28 beste vinterpastaoppskrifter

Pin
Send
Share
Send

Vinteren er pastetid! Når det er kaldt ute, har vi en tendens til å varme, trøstende og tilfredsstillende måltider som vil bidra til å skyve vekk de vinterblåene. Hvilken bedre måte å gi oss selv masse energi på enn gjennom deilige og næringsrike karbohydrater?

Følg med, mens vi utforsker en liste over de beste vinterpastaoppskriftene dine som vil glede smakeblødningene dine og tilfredsstille det behovet for en fylt lunsj eller middag. Fra ideer til lasagne og makaroni og ost, til ovnsbakt pastaretter og vegetarisk pasta, finner du mange gode pastaoppskrifter her som du kan servere til familiemiddager og underholdende gjester, eller bringe til pottelukker denne vinteren

 • Claudia Totir / Getty Images

  Her er en superenkelig og rik pastaoppskrift som smaker som om du tilbrakte timer på kjøkkenet, men som kan tilberedes på 15 minutter, og være klar til bordet på bare en time, fra start til slutt. Tre butikk-kjøpte sauser og frosne ostestoppede tortellini er hemmelighetene til denne sinnsykt enkle pastamiddagsoppskriften, den er helt deilig og et godt valg til vintermiddagsfester, eller søndagsmiddag med familien

 • Eivaisla / Getty Images

  Hva kan du servere på middagsselskapene i vinter som er klar på bare 30 minutter, men er imponerende nok til å wow inviterte gjester? Denne raske og enkle Salmon Spaghetti Carbonara-oppskriften er ikke bare en lek å tilberede, men smaken er ganske enkelt guddommelig, takket være den dekadente kombinasjonen av kokte laksefileter, bacon, eggeplommer, tung krem ​​og parmesanost. Fyldt med kokte grønne erter, for farge og ernæring, er denne fyldige, glatte, salte og salte hovedretten oppskriften sikker på å bli et mål i repertoaret ditt.

 • LauriPatterson / Getty Images

  Hver hjemmekokk trenger en oppskrift på Pasta Alfredo, som kanskje bare er den perfekte måten å spise pasta på. Det er en fantastisk rett å glede seg til middag om vinteren, med sin fyldige og kremete konsistens og cheesy smak som er spesielt tilfredsstillende. Denne overbærende oppskriften bruker spaghetti, kremost, melk, egg, parmesanost og bacon for å lage den kremeste Pasta Alfredo noensinne. Den er klar på bare 30 minutter, og er et ideelt valg for middagsdager på kvelden eller serverer drop-in gjester i vinter.

 • Lauri Patterson / Getty Images

  Når du spiser gjester til middag i vinter, er denne kyllingen og pastaen med sitronpesto-oppskriften den perfekte hovedretten for å underholde. Denne deilige, kremede pastaen er enkel å tilberede og elegant å servere, og har en nydelig glede til seg, takket være bruken av sitronsaft og revet sitronskall, som får frem alle smakene. Butikkjøpt pesto kombineres med krem ​​for å lage sausen til denne rik smakende kyllingpastaen, og skaper en smak som er vanedannende og deilig.

  Fortsett til 5 av 28 nedenfor.
 • GMVozd / Getty Images

  Kremete, rike pastaer for veganske dietter kan være tøffe å finne og tilberede, men denne oppskriften gjør det mulig. Denne veganske pastaretten har en yummy soppsaus som er super tilfredsstillende og varmer på en kald vinterkveld. Det er så bra at du ønsker å begynne å bruke sausen til andre retter, fra kokt kylling (for våre kjøttetende venner) til risretter! Denne veganske sopppastaen er imponerende nok til å servere gjester på grunn av den ekstra smaken, men den er vanvittig å tilberede på bare 30 minutter, så du får mer tid til å blande deg med gjestene dine. Flott for familiemiddager på søndager og skolekvelder, også!

 • Granen / Jennifer Perillo

  Bytt ut squash for pasta i denne glutenfrie spaghetti squash alfredo-retten. Cheesy, rik og kremet som en alfredo bør være, denne parabolen er pyntet med brokkoli, mens squash gir et ekstra løft av sunn vegetabilsk godhet.

 • Maren Caruso / Digital Vision / Getty Images

  Vil du komme hjem til en trøstende, ostete pastamiddag i vinter, som praktisk talt gjør seg selv? Du kommer til å elske denne deilige, trøstende versjonen av makaroni og ost som koker i crockpoten din - ja, til og med pastaen! Tre typer ost kombineres med de vanlige mac- og ostingrediensene, pluss masse næringsrike grønnsaker og butikkjøpte Alfredo-saus, for en rik macaroni-pastamiddag som er perfekt til å servere familien din på en kald vinterkveld.

