Butternut Squash Rør-stek med sennepsfrø

Pin
Send
Share
Send

 • Totalt: 35 minutter
 • Prep: 15 minutter
 • Kok: 20 minutter
 • Utbytte: 4 til 6 porsjoner
Ernæringsretningslinjer (per porsjon)
81kalorier
3gfett
14gkarbohydrater
2gProtein
×
Ernæringsfakta
Porsjoner: 4 til 6 porsjoner
Mengde per porsjon
kalorier81
% Daglig verdi*
Totalt fett 3g3%
Mettet fett 0g1%
Kolesterol 0 mg0%
Sodium 212 mg9%
Totalt karbohydrat 14g5%
Kostholdsfibre 1g5%
Protein 2g
Kalsium 70 mg5%
*% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering som bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generell ernæringsråd.
(Ernæringsinformasjon beregnes ved hjelp av en ingrediensdatabase og bør betraktes som et estimat.)

Butternut squash er dronningbien til vinter squash. Hvorfor elsker alle det slik? Farge og smak, for å være sikker, men det er også lettere å skjære gjennom og skrelle enn mange squash. Kort sagt, det er gateway-squash: squashen for folk som ikke er så sikre på at de liker squash. Denne omrøringen drar full nytte av butternut squashs sødme og lar den saftige strukturen være intakt, klar til å smake på.

Når det er sagt, hvis du har en annen type vinter squash på hånd-eikenøtt, delikata, kan Hubbard gjerne bruke det i stedet. Å få biter av skrellet vinter squash er nøkkelen, og andre typer squash er definitivt mer arbeid å skrelle.

Ingredienser

 • 1 middels butternut-squash eller 1 pose terning-squash (ca. 2 pund)
 • 3 fedd hvitløk
 • 2-tommers ingefær
 • 1 ss vegetabilsk olje eller grapeseed olje
 • 1 ts brune sennepsfrø
 • 1/2 ts fint havsalt
 • 1/4 kopp hakket koriander (valgfritt)

Trinn for å gjøre det

 1. Klipp av og kast begge ender av squashen. Plasser den oppreist på en av de nylig flate overflatene og bruk en skarp kniv til å skjære av skorpen, kutte ned fra topp til bunn og gjenta rundt squashen til alle skinnene er fjernet - det er lett å se hvor skorpen ender og squash begynn med denne metoden. (Du kan også skrelle butternut squash med en grønnsakskreller - det tar noen få gå på hver seksjon, men det fungerer hvis du foretrekker det.)

 2. Når den er skrellet, kutt squashen i to på langs. Bruk en stor skje til å øse ut de fibrøse "tarmen" og frøene. Kast "tarmen", men vet at du kan steke frøene akkurat som gresskarfrø om du vil. Hakk squashen i biter i bittstørrelse og sett til side.

 3. Skrell og finhakk hvitløken; skrell og finhakket eller rasp ingefæren. Sett begge til side sammen.

 4. I en stor stekepanne eller gryte, varm oljen over middels høy varme. Tilsett sennepsfrøene, dekk til og la koke til du hører dem "pop" omtrent 2 minutter. Tilsett hvitløk og ingefær og la det koke under omrøring, til de er ugjennomsiktig og velduftende, omtrent 1 minutt.

 5. Tilsett squash, salt og 1/2 kopp vann. Rør til å kombinere, dekke til og la koke, rør av og til, til squashen er mør, cirka 15 minutter. Tilsett eventuelt en spiseskje med mer vann for å unngå at squashen klistrer seg til pannen.

 6. Tilsett koriander, hvis du vil, og rør sammen.

Server squashen varm eller varm, og vet at den holder seg varm, hvis den er dekket med folie og sett den på et varmt kjøkken, noe som gjør det til et godt valg for ferietabellen eller andre underholdende scenarier.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).