27 lette middagsdager på under 30 minutter

Pin
Send
Share
Send

Vi vet at helgene er opptatt. Du må likevel spise middag, men hvorfor ikke spise godt? Disse raske og enkle middagsoppskriftene for hele kvelden vil hjelpe deg å passe en solid, smakfull og næringsrik middag inn i din travle timeplan hver natt. Hver oppskrift som er inkludert her kan lages på 30 minutter eller mindre.

 • Granen

  Denne enkle og deilige oppskriften på tunfisk carbonara er klar til å spise på omtrent 20 minutter, begynner å bli ferdig. Den bruker også ingredienser du sannsynligvis har for hånden i spiskammeret, kjøleskapet og fryseren, så det er et godt valg når du trenger å kaste middag på hver natt i siste øyeblikk.

 • Slipper overraskelsesgjester inn? Du vil være glad for at du har denne enkle og elegante oppskriften på raske reke-scampi. Spesielt nok til å underholde, tar det bare 10 minutter å tilberede og gir et fantastisk inntrykk som serveres over varm kokt ris.

 • Gran / Emily Hawkes

  Veganvennlig, velsmakende og næringsrik, denne raske og enkle sitronpastaen med pinjekjerner og brokkoli-oppskriften gir en deilig hverdagsmiddag. Sitron tilfører glede til denne pastaretten som garantert vil bli en stift i en travel natt når du vil fylle, men bare ikke har lyst til å lage mat.

 • The Spruce Eats / Elaine Lemm

  Ja, du kan lage fylte kyllingbryst på 30 minutter. Selv om disse oppskriftene høres kompliserte ut, er denne spinat- og artisjokkfylte kyllingen overraskende rask. Kyllingbrystene blir flatet og deretter kuttet de opp og fylt med en deilig kombinasjon av baby-spinat, artisjokkhjerter og mascarpone. Den tilberedes i stekepannen, så lager du en rask kremet sitronsaus i samme panne.

  Fortsett til 5 av 27 nedenfor.
 • The Spruce Eats / Anita Schecter

  Hvis du elsker smørbrødet, vil du glede deg over en BLT-pizza. Denne oppskriften er rask, enkel og legger et ferskt, deilig måltid på bordet. Bruk din favorittpizzadeig, dekk den med en urtemayonnaise, og tilsett mozzarellaost, romaine-salat, cherrytomater og smuldret baconpålegg.

 • Granen

  Kremet og sofistikert, klassisk fettuccine Alfredo er enkelt og raskt å lage til en middag på hver natt når du virkelig er ruset. Enten du spiser alene, serverer en familie eller ønsker å imponere drop-in gjester, kan du trekke av denne elegante oppskriften på 20 minutter - og den er mest deilig når den serveres med en gang.

 • Diana Rattray

  Gjennom store deler av Latin-Amerika er carne asada den klassiske måten å nyte biff på. Selv om storfekjøtt tradisjonelt er grillet i denne metoden for tilberedning (uttrykket carne asada oversettes til "grillet kjøtt"), bruker denne oppskriften en øyeblikkelig gryte, noe som gjør den ideell til et måltid på kvelden eller vinteren. Dessuten kan du oppnå en tilfredsstillende røykfylt smak ved bruk av røykfylte og trestekte krydder som spisskummen og oregano, som det er behov for i denne oppskriften. Den kommer sammen på under 30 minutter, noe som er perfekt til middag på tirsdag kveld. Server gjerne asadaen i tacos, eller for en mer forhøyet presentasjon, kjøtt kjøttet elegant på et utskjæringsbrett, sammen med noen stekte fingerlingpoteter og chimichurri.

 • Anita Schecter

  For en vri på en tradisjonell kinesisk røre, kan du prøve denne oppskriften ved hjelp av malt kalkun. Det minner om den asiatiske salatkoppen forrett når det gjelder smaker og tekstur, men den tilsatte brokkolien og paprikaen gjør dette til en næringsrik og komplett rett, perfekt servert over kokt ris.

  Fortsett til 9 av 27 nedenfor.
 • Granen

  Munnvannende honningssennep kyllinglår er klare på mindre enn 30 minutter og pakker mange smaker. Kyllingen skjæres i strimler og la det småkoke i en fyldig, tangy sennepsaus sammen med grønnsaker for å lage en sunn, velduftende og deilig middag. Familien din vil elske denne enkle kyllingoppskriften som serveres over couscous, brun ris eller pasta.

 • Granen

  Monte Cristo-smørbrød er en skikkelig godbit på hver natt. Laget med delikjøtt og to typer ost, dyppes disse smørbrødene i røren og deretter dunkes i en knust kornblanding, før de grilles til skarp perfeksjon.

 • Diana Rattray

  Instant Pot svin indrefilet tar bare noen minutter å koke til perfekt temperatur, og oppskriften er enkel å tilpasse med alternative urter og krydder. Denne oppskriften er avhengig av trykkbygging og naturlig frigjøring for å koke svinekjøttet, uten faktisk tilberedningstid for høyt trykk. Alt du trenger å gjøre er å brune svinekjøttet, stille tidtakeren til 0 (ja, null!), Og la trykket falle naturlig i 15 minutter.

