matpakker hele uken. La kjøttet marinere minst 30 minutter før du kaster det på grillen. Server kylling- og grønnsakspåleggene som er brettet sammen til en pitta for en tradisjonell gyro, som ligger i en tortilla som en pakke, eller over friske greener for en salat.

 • Granen / Diana Rattray

  Hvis du har rester av svinekjøtt til slutt, vil denne enkle og deilige nudler gryta bruke den opp på en mer interessant måte enn å bare varme opp nattens måltid. Terninger eller terninger av svinekjøtt, frosne erter, eggnudler og fløte av soppsuppe kommer sammen til en kremet, hjemmefra rett. Forbered den en dag fremover og dekk den med folie før du kjøler ned. La den komme til romtemperatur før du baker den.

 • Rask og enkel Chili Mac. Foto: Diana Rattray

  Dette hjertelige måltidet med ett par retter vil mate et publikum uten å skape en horde med retter. Med malt biff, bønner og makaroni fungerer det bra som en hel kveldsmat i en enkelt skillet. Hvis du lager det på forhånd for å spise senere, må du stoppe før du strør osten over toppen. Oppbevar den i kjøleskapet dekket over natten. Ta det ut 20 minutter før du steker, så har det tid til å komme til romtemperatur.

 • Diana Rattray

  Tradisjonell reke-kreol kan ta litt tid å sette sammen, men du kan koke denne på få minutter og deretter helle den i en gryte for å fryse. Line hele parabolen med folie, slik at du kan løfte pakken ut når den er frossent fast. Da slipper du å la en gryterett stå ute av drift. Når du er klar til å bake den, bare skyv du foliepakken tilbake i samme gryte. Server med ris eller nudler.

  Fortsett til 5 av 17 nedenfor.
 • Lauri Patterson-Getty Images

  Meksikansk natt trenger ikke å bety mye skiver og terninger. Lag disse glede kylling-enchiladasene med grønn saus på forhånd, og la gryten deretter avkjøle helt før du stikker den i fryseren. Pakk den tett inn og la den tine helt før den varmes opp i ovnen, dekket med folie. Server med ekstra saus på siden, til drypp eller dypp.

 • John Kelly / StockFood Creative / Getty Images

  Denne enkle og deilige alt-i-en kjøttboller-gryta bruker noen bekvemmelighetsmat som du kan finne i matbutikken din, for å gjøre tilberedningen enda enklere. Kombiner frosne, ferdigkokte kjøttboller, hermetisk suppe med fløte av sopp, potetmos og frosne grønnsaker for et solid, sunt måltid. Hvis du fryser til dette til senere, trenger du ikke engang å tine ingrediensene først.

 • The Spruce Eats / Diana Chistruga

  Den vanskeligste delen av å lage karri er å samle og måle ut alle krydderne. Curry-smaksbomber er en strålende tidsbesparende løsning. For denne oppskriften tilbereder du krydderne med kokosnøttolje, løk, ingefær, hvitløk og tomatpuré, og fryser deretter individuelle porsjoner. Neste gang du vil lage karri, koker du bare en bombe eller to med kylling, kikerter, grønnsaker eller hva du måtte ønske deg.

 • Ustoppet paprika - malt biff og paprika gryte. Diana Rattray

  Nyt smaken av fanfavoritt fylte paprika i halvparten av tiden med denne "uoppfylte" peppergryten på en rett. Lag den fremover og la den avkjøles før den fryses, tett innpakket og merket slik at du vet hvor lenge den har vært i fryseren. La den komme til romtemperatur og varm opp igjen med ekstra ost drysset på toppen for en fin, sprudlende topp.

  Fortsett til 9 av 17 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Å tilberede en chuck eller en runde stek i en langsom komfyr, gjør at den blir gaffel-anbudet uten mye arbeid, så det er det perfekte måltidet. Siling av kjøttet tilfører så mye smak at det er verdt de ekstra 10 minuttene. Bytt opp grønnsakene slik at den passer til familiens smak, og lag den til et helt måltid ved å kaste hele søtten rett sammen med steken. Skiver, pakk inn to ganger og hold frossen til fremtidige måltider.

