39 Ideer med glede på søndagsmiddager

Pin
Send
Share
Send

Den perfekte søndagen begynner med en lang lat morgen og avsluttes med at familien setter seg sammen til middag. Vi vil at du skal nyte dagen din, så her er en samling ideer og oppskrifter på søndagsmiddagen som er enkle å tilberede - eller som kan lages i forkant - slik at du kan unne familien din til noe spesielt uten å tilbringe hele dagen på kjøkkenet.

 • Granen

  Sukkulent stekt svinekjøtt som serveres med knitring, gjør et søndagsmåltid som er munnfull. Sørg for å fjerne svinekjøttet fra kjøleskapet noen timer før tilberedning, for å bringe det til romtemperatur. Server med eplemos og ristede rotgrønnsaker,

 • Granen / Diana Rattray

  Hold på hattene, hjemmekokkene dine. Hvis du har en øyeblikkelig gryte på kjøkkenet ditt, kan du lage en hel kylling med rotisserie-stil på bare 30 minutter. Kyllingen blir raskt tilberedt inne i apparatet, noe som resulterer i en super saftig og mør fugl. Server den med den medfølgende oppskriften på saus, noen kokte eller potetmos og en sidesalat for et komplett familiemåltid.

 • Granen

  Denne steke storfekjøtt oppskriften inneholder instruksjoner om å tilberede en topp mørbrad steke for maksimal smak og saftighet. Kjøttet er pigget med hvitløksbiter, deretter penslet med en enkel marinade av olivenolje og krydder før den går i ovnen med sopp og løk. Den er ferdig med en deilig saus med rødvin.

 • StockFood / Noel Barnhurst-Riser / Getty Images

  Familien din vil heie på denne klassiske sørstekte kyllingen. Den kremete, smørete sausen som er inkludert i oppskriften er enkel å lage og super velsmakende når den helles over en haug med potetmos.

  Fortsett til 5 av 39 nedenfor.
 • Christina Schmidhofer / Getty Images

  Et belegg med smør og havsalt skaper den perfekte sammenkoblingen av sprø hud og saftig kjøtt i hele denne stekte kyllingen. Tips er inkludert for en enkel hvitvinssaus å servere på siden. Tilsett noen terninger og gulrøtter terninger i pannen den siste halvtimen av tilberedningen til et komplett familiemåltid.

 • Granen

  Hjemmelaget kjøttboller og italiensk stil tomatsaus settes sammen i crock potten din, og deretter la den steke hele dagen, og gir utrolig smak. Når det er middagstid, kan du bare slippe favorittpastaen din i kokende vann til al dente og servere de ferdige resultatene fra sakte komfyren.

 • Granen / Diana Rattray

  Ovnsbakte svinekoteletter og maisbrød er en fantastisk smakskombo, og denne oppskriften kombinerer dem til en rett. Saftige seared koteletter er fylt med en cornbread dressing som er fylt med nøtter, tørket frukt og terninger grønnsaker, og bakt til browned og glinsende.

 • Jambalaya med pølse, kylling og reker. Joff Lee Photolibrary / Getty Images

  Unn familien din med en sprudlende potte med Louisiana-stil jambalaya. Det er så mye å elske med denne smaksrike tomatbaserte lapskausen med pølse, ris og jumbo reker. Juster kryddernivået slik det passer, og server med maisbrød eller en skiver fransk baguett.

  Fortsett til 9 av 39 nedenfor.
 • Granen

  Laks er USAs favorittfisk, noe som gjør den til et godt valg for søndagsmiddag. Denne oppskriften krever baksteker eller fileter i en rømme og dill saus med aksent av zesty sitron. Server med ovnsstekte poteter og dampede grønne bønner eller brokkoli.

 • Granen

  Hjemmelaget kylling og kjeks er som en stor klem i en bolle. Saftig, posjert brystkjøtt hekker i en kremet saus med grønne erter under topping av store, fluffy persillekjeks. Gjør det til en dag fremover eller frys opp til en måned.

 • The Spruce Eats / Elaine Lemm

  På under en time kan du ha pannestekt kylling på middagsbordet. Ved å bruke fjerdedeler eller biter i stedet for en hel kylling, får du den samme flotte stekte smaken i en brøkdel av tiden. Denne kyllingen tilberedes på en seng med rosmarin, sjalottløk og hvitløk, og du lager en enkel hvitvin og fløtesaus mens den er ferdig.

 • Elaine Lemm

  Denne lagrede retten er tilpasset fraThe Silver Palate kokebok, først utgitt i 1982. Dette ikoniske måltidet med en panne inneholder hud på kylling som er marinert i en saltlake med eddik, oliven, kapers og svisker, og deretter bakt i samme rett. Det kunne ikke være enklere. Den er litt søt, litt salt og perfekt balansert med sur tang; flott med spansk ris eller potetmos. Denne originale oppskriften er skrevet for å servere 10-12, nettopp fordi den var en så populær festrett.

