15 fuktige og ømme sakte komfyrer grill kyllingoppskrifter

Pin
Send
Share
Send

Ikke la en regnfull dag ødelegge grillplanene dine; la crock potten din komme til unnsetning! En langsom komfyr er et utmerket alternativ for en grillmat, spesielt når været er for vått eller for kaldt til å fyre opp grillen.

Selv om den langsomme komfyren er et utmerket alternativ for alle deler av kyllingen, er ben, lår og vinger det mest tilgivende; de holder seg fuktige og saftige selv etter lang, langsom tilberedning. Hvis du koker kyllingbryst i crock potten, bare husk å sjekke dem for doneness omtrent 1/2 time til 1 time tidligere enn oppskriften anbefaling. Som ethvert magert kjøtt eller fjærkre, kan kyllingbryst bli ganske tørt når det blir overkokt. Minste sikker temperatur for kylling og andre slags fjørfe er 165 F.

For trukket eller strimlet kylling er lår eller en kombinasjon av benfrie kyllingbryst og lår ideelle. Når langsomt tilberedes vinger og bein-i kylling deler, unngå å koke med mindre du vil at kjøttet skal falle av beinet.

Her er noen av våre favorittgrillkyllingoppskrifter for den langsomme komfyren, inkludert trukket og strimlet kylling til smørbrød, kyllingkjøttboller og oppskrifter som bruker bein-i kyllingdeler.

 • Granen

  Denne fuktige munnvandrende crock pot kylling er en smekk å fikse med den søte og tangy hjemmelaget grillsaus. Benløse kyllingbryst og lår slår seg sammen i denne oppskriften; lårene holder kyllingen fuktig og smakfull, mens kyllingbrystene holder den relativt lite i fett.

  Noe av sausen lagres til servering. Kyllingen strimles og stables på boller. Drypp med den ekstra grillsausen og topp kyllingen med dill pickle skiver og noen få skjeer coleslaw.

 • Granen

  Forsikre deg om at du gir servietter - eller enda bedre, fuktige håndkle - når du serverer denne deilige klissete crockpot kylling trommestikker. Brunt sukker, honning og ketchup utgjør sausen sammen med krydder. Klistret kylling er en utmerket rett til en begivenhetsdag eller en barnefest.

 • Granen / Diana Rattray

  Kyllingbryst brukes til å lage denne strimlede enkle sakte komfyren grillkylling. Grillsaus og løk går i denne deilige kyllingretten, og den langsomme komfyren gjør det til et blunk å fikse og lage mat.

 • Granen / Diana Rattray

  Kyllingdeler er omtalt i denne 4-ingrediensen cola kyllingretten med langsom komfyr. Cola og ketchup slår seg sammen for å lage sausen til denne grunnleggende crock pot kyllingen. For grillsmak, tilsett en spiseskje Worcestershire saus og en teskje flytende røyk til sausblandingen.

  Fortsett til 5 av 15 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Disse hjemmelagde grillkyllingkjøttbollene, laget med malt kyllinglår, er et annet utmerket valg for crock potten. Kjøttbollene holder seg fuktige og saftige, og den krydret sausblandingen smaker dem perfekt. Server kjøttbollene over ris eller nudler, eller skaler oppskriften opp og server dem som en forrett.

 • haoliang / E + / Getty Images

  Denne klistrete, klissete kylling med crock pot er en smakfull kombinasjon av magre kyllingbryst og en krydret brunt sukker og honning saus.

 • Alexandra Grablewski / Getty Images

  Den hjemmelagde grillsausen til denne oppskriften av revet kylling til smørbrød er overraskende enkel, og den inneholder bare seks ingredienser. Kyllingen lager deilige smørbrød, og det er lett å skalere opp for en mengde.

 • Lauri Patterson / Getty Images

  Kyllinglår er et utmerket valg for crock potten fordi de holder seg fuktige og smaksrike selv etter lang, langsom komfyr. Mens kyllingbryst har en tendens til å tørke ut, forblir lårene saftige. Denne langsomtkokte grillkyllinglåren oppskriften parer kyllinglår med tykk grillsaus og enkle krydder for fantastiske smørbrød eller glidebrytere.

  Fortsett til 9 av 15 nedenfor.
 • Bildekilde / Bildekilde / Getty Images

  Disse BBQ-kyllingtrommene er en enkel tilberedning, og de kan serveres rett fra sakte komfyren. Den tilberedte grillsausen - velg en kommersiell saus eller hjemmelaget - forsterkes med litt chilisaus, honning og hvitløk.

 • StockFood / Getty Images

  Kyllingdeler tilberedes sakte til perfeksjon i dette alt-i-ett-måltidet. Barbecue saus smaker de seared kyllingbitene. Søtpotetene er halvert og pakket inn i folie, noe som vil sikre at de koker grundig og ikke brytes ned i sausen. Server denne sakte komfyren honning grillet kylling med søtpotetfat sammen med en salat eller greener for en tilfredsstillende familiemiddag.

 • kae71463 / Flickr / CC BY 2.0

  Hvis du leter etter en fristende hjemmelaget grillsaus til kyllingen, skal du ikke se lenger enn denne North Carolina BBQ kyllingsausoppskriften. Denne sausen er spesielt god med strimlet kylling.

 • DustyPixel / Getty Images

  Disse trinn-for-trinn-instruksjonene er spesielt nyttige hvis du begynner hjemmekokk. Benløse kyllingbryst og lår slår seg sammen i denne kyllingoppskriften med langsom komfyr. Alt du trenger er kyllingen, sakte komfyren, en løk og en flaske grillsaus. Hva kan være enklere?

  Fortsett til 13 av 15 nedenfor.
 • Brian Leatart / Getty Images

  Et kryddergni gir disse kyllingbitene grillet smak uten den tunge sausen, og å sage dem på forhånd tilfører tekstur og farge. Hvis du liker saus, børste litt på kyllingdelene rett før de er klare og server mer saus ved bordet. Denne crock pot kyllingen med krydder gnide oppskrift krever lår og trommelstikker, men kyllingvinger, hele ben og trommeslag er gode alternativer.

 • Granen

  Kylling trommestikker, trommler eller hele ben er en lek å fikse og koke med denne 3-trinns 2-ingrediens crock pot grillet kyllingben oppskrift. Hvis du erstatter med benløse lår eller kyllingbryst, reduser du koketiden med omtrent en time. "Doktor" sausen gjerne med noen knuste røde paprika-flak, flytende røyk eller varm saus.

 • Granen / Diana Rattray

  Denne tregkokeren øya grillet kalkunbeinsfat krever store kalkunben, men bruk gjerne hele kyllingben i retten i stedet. Den hjemmelagde "øy-stil" grillsausen inkluderer brunt sukker, ananas og valgfri flytende røyk.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).