Søndagsbrunchmeny

Pin
Send
Share
Send

Hvis du planlegger en spesiell ferie eller søndagsbrunch, bruk denne brunsjmenyen. Det gir deg et valg av eggrett, fransk toast, to slags pannekaker, to typer vafler, hasjbrun eller hjemmefronter, blåbærmuffins eller scones, og selvfølgelig perfekt sprø bacon. Denne oppføringen inkluderer også cocktailer, begge alkoholfrie og den mer "festlige" sorten!

 • Granen

  Egg er den ideelle brunsjmat. Perfekte eggerøre er ikke vanskelig å lage. Nøkkelen er å vispe eggene grundig og kraftig før du koker dem. Vispingen inneholder luft, som produserer fluffier eggerøre.
  Og hvis du kan lage eggerøre, kan du lage en omelett. En enkel brettet omelett kan fylles med revet ost, terninger skinke, løk, urter eller noe annet. En ferdig egg-sammenkok er en frittata. Det er en flat omelett i italiensk stil som er bakt i en stekepanne. En spinat, bacon og cheddar frittata er perfekt for en spesiell brunsj.

 • Gwendolyn Richards / Flickr

  Det perfekte baconet skal kokes sakte over svak varme, slik at det ikke brenner. Den beste måten å oppnå det er å koke den i ovnen. Det er praktisk talt idiotsikkert, og gir deg perfekt sprø bacon hver gang. Det er en lek å rydde opp også.

 • Granen

  Klassiske pannekaker tar veldig lite tid å tilberede. Du kan blande røren på forhånd og holde den i kjøleskapet i flere timer. For en virkelig spesiell godbit, prøv deilige karnemelkpannekaker. De er litt tangere enn vanlige pannekaker. Hvis det er enklere, kan du erstatte rømme.

 • Granen

  Ingenting sier "søndagsbrunch" som en flott vaffel. Hvis du vil gå litt lenger, kan du prøve å lage fluffy vafler. De er litt mer involvert enn grunnoppskriften, men det luftige resultatet er verdt det. Oppskriften bruker smeltet smør i tillegg til olje, og vaflene blir gjort lettere ved å innlemme stivpisket eggehvite i røren.

  Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
 • John E. Kelly / Getty Images

  Fransk toast er tradisjonelt laget av dag gammelt brød. Det er faktisk bedre laget med foreldet brød enn med ferskt. Årsaken er at foreldet brød vil absorbere mer av vaniljesausblandingen enn ferskt brød vil. Hvis alt du har er ferskt brød, kan du prøve å riste det veldig litt på forhånd.

  Fordi tykk fransk toast er laget med ekstra tykt brød, er det viktig å sørge for at vaniljesausen er helt absorbert i brødet, ellers har du bare tørt brød i midten av skivene. På grunn av det ekstra tykke brødet, avslutter du stekingen i ovnen for å sikre at vaniljesausen er ferdig stekt.

 • Paul Poplis / Getty Images

  Når det gjelder brunsj, tenker du kanskje på poteter som en sideskål, men potetene som virkelig gjør en flott brunsj. Denne hjemmefronten-oppskriften inneholder røde poteter, løk og rød og grønn paprika.

  Eller prøv en enkel, hash browns-oppskrift som er laget av strimlede poteter tilberedt i varmt smør og olje til de er sprø. De kan tilberedes på en takke eller en skillet.

 • Matthew Leete / Getty Images

  Disse deilig smørrike klassiske sconesene er lette og flakete, og de er deilige med syltetøy eller syltetøy. Hvis du har en søt tann, vil du elske noen enkle blåbærmuffins. Uansett kan du ikke gå galt.

 • Mimosas.

  Granen

  Ferier og spesielle helger kommer ikke hver dag, så du ikke vil skimp når det er tid for å blande cocktailer. For en virkelig festlig brunsj, sjekk ut disse oppskriftene på Mimosas og Bloody Marys. På den alkoholfrie siden kan du prøve en jomfru soloppgang og en jomfru Maria.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).