  Fortsett til 13 av 39 nedenfor.
 • Granen

  Bangers and mash er en populær rett i Storbritannia som også er en budsjettvennlig familiemiddag. Kok opp et parti med disse hjertelige pølsene (bangers) og enkle, smørrike potetmos (mos), og server dem med den medfølgende oppskriften på en løk saus.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Kyllingbiter koker raskt opp i en frityrgryte, som skaper en sprø skorpe mens kjøttet blir saftig på innsiden. Og frityrstekt kylling gir lite rot å rydde opp, noe som gjør den perfekt for en avslappende søndag kveld, spesielt når alle i familien liker en annen del. Bare tilsett en salat og en favoritt side rett.

 • Granen / Diana Rattray

  Bakt ziti med storfekjøtt og pølse er et solid måltid med en rett som fryser godt, slik at du kan lage det fremover eller spare rester til lunsj. Kokt al dente-pasta blandes med hjemmelaget kjøttsaus og ricotta, deretter lagvis lasagnestil med mer ost og saus.

 • Brian Hagiwara / Photolibrary / Getty Images

  Chicken Parmesan er en populær italiensk-amerikansk middagsgryte. Denne crock pot oppskriften krever noen få trinn å lage, men er ganske enkel å sette sammen og leverer massevis av cheesy, saucy smak som er vel verdt innsatsen.

  Fortsett til 17 av 39 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Denne berømte oppskriften ble født i Nashville, Tennessee, og er inspirert av Prince's Hot Chicken, en nå legendarisk institusjon som først serverte den frityrstekte, krydret fuglen på 70-tallet. Nashville varm kylling er preget av sin krydret, dyprød glasur, tradisjonelt laget med cayennepepper. Du kan imidlertid erstatte paprika for å gjøre den mindre krydret. Det serveres nesten alltid på toppen av hvitt brød-vanlig hvitt brød, jo billigere og søtere desto bedre - med noen pickles på toppen. Ledsag den med alle de tradisjonelle sidene av potetsalat, mac og ost og coleslaw. Det er sikkert å bli en familiefavoritt.

 • Joseph De Leo / Photolibrary / Getty Images

  Rekeelskere vil vende seg etter denne deilige retten med bakt reker og grønnsaker med linguine. Bruk skrellet og utviklet rå reker for å gjøre forberedelsene lettere og server den ferdige retten med en grønn salat og hvitløksbrød. Topp med masser av smeltet mozzarellaost.

 • Diana Rattray

  Instant Pot svin indrefilet tar bare noen minutter å koke til perfekt temperatur, og oppskriften er enkel å tilpasse med alternative urter og krydder. Denne oppskriften er avhengig av trykkbygging og naturlig frigjøring for å koke svinekjøttet, uten faktisk tilberedningstid for høyt trykk. Alt du trenger å gjøre er å brune svinekjøttet, stille tidtakeren til 0 (ja, null!), Og la trykket falle naturlig i 15 minutter.

 • The Spruce Eats / Elaine Lemm

  På under en time kan du ha en deilig italiensk pastarett på bordet. Penne all 'Amatriciana har terninger av guanciale eller pancetta med en hjemmelaget tomatsaus smaksatt med løk, hvitløk, rødvin og chiliflak. Kast det med penne eller spaghetti, det er fantastisk uansett.

  Fortsett til 21 av 39 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Å tilberede disse kvernede paprikaene med kjøttdeig og ris i Instant Pot betyr at du spiser middag på bordet på bare noen få minutter i stedet for over en time. Paprika er fylt med en blanding av tomater, ost, urter og krydder, sett i trykkokeren, deretter toppet med ost og ferdig i Instant Pot til den er fin og smeltet.

 • Granen

  Pottepai er komfortmat på sitt beste. Lag denne hjertelige gryteretten med mør kylling og grønnsaker i en kremet saus. En pustete, kjeks-stil skorpe legges på toppen for ekstra godhet.

 • Diana Rattray

  Instant Pot produserer møre, saftige kyllingbryst hver gang, og svarer lett på det eldgamle spørsmålet "Hva er til middag?" Kyllingbryst kan strimles for trakk kyllingesmørbrød og elendige; terninger til supper, salater og gryteretter; eller skiver og servert som en hovedrett sammen med siden retter.

 • Granen / Diana Rattray

  For en "sett det og glem det" søndagsmiddag, bruk en mager chuck eller bunn rund steke for denne sakte komfyren steke med grønnsaker som koker hele dagen mens du gjør andre ting. Kjøttet kommer absolutt fullpakket med smak, takket være den lave og langsomme tilberedningen, og rødvin hvis surhet er med på å møre kjøttet.

  Fortsett til 25 av 39 nedenfor.
 • Granen / Laurel Randolph

  Ser du etter en solid søndagsmiddag med minimal opprydding? Lag en laken-middag. Kyllingen, søtpotetene og brokkolien er belagt i en velsmakende soyasaus, honning og sitronmarinade, etterfulgt av en rask tur gjennom ovnen. Tilsett cayennepepper for ekstra krydder, om du vil.

