Alt du trenger å vite før du kjøper en gassgrill

Pin
Send
Share
Send

Før du løper til jernvarebutikken for å kjøpe en ny gassgrill, bør du vite at det er mye mer griller der ute enn du finner i en butikk. Vi har brutt ned de beste gassgrillene på markedet etter pris, slik at du kan finne den perfekte gassgrillen for deg. Mens mange av disse gassgrillene lett er å finne, kan du prøve å kjøpe spesielle grillbutikker for å få de beste grillfestene. Oppdatert for 2019.

1:39

Se nå: Ikke gjør disse feilene når du kjøper en grill

Hvis du ønsker å kjøpe en ny gassgrill til ikke mer enn $ 250 (basert på vanlig salgspris), er dette de du bør se på. Du får det du betaler for, så ikke forvent at disse grillene skal vare evig eller koke godt, men de burde tjene deg i et par år og gjøre en god jobb med å grille burgere og pølser.

Dette er de vanligste og mest kjente gassgrillene på markedet. Du finner mange av disse grillene i lokale butikker, men det er andre griller du bør vurdere som kan være litt vanskeligere å finne. Hvis du er interessert i å grille hamburgere eller biff vil disse gassgrillene gjøre jobben. Noen av disse grillene har tilleggsfunksjoner som sidebrennere og rotisserier, men vi foreslår at du holder det enkelt.

Du får mer med disse gassgrillene som vanligvis er laget av komponenter i rustfritt stål. Disse grillene gir deg en mer stilig grill og gir deg mer allsidighet. Hvis du er ute etter mer enn den samme gamle, svarte boksgrillen, kan det være lurt å se her. Disse gassgrillene gir vanligvis bedre garantier og er bygget for å vare lenger.

  • Topp 10 gassgriller mellom $ 500 og $ 1000
  • Gass griller mellom $ 500 og $ 1000 kjøpeguide

Gassgriller i denne prisklassen skal være kraftige, ha gode funksjoner og kvalitetskonstruksjon. Dette betyr ikke komplett rustfritt stål konstruksjon, men det betyr holdbar konstruksjon. Se etter merkenavn og vær forberedt på å se utover de store boksebutikkene. Det beste stedet å finne disse gassgrillene er i en lokal spesialistbutikk for grillprodukter.

Nå er du på vei mot profesjonelle gassgriller. Her finner du store, rustfrie riller med alt tilbehøret du trenger for å være en mester i bakgården. Disse grillene er bygget for å vare og for å se bra ut. I denne prisklassen finner du mye mer naturgassgriller, og du bør planlegge å bruke litt penger på å forberede det rette stedet for en av disse.

Disse toppen av linjen gassgriller kommer med en topp på linjeprisen, men hvis du vil ha det beste av det beste, er dette grillene for deg. Spar ingen utgifter og få bensigrill som ikke bare imponerer gjestene dine, men som kan grille hva som helst, og vi mener hva som helst. Forsikre deg om at du vet hvem som selger deg en av disse grillene, så du vet at du vil få den støtten og installasjonen du trenger.

Noen ganger har du bare ikke plass til en stor grill. Enten du bor i en leilighet, leilighet, på en båt eller bare ikke har en stor uteplass, betyr det ikke at du ikke kan glede deg over en god cookout. Prøv en av disse mindre grillene i gass, kull eller elektrisk for å gi deg ekte grillsmak og moro. Husk å sjekke med de lokale reglene der du bor for å vite hva slags grill du kan ha. De fleste leilighetene tillater ikke gass eller kullgriller. Denne listen inneholder et bredt spekter av typer og priser.

Disse gassgrillinnsatsene representerer det beste man hadde for mindre enn $ 4000. Det er mye å velge mellom, men det er viktig å huske at hvis den er permanent montert på en tilpasset grillhjørne, skal den vare i mange år. Disse grillene gir den beste levetiden, funksjonene og grillfunksjonene du trenger for en pris som ikke vil bryte banken.

Før du kan begynne å designe ditt tilpassede gassgrillhus må du velge den perfekte grillen. De fleste avanserte gassgriller har en innsatskonfigurasjon som lar deg plassere den der du vil ha den, men mange er ikke i standardstørrelse, så velg grillen først. Prisene kan variere mye, så sørg for å handle seriøst for å få så mye du kan for lite som mulig.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).