5 rå veganske frokostideer

Pin
Send
Share
Send

Å spise rått har blitt en livsstil for mange mennesker, eller i det minste et kortsiktig kosthold for å spise rent. For at mat kan anses som "rå", kan de ikke tilberedes ved en temperatur høyere enn 115 ° C, noe som antas bidrar til å opprettholde matens næringsverdi og enzymer som er viktige for kroppens helse. Talsmenn for denne måten å spise hevder også at det er andre fordeler, som vekttap, økt energi, forbedret fordøyelse, klarere hud og en bedre helse.

Hvis du har eksperimentert med rå vegansk mat eller spiser rå, lurer du kanskje på hvor du skal begynne - og det betyr selvfølgelig frokost. Tatt i betraktning at mange frokostmat blir tilberedt, klør du kanskje i hodet på hva du skal spise, eller kanskje er du lei av de samme gamle tingene. Frukt, smoothies og rister er selvfølgelig alltid bra, men her er noen flere måter å få et fantastisk første måltid på dagen som en rå veganer.

 • Hillary Kladke / Getty Images

  Kornblanding ut av esken har aldri vært et sunt valg, men en hjemmelaget kornblanding som er laget med nøtter eller gjennomvåt korn er ikke bare bra for deg, men også en fantastisk rå vegansk måte å starte dagen på. Prøv en søt og knasende rå müsli-oppskrift laget med nøtter og dadler og toppet med frisk frukt og nøttemelk eller rå cashewkrem. Du kan tilsette litt kokosnøttolje, som tar dette deilige kornblandingen til et helt annet nivå.

 • 1MoreCreative / Getty Images

  Havre med fullskåret stål kan bløtlegges over natten for å myke dem opp til en rå matfrokost. Det er ingen matlaging nødvendig. Tilsett nøtter, frukt, dadler og kanel for å lage en skål med rå havremel som kan varmes forsiktig på varmeputen på en kaffekanne eller til og med i dehydratoren din. Prøv en rå eple kanel havregryn som kombinerer havre og dadler toppet med kanel og muskatkrydde epler.

 • Rocky89 / Getty Images

  Gjør en rå matvaregranola ved hjelp av gojibær og bokhvete. Selv om det ikke akkurat er en frokostblanding, kan du også prøve en rå løypemix til frokost. Passer en av disse med en hjemmelaget rå nøttyoghurt og denne rå granolaen og yoghurten er en tilfredsstillende start på dagen din.

 • Bill Noll / Getty Images

  Hvordan kan vi snakke om sunn rå vegansk matfrokost uten å nevne frukt smoothies og grønne smoothies spesielt? Begge er så energigivende, vitaliserende og nærende at du ikke engang vil tenke på å gå glipp av morgenkaffen. Prøv en rå, grønn smoothie med appelsinjuice eller en grønn smoothie med ananas, eller til en godbit, en rå banankarobysmoothie eller til og med en kremet rå sjokoladeshake.

  Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
 • Karin Dreyer / Getty Images

  Når det gjelder rå morgendrikker, er kaffe absolutt ute, men hva med en urtete eller en fin kopp krydret indisk chai laget med hele krydder og malt nøttemelk? Cashewmelk eller mandelmelk er alltid hyggelig å ha på hånden for å nippe til eller tilsette korn eller smoothies.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).