Glassert spiralskåret skinke

Pin
Send
Share
Send

 • Totalt: 80 minutter
 • Prep: 10 minutter
 • Kok: 70 minutter
 • Utbytte: 1 skinke (8 til 10 porsjoner)
Ernæringsretningslinjer (per porsjon)
617kalorier
24gfett
46gkarbohydrater
53gProtein
×
Ernæringsfakta
Porsjoner: 1 skinke (8 til 10 porsjoner)
Mengde per porsjon
kalorier617
% Daglig verdi*
Totalt fett 24g31%
Mettet fett 7g34%
Kolesterol 192 mg64%
Sodium 3432 mg149%
Totalt karbohydrat 46g17%
Kostholdsfibre 2g8%
Protein 53g
Kalsium 90 mg7%
*% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering som bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generell ernæringsråd.
(Ernæringsinformasjon beregnes ved hjelp av en ingrediensdatabase og bør betraktes som et estimat.)

Spiralskiver skinker er en flott oppfinnelse. Disse skinkene er enkle å skjære og servere praktisk pre-skiver. Perfekt til påske- og julefeiring, de kommer vanligvis med sin egen glasurpakke, men å lage glasuren hjemme endrer sluttresultatet kraftig. Oppskriften vår på glasuren komplementerer perfekt den salte-søte smaken av skinke. I tillegg viser vi deg hvordan du kan hindre at skinken din tørker ut når den stekes. Bruk vår metode, og skinken din vil alltid være saftig og fuktig.

Server denne skinken med kamskjellede poteter, dampede grønne bønner, middagsruller eller andre velsmakende sider som passer til en skinke middag. Og bruk restene dine i noen av disse restene av skinkeoppskriftene. Ha rester i kjøleskapet i opptil 3 dager eller del skinken i frysebeholdere og frys i opptil 6 måneder.

0:56

Klikk på Play for å se denne glasserte spiralskiverne skinkeoppskriften komme sammen

Ingredienser

 • 1 (6- til 7 pund) skinke (ferdig kokt, spiralskivet)
 • 1 kopp brunt sukker
 • 1/2 kopp honning
 • 2 ss Dijon sennep
 • 2 fedd hvitløk (hakket)
 • 1/4 ts fedd (bakken)

Trinn for å gjøre det

Skjul bilder
 1. Samle ingrediensene.

  Granen
 2. Forvarm ovnen til 325 F. Plasser skinken i en kraftig stekepanne, kuttet siden ned. Dekk skinken tett med tunge folier.

  Granen
 3. Stek skinken i 10 til 14 minutter per pund. For en 6-kilos skinke er det omtrent 60 til 84 minutter. Når det testes med et pålitelig kjøtttermometer på det tykkeste av kjøttet, bør skinken lese minst 145 F, minimum for sikkert svinekonsum.

 4. Mens skinken er i ovnen, kan du kombinere brunt sukker, honning, Dijon-sennep, hakket hvitløk og fedd. Bland godt.

  Granen
 5. Ta skinken ut av ovnen og fjern folien. Vær forsiktig med fanget damp. Drei stekeovnen til 400 F.

  Granen
 6. Skje og spred glasur på skinken. Vær forsiktig fordi skinken er varm og væsken kan sprute på armene eller ansiktet. Bruk baksiden av en skje for å spre glasuren jevnt.

  Granen
 7. Sett skinken tilbake i en ovn på 400 F og stek i ytterligere 10 til 20 minutter, eller til skinken er helt glasert og et tykt og klebrig belegg er synlig.

  Granen
 8. Ta ut av ovnen og sett den på en serveringsplate. La hvile i 5 minutter. Server og nyt!

En Spiral skinke-middag

Det er like enkelt å steke og glasere spiralskinken din som å lage en hel middag rundt dette midtpunktet på bare noen få minutter. Her er noen forslag:

 • Rens og grovhakk 3 store kålrot, 3 store gulrøtter, 2 mellomstore søt løk og 6 middels gule poteter. Kast med olivenolje, salt, pepper, fersk rosmarin og 1 ss eplecidereddik. Stek i ovnen mens du koker skinken, i ca 45 til 55 minutter. Dette kommer til å være din grønnsaksside.
 • Damp litt ris mens skinken er i glass. Legg ristede sesamfrø på toppen for å tilsette knase og næring. Hvis du er bekymret for kaloriinntaket i måltidet ditt, damp i stedet litt blomkålris.
 • Rengjør og vask 1 hode isbergsalat. Skjær den i 4 kvartaler. Lag en bandasje med 1/2 kopp rømme, 1/2 kopp mayo, 1/2 kopp smuldret blåmuggost, 1 klype salt, 1 klype pepper og 2 ss limesaft. Hell på toppen av salatkvarterene. Avhengig av antall gjester, kan det hende du trenger ekstra salat og å doble mengden ingredienser til bandasjen.
 • For å fullføre dette mettende måltidet, tilbyr du et søtt Affogato. Lag en veldig sterk gryte med fersk kaffe. Hell 1/2 kopp av det på toppen av en stor skje vaniljeis per gjest.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).