Praline Candy Recipes for Pecan Lover

Pin
Send
Share
Send

Praline godteri er vanskelig å beskrive, men heldigvis er det enkelt å lage! Dette klassiske sørlige godteriet har typisk brunt sukker, smør og rikelig med pekannøtter. Det er en studie i kontraster: smuldret, men kremet, nøtteaktig, men glatt, og helt uimotståelig!

Denne samlingen med praline oppskrifter har noe for enhver smak: klassiske oppskrifter og favoritter i New Orleans-stil, i tillegg til morsomme varianter som oransje praliner, sjokolade-praliner og til og med bacon-praliner!

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Disse klassiske pralinene har bare fire ingredienser: brunt sukker, fløte og pekannøtter. De smuldrete, rike pekannøttene som blir resultatet er en sørstatsklassiker.

 • Granen

  Pralines er en New Orleans institusjon! Denne pralineoppskriften i New Orleans produserer søte, litt smuldrende brunt sukker karameller lastet med ristede pekannøtter.

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Pudding praliner har en uvanlig ingrediens-vanilje pudding blanding! Vaniljepuddingen gir disse pekann-godisene en jevn, subtil vaniljesmak og en litt mykere tekstur.

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Sjokolade-praliner kombinerer den smuldrete, nøtteaktige smaken av klassiske praliner med rik halvsøt sjokolade. Sjokoladen er begge innlemmet i godteriet og dryppet også på toppen for en dobbel dose søthet.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).