 • Frokosteggbake med kyllingpølse. Bilde av frokosteggbakt med kyllingpølse © Diana Rattray

  Forberedende måltider er ikke bare til middag! Du kan sove i denne enkle frokostpølsa og eggebake. Røkt kylling, andouille eller frokostpølse fungerer alt godt i denne eggegryta. Bare pakk godt sammen og enten i kjøleskap eller frys etter at det er satt sammen. La den tine helt før den bakes til den er brun rundt kantene.

 • Tangy sennepskylling og pasta er en smaksrik, allsidig gryterett med en rett som gjør bruk av mange ingredienser du sannsynligvis allerede har i spiskammeret. Mens den bruker gemelli-pasta, fungerer all rørformet eller spiralformet pasta også bra, og du kan bruke hjemmelaget ost eller Alfredo-saus i stedet for den jarred-typen, hvis du foretrekker det. For å lage den til fryseren, sett sammen gryten, men ikke stek den. Pakk den tett, og frys deretter i opptil tre måneder. Tine den helt i kjøleskapet over natten før du baker den.

 • Kathy Dewar / Getty Images

  Gryteretter med smink er gode til brunsj fordi du kan sette dem sammen kvelden før, og deretter slå dem i ovnen for å spare tid om morgenen. Denne fyllende hasjbrunbaserte retten blir et komplett måltid med tilsetning av bacon eller pølse, og en salat, men det kan også være en herlig side for en potluck eller kirkemat. For å lagre den enda lenger, stek den av og frys og varm den igjen når du er klar til å spise.

  Fortsett til 13 av 17 nedenfor.
 • Bananer Foster French Toast. Leah Maroney

  French toast trenger ikke å bety slaving over en varm takke. Bananer foster får frokostbehandlingen i denne dekadente, ferievære franske toast gryteretten. Bruk rik, eggaktig Challah eller et annet fluffy brød for best mulig tekstur. Å la den sitte i kjøleskapet over natten gir eggeblandingen tid til å virkelig mette brødnøkkelen for den myke, vanlige, franske toasten vi alle elsker.

 • Cultura RF / Diana Miller / Getty Images

  Selv om det tar litt tid å lage denne elegante and-terrinen, er det endelige resultatet vel verdt arbeidet. Det krever marinering av anda over natten, men det går bra hvis den bare sitter noen timer. Kok det dagen før, og server deretter kjølt. Den ekstra tiden hjelper smakene med å myke og smelte, noe som virkelig er verdt å vente på. Det fryser også godt, hvis du vil gjøre det til et prosjekt for en fremtidig begivenhet.

 • Kylling med ris og Chorizo. Laura Agra / Katie Workman / themom100.com

  Noen retter smaker enda bedre dagen etter, og denne kyllingen og chorizo ​​med ris er en av dem. Saftige kyllinglår får litt ekstra glidelås fra chorizopølse, men du kan bruke en mildere pølse hvis du ikke er en krydder fan. Bruk frosne eller hermetiserte artisjokkhjerter, men tine dem først hvis du bruker den frosne typen. Ristet paprika eller andre grønnsaker vil også utfylle denne retten.

 • Chipotle Bacon, Egg og Cheese Burrito. Leah Maroney

  Ukentlig frokost trenger ikke å være kald frokostblanding med disse fryseklare frokostburritoene. Med krydret paprika, proteinpakkede egg og strimlet ost, vil de få fridagen til riktig start. Litt smuldret bacon ville også være et flott tillegg. Forbered et dobbelt, tredobbelt eller til og med firedoblet parti og frys dem individuelt innpakket, for et enkelt måltid.

  Fortsett til 17 av 17 nedenfor.
 • Lisa Romerein / The Image Bank / Getty Images

  Bare fordi du unngår meieri, betyr ikke det at du må gi fra deg lasagne. Denne veganske, meierifrie og eggfrie oppskriften smaker like saftig som originalen, men den har ingen ekte melkeprodukter i seg. Hvis du lager fremover, avslutter du trinn 3, pakk deretter inn og frys i opptil en måned. La det tine i kjøleskapet over natten, og kom deretter i romtemperatur før du baker, for best mulig resultat.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).