Hvordan lage en kveite-pakke til grillen

Pin
Send
Share
Send

 • Gran / Leah Maroney

  Når du forbereder grillpakkene dine, er det best å ha alt sammen og klar til å sette sammen. Til denne pakken har vi et fint stykke kveite kuttet i en firkant. Krydre fisken, topp med løk og paprika og drypp over en smakfull smørsaus. Så her har vi alle ingrediensene og flere ark aluminiumsfolie. Foliebitene skal være store nok til å brette og omslutte kveite. Sørg for å lage en lufttett pakke for å holde i smaken.

  Fortsett til 2 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Husk at en pakke er vedlagt, og at krydderne holder seg i fisken og ikke tappes som det ville gjort hvis du bare skulle åpne grillingen. Så hold krydderne på den lette siden, men krydre definitivt fisken.

  Fortsett til 3 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Det fine med å grille pakker er at du kan legge til favorittingrediensene dine, som løk og paprika. Som kebab, vil du inkludere grønnsaker som vil koke opp i omtrent samme tid som kjøttet du bruker.

  Fortsett til 4 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Til tross for at pakkene er forseglet og at all fuktigheten fra fisken holdes inne, trenger den fortsatt ekstra fuktighet. Det er denne fuktigheten som skal dampe maten helt igjennom. Denne dampen fordeler varmen jevnt og gjør pakken din til en effektiv kokemaskin. Prøv en enkel blanding som sitronsaft, smeltet smør, hvitløk, oregano og litt hvitvin.

  Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Ta opp de motsatte sidene av arket aluminiumsfolie for å møtes i midten. Press dem sammen øverst og rull (eller brett) ned til du kommer til maten. Du vil at pakken skal være tett, men pass på at du ikke overdriver.

  Fortsett til 6 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Vend nå pakken og brett endene opp og over pakken til du har en fin, pen liten firkant som er vanntett (eller nesten så).

  Fortsett til 7 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Å grille pakker er enkelt, men ikke idiotsikkert. Du kan brenne det som er inne hvis du ikke er forsiktig. Vanligvis svir folien når maten inni brenner. For å grille pakkene, skru opp varmen til middels høy og legg dem på grillen. Du må koke pakkene i omtrent 5 til 7 minutter per side.

  Fortsett til 8 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Du må passe på når du håndterer de varme pakkene. En del av hemmeligheten med å få dem perfekte er ikke å punktere pakken. Et forsiktig (ikke spiss) tang er perfekt for å vri, flytte og fjerne pakker på grillen. Når pakkene er ferdige (ca. 5 til 7 minutter per side for fiskepakker), fjern dem fra grillen. Fordi pakkene er forseglet, vil varmen holde seg inne, slik at du ikke trenger å bekymre deg for denne avkjøling for raskt. Faktisk vil de fortsette å koke av grillen, så ikke la dem sitte for lenge.

  Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Vann i flytende form vil ikke heve mer enn koketemperaturen. Damp kan være hundrevis av grader mer. Når du åpner grillpakkene er det viktig at du er veldig forsiktig med å la dampen slippe ut før du begynner å grave i. Server gjerne grillpakker etter din smak, men slipp dampen før du presenterer dem for familien eller gjestene dine.

  Fortsett til 10 av 10 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Plater din vakre fisk og grønnsaker og server!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan bake fisk. Tips for å heve smaken (Kan 2021).