17 Easy Make-Ahead gryteretter

Pin
Send
Share
Send

Selv travle mennesker trenger å spise middag på bordet. Disse klargjorte gryterettoppskriftene er akkurat det legen bestilte om netter når du bare ikke har tid til å lage mat. Rydd litt fryserom for disse gode oppskriftene, og slutt å bekymre deg for kveldsmat mens du er på jobb.

 • Gran / Leah Maroney

  Hva er bedre enn pizza og trumfer vanlig spaghetti? Hvorfor, sette sammen de to og gjøre det på forhånd slik at du kan ha begge deler på en uke, selvfølgelig! Denne pizza spaghetti kaken oppskriften lusker også litt spinat inn i barnas kosthold. For å fryse, bare sett sammen helt og pakk inn i plastfolie. Tine i kjøleskapet over natten før du steker.

 • Granen / Ulyana Verbytska

  Denne gresskarlasagnaen bruker hermetisert gresskarpuré og tørket salvie for rask og enkel hit av høstsmaken. Den fryser godt, så lag den på en helg og ha den klar for en travel natt senere. Bare monter den opp til baketrinnet, og tine den over natten i kjøleskapet. La det ta 10 til 15 minutter ekstra steketid for å få det boblende og søtt.

 • Granen / Diana Rattray

  Ingen grunn til å tilbringe natten svevet over ovnen under omrøring - denne sminke frem kremet bakt makaroni og ostekokker i ovnen. Bare stek den, la den avkjøle helt, pakk deretter inn og frys godt. Tine det over natten i kjøleskapet, og dryss deretter ekstra brødsmuler over toppen før du varmes opp for den knasende godheten.

 • Lauri Patterson / Vetta / Getty Images

  Frys disse vegetariske utstoppede pastaskjellene og sausen i en gryterett dekket med saus eller hver for seg for en rask sol lunsj eller middag. Bare tilbered skallene og dekk til med saus og ost, og sett den deretter i kjøleskap til den er kald. Frys i opptil 3 måneder og tine over natten i kjøleskapet når du er klar til å spise.

  Fortsett til 5 av 17 nedenfor.
 • Granen

  Du er bare et par bokser med tunfisk bort fra denne enkle, tilfredsstillende enkle tunfisknudlergryten. Bare sett sammen, pakk godt inn i folie, og tine deretter helt i kjøleskapet før du baker det. Det egner seg også godt til eksperimentering: Skru opp brødsmulene til fransk stekt løk, osteknekker eller potetgull; bruk krem ​​av selleri i stedet for fløte av soppsuppe. Du kan også lage din egen saus, tilsette skiver sopp, blandede grønnsaker eller hakkede pimentoer.

 • James And James / Stockbyte / Getty Images

  Rask quiches er perfekte for å lage på forhånd. De holder seg godt i fryseren og er enkle å varme igjen i ovnen eller til og med i mikrobølgeovnen. Bruk hvilken som helst type ost du har for hånden, tilsett grønnsaker som brokkoli eller asparges, og bland opp kjøtttypen eller til og med la den være ute til en vegetarisk frokost til middag. Himmelen er grensen!

 • Helovi / E + / Getty Images

  Ikke la deg skremme av lengden på denne bedriftsverdige brunsj-fancy phyllo-eggbaken. Det er mye enklere enn det ser ut. Sett sammen gryteretten og pakk den inn før du baker den, tine den i kjøleskapet over natten før du stikker den i ovnen. Det vil ta omtrent 60 til 75 minutter avdekket for å bli fin og gyllenbrun.

 • Leah Maroney

  Når du er i humør for en trøstende tallerken, vil du takke deg selv for at du har laget denne kyllingen og stekepaken før du la den i fryseren. Kombinasjonen av kylling, krem ​​av kyllingsuppe, løk, hvitløk og stappemix gir en kremet gryterett med et sprøtt pålegg som hele familien vil elske.

  Fortsett til 9 av 17 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Pisk opp denne enkle, mettende gryten fra svinekjøtt og nudler i forkant for et enkelt måltid på hver natt. Hvis du lager fra kjøleskapet, må du ta den ut en halv time før tiden og deretter steke som anvist. Du kan også bake og fryse den, men dryss ekstra brødsmuler over før du blir oppvarmet, for en sprø topping.

 • Granen / Diana Rattray

  Sov gjerne i denne enkle frokostpølseeggen. Bruk din favoritt røkt pølsesmak og pakk bare tett og frys etter at den er montert. La den tine helt før den bakes til den er brun rundt kantene.

 • Granen / Katarina Zunic

  For et måltid som sitter fast i ribbeina sjekker denne kyllingpotetgryten alle boksene. Det gjør også et flott måltid etter høsttakkefesten - bare bruk kubet kalkun som er igjen i stedet. Stek den helt, frys og tine i kjøleskapet over natten for en trøstende hverdagsmiddag.

 • Granen / Diana Rattray

  Nyt smaken av utstoppede paprika i halvparten av tiden med denne deilige "utstoppede" peppergryten. Lag den fremover og la den avkjøles før den fryser, tett innpakket. La den komme til romtemperatur og varm opp igjen med ekstra ost drysset på toppen.

  Fortsett til 13 av 17 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Hvis du har igjen potetmos på hånden, er du allerede halvveis til denne hjertelige og rimelige cottage pie. Bare stek biffen, sett sammen paien og stikk den innpakkete fatet i fryseren. La den komme til romtemperatur før den bakes til den er varm og sprudlende. Stikk den under slaktekyllingen etterpå i noen minutter for å sprø toppen.

 • Lauri Patterson / E + / Getty Images

  Når du lager pastabaserte gryteretter, kok de nudlene bare litt så de ikke blir grøtete når du er ferdig. Denne allsidige Alfredo gryterett med fem ingredienser som er enkel tunfisk, egner seg godt til eksperimentering. Bare husk å ta den til romtemperatur før du varmes opp fra fryseren.

 • AlexPro9500 / Getty Images

  Bruk rester skinke fra høytiden i denne kremete, tilfredsstillende fremtidens skinke manicotti gryterett. Hvis du lager noen få, kan du fryse dem og trekke en ut når du trenger et måltid. Sett sammen og stek med en gang, pakk deretter inn og frys i opptil tre måneder. Så tiner du det bare i kjøleskapet, drysser deretter parmesan før du rebakerer.

 • PoppyB / E + / Getty Images

  Å lage denne tortellini-gryta med fem ingredienser i forkant kan ikke være enklere. Bare sett den sammen med den fortsatt frosne tortellinien, pakk inn og frys det hele, og stek deretter som anvist når du er klar. For et mer omfattende måltid, tilsett en pakke med frosne kjøttboller.

  Fortsett til 17 av 17 nedenfor.
 • Lauri Patterson / Getty Images

  Hvis du lager disse glede kylling-enchiladasene med grønn saus i forkant, la dem avkjøles helt før du stikker den i fryseren. Pakk den tett før den fryser, og la den tine helt før den varmes opp i ovnen, dekket med folie.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Grapes of Wrath (Kan 2021).