18 enkle oppskrifter som krever hermetisk suppe

Pin
Send
Share
Send

Hermetisk suppe er en praktisk stabbur som kan brukes som matlagingrediens i mange oppskrifter. Du kan enkelt forvandle en boks suppe til en deilig saus for gryteretter med sjømat, nudler i familien og til og med biff, med bare noen få enkle krydder. Dette er en utmerket snarvei når du ikke har tid eller energi til masete forberedelser, men ønsker et kremet måltid. Nyt komforten og enkelheten med disse vinnende familieoppskriftene som starter med hermetisk suppe.

 • John E. Kelly / Photodisc / Getty Images

  Med bare tre ingredienser, og crockpoten din, kan du falske en kylling cordon bleu i restaurantstil. Kondensert krem ​​av soppsuppe danner den fyldige sausen til denne snikende lett utstoppede kyllingretten som koker håndfri hele dagen, og lar deg gjøre fri til å gjøre andre ting.

 • Granen / Diana Rattray

  Bruk flanke biff eller London broil for denne enkle storfekjøtt stroganoff som smaker fantastisk over kokte eggnudler. Den simmer bort hele dagen i crockpot med bare noen få ingredienser og ingen forhåndsbruning av kjøttet som trengs. Kondensert krem ​​av soppsuppe og lett rømme kombineres for å skape den fyldige og tangy sausen.

 • Granen

  Hamburgerbiff (også Salisbury-biff) lager alltid en tilfredsstillende familiemiddag. Bruk billig biff til å lage disse komfortmat-klassiske "biffene" som du topper med en velvillig, kremet soppsaus laget med hermetisk suppe og rikelig med næringsrike hakkede grønnsaker.

 • Diana Rattray

  Budsjettvennlig brokkoli gryterett er en deilig vegetarisk familiemiddag i en tallerken og en fin måte å få barna til å spise grønnsaker. Det er en smekk å sette sammen med frossen hakket brokkoli, løk, kondensert krem ​​av selleri suppe, cheddar ost og et knasende topping av smørete fylle smuler fra en blanding.

  Fortsett til 5 av 18 nedenfor.
 • Acme Food Arts / Getty Images

  Leter du etter komfortmat? Prøv denne italienske lasagnen med lag med velsmakende kylling, spinat og tre oster. Det er raskt og enkelt å montere til ovnen, og pakker mye smak, takket være kondensert krem ​​av soppsuppe (brukt i stedet for vanlig bechamel).

 • Brian Hagiwara / Getty Images

  Du trenger bare fem ingredienser, pluss salt, pepper og vann, for å lage de mest spesielle kamskjellede poteter du noen gang har smakt. Hermetisert laks og kondensert suppe er grunnleggende pantry-ingredienser som hever denne crockpot-retten til et fantastisk, proteinrikt måltid med en rett. Tilsett noen frosne grønne erter for farge, hvis du vil.

 • Diana Rattray

  Ribben i landlig stil tilberedt lavt og tregt i crockpot med en appetittvekkende soppsaus, gjør et fantastisk familiemåltid. Denne populære tilberedningsmetoden for ribbe produserer saftig, deilig, mørt kjøtt uten ben. Server til middag med potetmos eller ris, og en grønn sidegrønnsak.

 • burwellphotography / Getty Images

  Slow cooker makaroni og ost med malt biff er et nærende familiemåltid du kan sette sammen om morgenen, og la koke hele dagen. Lagre pastaen for tilsetning nær slutten av kokingen, så den kommer mør, ikke grøtaktig.

  Fortsett til 9 av 18 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Når stamfisken din trøster etter komfortmat, kan du bake opp en barneglad kyllingspaghetti gryte. Denne populære bake-upen treffer alltid stedet, og kan lages med bare noen få billige ingredienser, inkludert kyllingbryst, pasta, tomater, pimientos og Velveetaost, pluss hermetiske supper til sausen.

 • Granen / Katarina Zunic

  Oksekjøttboller kviset i kremaktig brun saus lager et deilig måltid med smørede eggnudler eller potetmos. Denne oppskriften på sakte komfyrer med fem ingredienser kunne ikke være enklere å lage, med frosne kokte kjøttboller, kremet kondensert suppe, tørr kalkunsausmiks og spiskrydder.

 • Granen

  To populære komfortmat kommer sammen i denne vinnende kyllinggryta. Det er superenkelt å tilberede, og kjeksene med kjeks i klatringstilen puffer opp for å danne en magisk skorpe for den møre, kremede kylling- og grønnsaksfyllingen som hekker inni.

 • Paul Poplis StockFood Creative / Getty Images

  Det tar bare noen minutter å kaste sammen en enkel, ostefri, eggfri hasjbrun gryterett, og kan nytes fra frokost til middag. Det er en rik kombinasjon av frosne, brune poteter, kremost, cheddarost og kondensert kremselleriesuppe. Stek den i en stor gryterett, eller bruk individuelle ramekins til en yngre presentasjon.

  Fortsett til 13 av 18 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Flavorful tunfisk nudler gryterett er et all-amerikansk familie måltid som ikke vil strekke matbudsjettet ditt. Sett den sammen med hermetisert tunfisk, eggnudler, kondensert suppe, cheddarost, frosne erter og hakkede friske grønnsaker. Topp med smørete brødsmuler for en tilfredsstillende knasende skorpe når den er bakt.

 • Diana Rattray

  Hermetisert sopp og kondensert suppe gjør det til et mål for å tilberede pent sausede og krydret svine loin koteletter til middag. Server dem med poteter, ris eller maisbrød, pluss en siden grønn grønnsak, for et komplett, fyllende måltid.

 • cislander / Getty Images

  Denne kremede kyllingen er en populær italiensk-amerikansk rett som er enkel å lage i sakte komfyren. Kremost, smør, kondensert krem ​​av løksuppe og tørket italiensk krydder kombineres for å lage en ultralydig saus for benløs, hudløs kyllingbryststrimler.

 • Granen

  Med ikke mer enn 15 minutter forberedelsestid, kan du tilberede denne hjertelige pølsen og nudler gryteretten til middagsdager på kvelden. Det er super-velsmakende, med en kombinasjon av pølse, grønn paprika og løk. Oppskriften krever en topping av hermetisert fransk-stekt løk, men smørte brødsmuler ville fungere også.

  Fortsett til 17 av 18 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Fransk løk kjøttlaff er billig, lett å tilberede og lager en tilfredsstillende middag med potetmos og en grønn sidesalat. Rester kan skives til smørbrød, eller fryses til oppvarming senere. Pakk tett inn i folie til fryseren, og oppbevares i en lufttett pose opptil tre måneder.

 • Lauri Patterson / E + / Getty Images

  Bakt ziti med kylling er en deilig hverdagsmiddag som du kan få på bordet på under en time. Du trenger bare fem ingredienser for å lage denne enkle kyllinggryta, men føl deg fri til å øke næringen ved å tilsette friske eller frosne grønnsaker du har for hånden.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).