22 raske og enkle middager for travle pappaer

Pin
Send
Share
Send

Er du en far med et oppdrag å legge familiemiddag på bordet? Når du suser mellom jobb og hjem, må du stole på raske og enkle oppskrifter på kvelden som er stressfrie og næringsrike, slik at barna vil glede seg over å spise. Vær en mann med en plan, med denne fantastiske samlingen av de beste middagene for travle pappaer, som vil forvandle middagene på uken.

 • Rainmax / Getty Images

  Barn vil heie når du tar med disse sydende storfekjøtene til bordet. Strimler med øm, billig skjørtbiff er flash-stekt på komfyrtoppen med paprika, løk og meksikansk krydder, og serveres med tortillaer og ditt valg av pålegg.

 • Shenghung Lin-bilder / Getty Images

  Pastanudler kastes med flaket hermetisert tunfisk og bacon i en kremet saus, i denne vinnende familiemiddagen inspirert av en klassisk italiensk oppskrift. Med rikelig med protein, og mange smaker og crunch, er det et smakfullt måltid du kan føle deg fantastisk når du serverer barna dine.

 • Brian Macdonald / DigitalVision / Getty Images

  Når du har det travelt med å mate familien, kan du stole på denne oppskum-oppskriften på en deilig, kinesisk take-out-middag på bare 20 minutter. Fuktige kyllingstrimler tilberedes i en smakfull, fortykket appelsinjuice og soyasausblanding, og toppes med knasende cashewnøtter. Server over varm kokt ris.

 • milanfoto / E + / Getty Images

  Familie favoritt svinekoteletter og paprika er et mettende, næringsrikt måltid som koker raskt i en stekepanne, for enkel opprydding. Worcestershire saus og pantry krydder gir god salte til kjøttfullt svinekjøtt og grønnsaker.

  Fortsett til 5 av 22 nedenfor.
 • Kreative RF / Getty-bilder

  Barn elsker saucy slurvete Joes. Med en blanding av malt biff, løk, terninger paprika, ketchup, sennep og brunt sukker, lager disse varme smørbrødene en rask, morsom og mettende middag som du kan lage og servere på under en time.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Løft familiens hot dog måltid med denne morsomme pukahundoppskriften. Kokt på en grill, enten inne eller ute, polske pølser eller veggiehunder blir stukket inn i Hawaii-ruller. Påleggene inneholder en hjemmelaget mangosennep som er krydret, men som kan tilpasses familiens preferanser, så vel som søt ananas.

 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  Ta bekymringen fra å tilberede ris ved å lage Instant Pot ris. Det er et uvurderlig kjøkkenapparat for travle familier og koker ris perfekt hver gang. Server det som en side, tallerken kokt kjøtt eller grønnsaker på toppen av det, eller integrer det i en annen oppskrift.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  For familier som ikke er redd for et lite eventyr, er varme pølser fra Seattle et raskt og morsomt måltid. Kok hotdogs i en stekepanne eller kaste dem på grillen, hvis du vil. Pålegget inneholder sauterte løk, kremost og jalapeños, og du kan alltid rykke opp smaken med Sriracha eller brun sennep.

  Fortsett til 9 av 22 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Instant Pot gjør steking av store kjøttfanger raskt og praktisk. Dette svinekjøttet som er trukket er klart på under en time og frigjør pappa til å lage eventuelle sideretter, hjelpe med lekser eller rydde opp. Serveres som hovedrett eller på boller som smørbrød.

 • Leah Maroney

  Teriyaki-saus ser ut til å være en av smakene som både voksne og barn nyter godt av, og denne lakenpannemiddagen gjør det enkelt å få middag på bordet på et blunk. Oppskriften kombinerer en hjemmelaget versjon av den asiatiske sausen med sunn laks og grønnsaker som brokkoli, paprika, grønne bønner og gulrøtter. Lag en gryte med ris og middagen er ferdig.

