16 enkle gryteretter å lage til middag i kveld

Pin
Send
Share
Send

Har du noen gang tenkt deg å slå deg til trøstemat for å komme deg gjennom de kalde vintermånedene? Oss også. Derfor setter vi sammen denne listen over de beste gryterettene du kan lage til middag i kveld.

 • Granen

  Det er ikke bare for høsttakkefesten: denne deilige, klassiske søtpotetgryten kan lages når som helst (inkludert i kveld!), Tilsatt brunt sukker og toppet med pekannøtter, og gir denne trøstende retten det meste av rikelig vinterrotgrønnsaker.

 • PoppyB / E + / Getty Images

  Denne deilige kyllingortellini gryten er så enkel, det tar bare fem ingredienser å lage. Oppskriften er tilpasningsdyktig, altfor bruk skinke eller kalkun i stedet for kyllingen, bruk asparges eller erter i stedet for brokkolien, eller prøv en annen type saus.

 • Gran / Leah Maroney

  Legg et lite spark til morgenen din med denne krydret chorizo ​​søtpotet frokostgryta. Det er en utmerket rett å lage og fryse på en søndag og servere hele uken til frokost, eller når du ønsker noe krydret.

 • Robert Linton / E + / Getty Images

  Hvis du er en fan av gjeterpai eller cottage pie, vil du elske denne biffgryta med poteter og ost. Hver ingrediens i denne parabolen er varm, mettende og vil ha deg tilbake i sekunder.

  Fortsett til 5 av 16 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Denne rosenkålen fra Brussel er et deilig, mettende måltid du kan lage hver kveld i uken. Den kan lages helt vegetarianer, eller inkludere bacon, skinke eller pancetta for en røykfull finish.

 • Michael Waring / Getty Images

  Denne enkle enkle, hominy maisgrytebaken er et utmerket vegetarisk måltid med en rett å lage til familien på en travel hver natt. Husk å lagre restene, de varmer perfekt!

 • Leah Maroney

  Ta med en liten smakebit fra Thanksgiving til middagsbordet på kvelden med denne trøstende gryta. Kylling bakes i en kremet, smakfull saus laget av løk, hvitløk, krem ​​av kyllingsuppe og kyllingbuljong. Stoppmiksen tilfører en fin tekstur og skaper en knasende topping.

 • LauriPatterson / Getty Images

  Denne pizzabaken i spaghetti-stil har din favorittpasta, belagt med egg og melk, toppet med en rik sopp og oksesaus, dekket med mye ost og pepperoni, og bakt til den er sprudlende. Yum!

  Fortsett til 9 av 16 nedenfor.
 • John Kelly / StockFood Creative / Getty Images

  Den originale oppskriften på denne parabolen tar lang tid å lage, men denne variasjonen er en perfekt ideell for raske middager på hver natt. Denne mettende og varmende kjøttboller som gryterett er ren komfortmat for hele familien.

 • Dov Harrington / Flickr CC 2.0

  Denne gryteretten med kylling og vill ris er en utmerket oppskrift på din crock pot. Få den til å koke om morgenen, og la godheten småkoke hele dagen. Vi elsker kombinasjonen av vill ris med mør kylling og røykfylt bacon, smaker for å gjøre enhver mørk vinterkveld litt lysere.

 • Jim Scherer / StockFood Creative / Getty Images

  Det er mange mac og ost oppskrifter der ute, men denne overbærende makaroni- og osteversjonen er en av våre favoritter. Nøkkelen er en overbærende kombinasjon av tung krem, smør og olivenolje.

 • AnjelaGr / Getty Images

  Dette er den enkleste gryteoppskriften vi kjenner, faktisk er den så lett at vi kjenner den utenat. For elskere av italiensk mat er denne røde og hvite tortellinidisken en showstopper. Det tar litt mer enn en time å lage mat, men prep tar bare fem minutter ut av kvelden.

  Fortsett til 13 av 16 nedenfor.
 • Lauri Patterson / Getty Images

  En annen fem-ingrediens oppskrift som er enkel og full av smak, denne tunfisken Alfredo gryterett er langt fra bestemorens. Tilsetningen av sunne grønnsaker som hakket grønn løk, sopp og paprika tar dette måltidet fra godt til deilig.

 • Michelle Arnold / EyeEm / Getty Images

  Denne Crockpot bygggryte er et annet enkelt vegetarisk alternativ for gryterettkveld. Bygg er et undervurdert fullkorn med mye fiber og en deilig nøtteaktig smak som får deg til å stille spørsmål ved hvorfor du ikke har brukt dette hjertelige rartkornet før.

 • OksanaKiian / Getty Images

  Denne innovative pesto-kjøttbollene og orzo-gryten er som ingenting du noen gang har laget før. Hvis du har litt ekstra tid, kan du lage dine egne kjøttboller fra bunnen av for å heve dette måltidet fra quick-prep til fullt hjemmelaget.

 • Granen / Diana Rattray

  En enkel ostete kornbake er en av mange viktige sørlige matvarer, men denne er kremen av avlingen! Lett å tilberede og raskt å tilberede, gjør denne ostete kornbaken for et sultent publikum.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).