 • The Picture Pantry / Getty Images

  Hvis du er glad i spaghetti og kjøttboller, men ikke liker å stikke på kjøkkenet - eller lage mat - vil du elske denne supereffektive oppskriften som eliminerer behovet for å steke pastaen din separat i en stor gryte. Denne fantastiske Skillet Spaghetti-oppskriften gir deg matlaging av spaghetti-pastaen rett i sausen, til en en-retters middag som sjekker alle boksene når det kommer til en tilfredsstillende, kjøttfull pastarett som er ideell for vinterfamilien. I tillegg, med bare fem ingredienser, inkludert kjøpte frosne kjøttboller i butikken og tilberedt saus, er du ute av kjøkkenet og spiser praktisk talt på kort tid!

  Fortsett til 9 av 28 nedenfor.
 • Jill Chen / Stocksy United

  Denne vegetariske spinatlasagne-oppskriften er en deilig og tilfredsstillende måte å glede deg over pasta denne vinteren. Enten du følger et vegetarisk kosthold, gjør kjøttfri mandager, eller bare vil prøve noe annerledes, vil du være glad for å ha denne oppskriften på klassisk lasagne uten kjøtt i repertoaret ditt. Spinatlasagna er laget med lag med glatt, kremet ricotta, parmesan- og mozzarellaost, lasagnenudler, frossen spinat og din favoritt marinara-saus. Server det med hvitløksbrød og en enkel kastet salat for et mettende, fantastisk familiemåltid.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Imponer alle ved middagsbordet med denne utstoppede kyllingen parmesanoppskriften. Det høres ut som en vanskelig oppskrift, men den er overraskende enkel når du bryter den ned. For å gjøre det, skiver du åpne kyllingbryst, stapper dem med mozzarella og brød dem. Stek brystene til en gullbrun, tilsett marinarasaus, og topp deretter med fersk mozzarella. Den er ferdig med parmesan og servert over pasta, og skaper et deilig måltid familien vil elske.

 • Diana Rattray

  Ta tunfiskgryten din til neste nivå med denne deilige, trøstende tunfiskpasta gryterettoppskriften som gjør et godt hverdagsmåltid. Florentin stil tunfiskpasta er lett å lage, med hermetisert tunfisk, eggnudler, frossen hakket spinat, pimientos og Cheddar ost. Det perfekte hverdagsmåltidet i vinter, det er flott å varme opp familiens mage på kalde kvelder. Du kan også legge til næring til denne retten ved å kaste inn flere av favorittgrønnsakene dine.

 • Leah Maroney

  Chicken cordon bleu er en trøstende kyllingrett, perfekt på en kald vinterkveld. Denne oppskriften tar den franske klassikeren og dekonstruerer den til en varm pasta. Ingrediensene som normalt er fylt inne i et kyllingbryst, brukes i stedet til å lage en rik saus med gruyereost og deli skinke som deretter er toppet med sprø panert kylling.

  Fortsett til 13 av 28 nedenfor.
 • Granen / Jennifer Perillo

  Denne oppskriften viser at lasagne ikke trenger å ha rød saus på ingredienslisten. Her er moset stekt butternut-squash lagvis med en bechamelsaus og en mozzarella-ricotta-blanding sammen med friske lasagnenudler for å lage en lett og smakfull bakt pastarett. Vismannen byr på litt jordlighet og Pecorino-ost ​​drysset på toppen skaper en fin, søt finish.

 • Jennifer Perillo

  Laget med svinekjøtt skulder, et kutt som drar fordel av en lang, langsom steketid, denne raguen stekes helt i en gryte, begge på komfyren i ovnen. Svinekjøttet blir brunet, aromater, vin og tomater er kombinert, og gryten settes i ovnen for å koke i flere timer. Svinekjøttet er strimlet og den riksmakende raguen skjees over pasta for en solid rett, perfekt på en kald vinterkveld.

 • Jennifer Levy / Getty Images

  Vegetarisk pasta e fagioli, eller italiensk pasta med bønner, er en fantastisk pasta med høyt proteininnhold for vegetarianere og veganere. Denne kjempegode og saftige vinterpastaen gir deg mye energi på kalde dager, og gjør det til et godt valg til lunsj eller middag. I denne enkle oppskriften tilberedes små pasta og hvite bønner i en deilig italiensk krydret tomatsaus med mye hvitløk, frisk basilikum, oregano og masse paprika for ekstra smak. Du kan også toppe den med deilig parmesanost, hvis du ikke spiser vegansk.

 • Granen / Diana Rattray

  Chicken a la King er en elsket amerikansk oppskrift som er super trøstende og velsmakende. Denne fantastiske kyllingnudle gryterettoppskriften er enkel å tilberede og er fylt med de deilige smakene av kylling, pimientos, selleri, brødsmuler og en enkel, kremet saus. Det gjør et utmerket, varmende familiemåltid for en natt i uken, eller en god potluck-rett til fester.

  Fortsett til 17 av 28 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Ingenting er bedre enn en fin, kjøttfull bolognese saus på en kald vinterkveld. Den klassiske italienske sausen bobler ofte bort i timevis på komfyren, men denne trykkokerversjonen er klar på under en time. Server med en bred pasta som pappardelle eller bruk til å lage lasagne.