 • Anita Schecter

  For en vri på en tradisjonell kinesisk røre, kan du prøve denne oppskriften ved hjelp av malt kalkun. Det minner om den asiatiske salatkoppen forrett når det gjelder smaker og tekstur, men den tilsatte brokkolien og paprikaen gjør dette til en næringsrik og komplett rett, perfekt servert over kokt ris.

 • Creative RM / Getty Images

  Frosne butikkjøpte kjøttboller og kjøpt pestosaus gjør det enkelt å sette sammen denne familiefavoritten, ostete spaghettimiddagen. Barna vil glede seg over den grønnfargede pastaen i denne tilfredsstillende middagsmiddagen som du kan sette sammen på bare 30 minutter.

  Fortsett til 13 av 22 nedenfor.
 • Lauri Patterson / Getty Images

  Når du serverer disse enkle, 30 minutters bakt fiskefiletene med en knasende parmesanost og brødsmulbelegg som barna elsker å spise, kan du hente ernæringen til middag. Server med varm kokt ris til en sunn middag, eller pommes frites til en godbit.

 • Javier Vasquez / Getty Images

  Tilfredsstille vegetariske barns pizzastier med denne smakfulle pestopizzapiraten som begynner med en butikk kjøpt skorpe. Bare lag på tilberedt pestosaus og pålegg fra Middelhavet, og stek i en varm ovn til pizzaen din er varm og sprø.

 • Granen

  Si olé til disse 30-minutters enchiladasene som selv de utvalgte spiserne vil glede seg over. Med mais tortillas, to slags ost og kjøpt kjøpt meksikansk saus, kunne de ikke være lettere å sette sammen og bake. Gå videre og tilsett kokt biff eller kylling, hvis du har rester i kjøleskapet.

 • Brian Hagiwara / Getty Images

  Crockpots er en travel fars beste venn for å få varme middager på bordet, uten å haste rundt etter jobb. Sett sammen ingrediensene til denne sunne biff- og grønnsakchilien raskt om morgenen, og kom hjem til et ribbestikkende familiemåltid.

  Fortsett til 17 av 22 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Disse individuelle størrelsene pizza er enkle å lage og lett tilpasses. Lagret kjøpt pizzadeig kuttes på størrelse med en kakepanne, lagvis pålegg og stek i 15 minutter. Stikk to panner og kok noen få om gangen.

 • The Spruce / Molly Watson

  Gjør tacokveld til en sunn natt for familien når du serverer kalkun-elendige! Mager malt kalkun er smaksatt med meksikansk krydder, og stablet i tacoskjell eller tortillaer, sammen med salat, salsa, butikk-kjøpt guacamole og strimlet cheddarost.

 • Cultura RF / Diana Miller / Getty Images

  Kremet kylling stroganoff lager en fantastisk varm middag på kalde eller regnfulle kvelder. Saftige kyllinglår, løk, sopp og en rik og enkel saus legger opp til et tilfredsstillende, hjemmekoselig måltid. Det er budsjettvennlig også!

 • VeselovaElena / Getty Images

  Velsmakende tofu-terninger og rikelig med knasende grønnsaker er omrørt i en kremet peanøttsmørsaus med asiatiske smaksstoffer, til en sunn og mettende rett som kan bli din veganske familiens nye favorittmiddag. Den er klar til å serveres på bare 20 minutter!

  Fortsett til 21 av 22 nedenfor.
 • Cavan Images / Getty Images

  Hjemmelaget makaroni og ost er et barnefavorittmåltid du kan lage på komfyrtoppen på bare 30 minutter. Bare en håndfull ingredienser, pluss salt og pepper etter smak, er alt som trengs for å tilberede denne klassiske oppskriften. Kast inn noen dampede brokkoli-blomster, hvis du vil, for et ekstra løft av næringen.

 • Granen / Diana Rattray

  Grav i en osteaktig, velsmakende pastagryte til middag på travle weeknights. Denne sunne familiepastaen bakes med tilberedt skinke, penne pasta, erter og en kremet cheddarost saus kan du lage foran fryseren din, slik at den lett kan varmes opp på forhastede weeknights.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).