Topp 10 potetoppskrifter du kan prøve på grillen

Pin
Send
Share
Send

Vi tenker kanskje automatisk på å bake eller koke når det gjelder poteter, men de er faktisk perfekte for grillen. Tette og i stand til å ta noen straff, poteter er den mest allsidige grønnsaken - og heldigvis er det mange måter å grille dem på. Fra grillede potetskinn til grillet potetgull kan disse viftefavorittene få en helt ny personlighet på grillen og er perfekte når det er for varmt å lage mat på kjøkkenet. Det fine med poteter er at de er fleksible når det gjelder steketid - ideell for en varm og rask tur på grillen eller en lav og sakte bake i røyken. Bare sørg for å holde skinnene oljet, så får du potet perfekt.

 • LauriPatterson / Getty Images

  Potetskinn er ofte en publikumsfavoritt når du nyter noen apper i den lokale baren eller restauranten, men er også gode å lage hjemme. Denne raske og enkle oppskriften er perfekt til sommergrilling eller Super Bowl-fester siden de kan tilberedes på forhånd og kastes på grillen rett før de serveres. Pålegg som kreves er Cheddar ost, rømme og bacon, men gjerne legge til noe av ditt eget.

  Fortsett til 2 av 10 nedenfor.
 • ivanmareev / Getty Images

  Å grille mat i en foliepakke er enkelt, ofte sunt og en kløe å rydde opp. Hvis du liker dillpoteter, vil du elske denne versjonen på grillen. Nye poteter koker sakte i en blanding av olivenolje, smeltet smør, hvitløk og dill for å bli kremete med litt sprøhet på utsiden. De vil komplimentere omtrent alt kjøtt, perfekt for din neste cookout.

 • Westend61 / Getty Images

  En annen deilig potetoppskrift med foliepakker, disse grillede potetene kastes i en krydret olivenolje og avsluttes deretter med tangy parmesanost, noe som gir dem litt zing og tilfører et preg av kremethet. De er en enkel side rett til ethvert grillet måltid og går spesielt godt med en saftig biff.

 • Eising / Getty Images

  Det er ingen grunn til ikke å koke hele måltidet på grillen i sommer! Denne deilige poteten "au gratin" er lagvis med ost, bacon og paprika, og gir flott farge og tekstur til retten. Men kommentarene du får fra gjestene dine, så vel som minimal forberedelse og opprydding, er kanskje de beste tingene med å lage denne retten.

  Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
 • Lisa Marie Thompson / Getty Images

  Vi har hørt om kjeleflis og ovnsbakte chips, men grillede chips? Når du har smakt disse tynt skiver potetene med den røykgrillede smaken, kan dette være den eneste måten du spiser dem fra nå av. (Siden potetene er skiver så tynne, trenger du å bruke en grillpanne eller grillkurv.) Server med en sitron hvitløk-aioli på siden for den perfekte sommerfesten.

 • Melanie Acevedo / Getty Images

  Et annet eksempel på det fine med å tilberede poteter på grillen i en foliepose. Disse hvitløkspotetene er gode og smaker veldig enkelt. Du kan klargjøre grillpakkene og legge dem på grillen mens du tilbereder resten av måltidet. En blanding av hvitløk, sjalottløk, Dijonsennep, sitronsaft og urter smelter sammen mens potetene tilberedes kremet.

 • Paul Poplis / Getty Images

  Litt av en dekadent sideskål, disse potetene er belagt i baconfett og rulles deretter i en hvitløk-urtblanding før de legges i røyken eller på grillen. Trikset med disse potetene er å koke dem lave og langsomme, noe som gjør dem perfekte for røykeren, men like enkelt gjøres på en grill ved lav temperatur. Du kan pakke inn folie etter en time og fortsette å lage mat, eller bare fortsette å steke uten for en sprøere hud.

 • Server disse potetdoppene som en side rett eller en morsom forrett på din neste samling. Oppskriften kan ikke være enklere - alt du trenger er poteter skåret i kiler, olivenolje og salt. Grill så til det er vakre grillmerker på utsiden og interiøret er mykt og mørt. Server med favorittdyppa.

  Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
 • Michael Powell / Getty Images

  Kabober er en fin måte å tilberede grønnsaker på grillen, og selv om poteter vanligvis ikke glir på spydene, burde de være det! Potetene trenger å småkoke først på komfyren slik at de koker i samme tempo som de andre grønnsakene, men når du først har smakt på dem dryppet med urtesmøret, vil du se at det er verdt det.

 • Det amerikanske potetstyret

  Her er en rett som kombinerer to favoritter om sommeren - grilling og potetsalat - til en! Å mikrobølge potetene sparer først tid og forhindrer deg i å skru på ovnen i sommervarmen. Å kaste potetene på grillen tilfører en røykfylt smak før du kaster med cherrytomater, frisk basilikum, parmesanost og pinjekjerner.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).