 • Granen / Diana Rattray

  Pizza elskere, vi har fått din nye favoritt vinteroppskrift. Loaded Pizza Pasta Casserole er en solid, enkel hovedrett som er perfekt for å tilfredsstille familiens pizzastiv - ingen leveringsservice kreves! Laget med kokt krøllete pasta, malt biff, sopp, paprika, italiensk krydder, mozzarellaost, pizzasaus og din favoritt pizza pålegg, vil denne fyllende og smakfulle oppskriften lage et fantastisk familiemåltid hver dag denne vinteren.

 • haoliang / Getty Images

  Her er en enkel en-retters middag med pasta som er vegetarvennlig, rask og enkel og perfekt til servering til familien din i travle helgene. Brokkoli og valnøtter er en flott smakskombinasjon som kombineres fint med små pastaformer og parmesanost, til en sunn og velsmakende middag i vinter.

 • The Spruce / Molly Watson

  Vil du glede deg over de overbærende smakene til en tradisjonell pasta carbonara, uten kjøttet? Denne sunnere, vegetariske tilskuddet til den klassiske carbonara-oppskriften kombinerer nøtteaktige rosenkål, rike egg og smakfull Pecorino-ost, gjør en rask, deilig og næringsrik pastasaus som er klar i tiden det tar å koke vann og koke pasta. Et fabelaktig valg for vinterunderholdende eller lette middagsdager på kvelden. Men ikke bare ta ordet for det.

  Fortsett til 21 av 28 nedenfor.
 • The Spruce Eats / Elaine Lemm

  Penne all 'Amatriciana er oppkalt etter den italienske byen Amatrice. Det er en rask og trøstende pastarett av svinekjøtt som parrer en hjemmelaget tomatsaus med terningen av guanciale eller pancetta. Det er en smakfull blanding av løk, hvitløk, rødvin og chiliflak, og du kan fryse alt overflødig for at neste måltid skal bli raskere. Kastet med penne, og klar med en time, er det en flott oppskrift på hver natt.

 • Diana Rattray

  Vinteren er det perfekte tidspunktet for hjertelige supper som er fylt med mettende pasta. Denne pølse- og tortellinisuppen er syltet med grønnsaker og god smak, for en tilfredsstillende rett som er flott for å varme opp humøret på kalde vinterdager. Legg til en salat og crusty brød for å gjøre det til et fantastisk familiemåltid!

 • Anita Schecter

  Spiralisert, butternut squash gir en mør og smaksrik "spaghetti" som er glutenfri. Denne oppskriften trekker butternut-squashnudlene i en kremet, salte hvitløk- og salvie-saus for en velsmakende siderett. Topp med grillet kylling eller reker slik at den blir en hovedrett eller server den som en side rett til en solid kjøttrett.

 • Diana Rattray

  Elsker lasagne, men ønsker noe litt raskere? Denne deilige bakt ziti-gryta ligner den klassiske lagdelte lasagnen, men den er ikke så tidkrevende. Ziti er tilberedt og kastet med ricotta og kjøttsauser, deretter lagvis med mer tomatsaus og ost, for en solid middagsoppskrift som er ideell for å nyte på en kald vinterdag. Hvitløkbrød gjør det perfekte akkompagnement til dette fantastiske familiens måltid.

  Fortsett til 25 av 28 nedenfor.
 • Annabelle Breakey / Digital Vision / Getty Images

  Vi er seriøse - dette er den ultimate kjøttlasagna-oppskriften! Med det dobbelte av kjøtt- og ostefyllet som de fleste lasagneoppskrifter, er denne kjøttlasagnaen virkelig den beste. Hva kan vi si, du må prøve det for å sette pris på hvor seriøst tilfredsstillende og velsmakende denne pastahovedretten er. Det er absolutt verdt innsatsen å lage den hjemmelagde sausen i denne oppskriften, som er fantastisk for å mate et stort publikum.

 • Matinnsamling GesmbH / Getty Images

  Skinke, oster og artisjokker gir god smak til denne mette kylling- og pastagryden. I tillegg til det, tilberedes pasta, kylling og grønnsaker med Cajun-krydder og to typer oster til en lun, deilig kyllingpasta-gryterett-middag. Bruk bowties, rotini eller macaroni i denne velsmakende middagen og gjør deg klar til å se familien smile.

 • Glow Cuisine / Getty Images

  Brunet italiensk pølse og tomater lager en deilig hjemmelaget saus i denne kjempegode båndpasta-oppskriften. Familien din vil elske de klassiske italienske smakene i dette enkle pastamåltidet som er fantastisk til middag i vinter. Bare server med crusty fransk- eller hvitløksbrød og en kastet grønn salat, så blir du klar.

 • Granen

  Er det noe mer betryggende enn en ostete, varm, vegetabilsk bakt pastarett? Og det beste av alt, er at du ikke trenger å tilsette kjøtt i blandingen for å lage en ovnsbakt pastarett som er nærende, tilfredsstillende og hyggelig for hele familien. Oppskriften bruker basilikum, parmesanost, spinat, ricottaost, tomater og spinat for å lage en ostete gryte som er sunn nok til at voksne vil godkjenne, men likevel oste nok til at barna også vil elske den. Det er den perfekte vegetariske middagsretten i vinter.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).