 • Granen / Diana Rattray

  Noen ganger ønsker familien din klassikerne til en helgmiddag. Gi dem hva de vil med denne trøstende makaroni- og ostegryte laget med en hjemmelaget cheddar og amerikansk ostesaus og et knasende, smørbrød brødpålegg.

 • Granen / Diana Rattray

  Hyse er en fast, mild hvit fisk som får den kongelige behandlingen i denne oppskriften. Fileter toppes med erfarne brødsmuler, skiver i tung krem ​​og stekes i ovnen til de er flassende og sprudlende. Server med kokte poteter eller varm kokt ris og din favorittgrønne grønnsak.

 • Lauri Patterson / E + / Getty Images

  Kjøttfulle kyllingtrommelstikker i en rik, italiensk stil cacciatore-saus med tomater, sopp, hvitløk, paprika, urter og krydder koker rett i din sakte komfyr til et populært familiemåltid som praktisk talt lager seg selv. Den smaker kjempegod øl på varm kokt ris.

  Fortsett til 29 av 39 nedenfor.
 • Lauri Patterson / Getty Images

  For noen familier sier ingenting søndagsmiddagen ganske som en stor gryte med hjemmelaget storfekjøtt. Denne versjonen koker i crock potten din med rikelig med poteter, gulrøtter, løk, selleri og grønne erter, til et solid måltid med en rett som krever å bli servert med crusty brød for å suge opp sausen.

 • Granen / Diana Rattray

  Bruk søndagen på å gjøre noe annet enn å sitte fast på kjøkkenet når du lager denne smakfulle crock pot-oppskriften til middag. Krydret indrefilet av svin smøres i hjemmelaget søt og syrlig saus, og tilberedes lavt og tregt for møre, saftige resultater. Server over varme smørede eggnudler eller ris.

 • Granen / Diana Rattray

  I denne klassiske europeiske europeiske oppskriften er kålblader formet til sylindere og fylt med ris og krydret malt biff. De blir deretter tilberedt i en tangy tomatsaus. Lag den i crock potten eller på komfyrtoppen din. Instruksjoner for begge metodene er oppført i oppskriften.

 • Granen / Diana Rattray

  Alle familier vil glede seg over denne kjøttfrie lasagnaen laget med tilberedt marinarasaus, vitaminrik spinat, mozzarella og parmesan- og ricottaost. Pro-tips: I stedet for å forhåndsvise pastanudlene, kan du ganske enkelt suge dem i 30 minutter i en stor, grunt bakerett fylt med kokende vann.

  Fortsett til 33 av 39 nedenfor.
 • Steve Manson / Getty Images

  Denne klassiske St. Patrick's Day-festen lager en flott søndagsmiddag når som helst på året. Corned beef er tilberedt med peppercorns, krydderbær og timian, og tilsetter det tradisjonell smak. Kål, gulrøtter og poteter tilsettes nær slutten av matlagingen til en komplett familiemiddag.

 • Granen / Diana Rattray

  Fuktige, saftige kyllingbryst blir belagt i krydret mel og lett stekt, deretter bakt i en søt og saltsaus laget med ananasjuice, soyasaus, urter og krydder. Det er en Hawaii-inspirert middagsoppskrift som kombinerer søt, velsmakende og umami.

 • The Spruce Eats / Julia Hartbeck

  Denne kjøttlaffen bruker en vegetabilsk malt bifferstatning, og gir den en betydelig struktur som gjør det enkelt å spise kjøttfritt. Luskede havregryn og brødsmuler i miksen tilfører ekstra heft, mens rød paprika og hvitløk gir knase og smak. Frys rester etter smørbrød på hverdagen.

 • Granen / Diana Rattray

  Cajun-smaksatt kyllingstuing med biter av kjøttpølse, møre poteter, knasende gulrøtter og søtperløk gir et tilfredsstillende måltid på kaldere dager. Server det med middagsruller eller skiver fransk brød til å soppe opp hver siste dråpe fra boller.

  Fortsett til 37 av 39 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Grillbiff-brisket er en favoritt til feriemiddagen som gjør en spesiell godbit for din familiehelgsmåltid. Det lages enkelt i din sakte komfyr med bare en håndfull ingredienser. Sørg for å marinere kjøttet over natten, som anvist, for best resultat.

 • Jim Norton / Getty Images

  Store pastaskall er fylt med søt ricottaost, salt parmesan og brødsmuler og bakt i en rik smaksfull tomatsaus som er strødd med enda mer ost. Ta med hvitløksbrød til servering på siden.

 • Diana Miller / Cultura / Getty Images

  Sjømatelskende familier vil ønske å legge denne aromatiske fiskegryta til rotasjonen sin. Fileter kuttes i biter i små størrelser og tilsett i crock potten med tomater, squash, løk, hvitløk, litt hvitvin og krydder som skal tilberedes hele ettermiddagen. Server med crusty brød.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).