 • Granen / Diana Rattray

  Ja, du kan virkelig lage en deilig hjemmelaget chilimiddag raskt med denne 30-minutters storfekjøttchili-oppskriften. Server den med varm kokt ris, varme tortillaer eller tortillachips, til en fylling hver kveldsmiddag som også er perfekt til fester eller spilldag.

  Fortsett til 13 av 27 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Hastes med å lage middag i helgene? Hopp over det kinesiske taket og kok opp denne enkle oransje kylling-yngelen som er full av smak og farge. Middagen vil være på bordet på kort tid takket være Instant Pot. Server den med ris til et komplett hverdagsmåltid.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Frityrkokeren er en rask og enkel måte å tilberede mat uten fettet fra steking. Disse svinekotelettene er sprø og deilige på under 30 minutter, og frigjør komfyren og stekeovnen til å lage sideretter.

 • Granen

  Vil du ha en annen måte å bruke restekylling i kjøleskapet ditt? Prøv å lage disse enkle, raske kylling-quesadillaene. Med bare fire ingredienser kunne ikke denne Tex-Mex-oppskriften være enklere å tilberede.

 • Granen

  Sopp tilfører rik og mettende smak til denne overbærende, italienske sopprisotto. Arborio ris kombineres med sjalottløk, sopp, hvitvin, krem ​​og rikelig med parmesan for en rik, overbærende, kjøttfri middag på hver natt som er fancy nok til å servere gjestene.

  Fortsett til 17 av 27 nedenfor.
 • Leah Maroney

  Møre kyllingbryst kombineres med paprika, løk og saftig ananas for en rask og enkel røre. Den søte og salte sausen tilfører masse smak med minimal innsats. Server med hvit ris, og for en ekstra spesiell presentasjon, vis i en halvert, uthulet ananas.

 • Granen

  Bakt, fylt, saftig, lett enchiladaer er en mengde behagelig matrett, enten du mater familien din på en uke eller blir invitert til en potluckfest i siste øyeblikk. Du kan tilberede dem med bare ost, eller legge til litt storfekjøtt eller kylling til kjøttspiserne ved bordet. Uansett er de enkle å sette sammen i ca. 10 minutter.

 • Granen / Diana Rattray

  Baked ziti er en av disse superenkle oppskriftene som du enkelt kan endre for å passe ditt humør, familiens smak eller ingrediensene du har for hånden. Gjør det til den vegetariske måten, slik denne oppskriften beskriver, eller tilpasse den ved å tilsette brunet kvernbiff eller stekt kylling til denne lettbakte ziti pastaretten.

 • Granen

  Butikkjøpt pestosaus gjør denne italienske pesto pastaoppskriften med 3 ingredienser til et absolutt blunk å lage. Denne pastaoppskriften på uken er en fantastisk vegetarisk hovedrett, eller du kan legge til kyllingbryst og hakkede tomater.

  Fortsett til 21 av 27 nedenfor.
 • "Kirchherr, Jo" / Getty Images

  Her er en fin måte å bruke igjen kokt kylling til å lage en deilig salat til hovedretten som er hjertelig nok til middag. Mørt kylling kombineres med sprø pekannøtter, terte epler og en kremet honningssennepsdressing for et elegant måltid uten eplepekann hønsesalat.

 • Sorendls / E + / Getty Images

  Strip biff er omrørt med grønnsaker i en smakfull, tangy saus for å lage denne velsmakende og næringsrike hverdagsmiddagen som tar bare 30 minutter å lage. Du kan også bruke restebiff til denne enkle og tilfredsstillende søt og syrlige biff-oppskriften.

 • milanfoto / E + / Getty Images

  Denne enkle middagsretten serverer en solid smak som vil lure familien til å tro at du tilberedes i flere timer. Svinekoteletter og paprika er perfekt for en travel hver natt, du kan servere denne oppskriften med varm kokt ris eller pasta og en grønn salat til et godt avrundet måltid.

 • Carl Tremblay / Getty Images

  Ukentlig middag kunne ikke bli enklere enn dette mettende og tilfredsstillende spekettimel. Butikkjøpt spaghettisaus og malt biff er hemmeligheten bak denne superenkle, fyldige og mettende hverdagsmiddagen som kan lages raskt i siste øyeblikk.

  Fortsett til 25 av 27 nedenfor.
 • badmanproduksjon / Getty Images

  Bruk butikk-kjøpte Alfredo-saus og matlaging av kalkun eller kylling til å lage denne enkle uken på kalkunmorgenagen. Kremet kalkun eller kylling blir ølet over ristede engelske muffins, brunet under slakten og toppet med ost og urter for et raskt og tilfredsstillende måltid på hver natt.

 • Se for meg

  Vil du spise sunt i helgene når du skynder deg å spise middag på bordet? Du kan lage denne næringsrike, velsmakende fiskeroppskriften i provençalsk stil på bare 30 minutter. Paprika, oliven og tomater gir en smak av smak til denne fiskemiddagen, som er perfekt til å servere en familie, eller til en mer intim middag.

 • Rainmax / Getty Images

  Fajita-tiden er den beste tiden på dagen. Kok opp denne Tex-Mex raske ovn-fajitas-tallerkenen når du ikke har tid til grilling. Strimler av storfekjøtt, løk, paprika og tortillaer er smaksatt med dine favorittbutikkjøpte garnityr for et nærende, familievennlig hverdag på kvelden.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).