Hvordan avgjøre et Tyrkia som en proff

Pin
Send
Share
Send

Glow Cuisine / Getty Images

Ferske kalkuner spiller på Thanksgiving, men du kan kjøpe dem frosne til helårs servering. Å fjerne ryggraden og brystbenet fra en hel kalkun gjør at den koker raskere, noe som betyr mindre tid i ovnen for at den tørker ut. Det gjør også utskjæring av en cinch.

Slakteren din kan være villig til å avkaste kalkunen for deg, men vanligvis til en høyere pris kan du gjennomføre den overraskende enkle prosessen hjemme på omtrent 15 minutter, uten at du trenger andre verktøy enn en skarp kniv og et stort skjærebrett.

Når du vet hvordan du skal avfeie fuglen, får du tilgang til mange nye oppskrifter på utstoppet og rullet stekt kalkun, en fantastisk presentasjon som lar deg servere hvitt og mørkt kjøtt i en skive.

The Spruce / Peggy Trowbridge
 1. Fjern nakken og brikkene fra kalkunen, og reserver dem til suppe eller lager.
 2. Klem halen.
 3. Plasser kalkunen på skjærebrettet brystsiden ned med bena peker mot deg.
The Spruce / Peggy Trowbridge
 1. Skjær langs hver side av ryggraden med hagesaks til du kan fjerne den i ett stykke. Alternativt kan du kutte kalkunen fra nakken til halen ned på midten av ryggraden, omtrent en halv tomme dyp, med en skarp utbeningskniv, og skjære gjennom huden og bare i kjøttet.
 2. Skjær kjøttet fra hver side av ryggraden, arbeid i snarveier med bare tuppen av kniven mens du holder det plassert mot beinet. Sørg for å la huden være intakt. Sett ryggraden ut med hendene.
The Spruce / Peggy Trowbridge

Ved å bruke spissen av utbeningskniven, kan du skive ned høyre side av kalkunribben og skille kjøtt fra beinet. Vær forsiktig så du ikke skjærer gjennom brysthuden på baksiden.

The Spruce / Peggy Trowbridge

Fest vingeleddet fra kalkunbrystbenet og skjær gjennom brusk. La vingebeinet være intakt for presentasjon.

The Spruce / Peggy Trowbridge

Fortsett langs ribbeholderen med spissen av utspenningskniven din, beveg deg rundt ønsketbenet, for å skille kalkunkjøttet fra ribbeina ned til lårleddet. Vær forsiktig så du ikke skjærer gjennom eller gjennomborer huden som forbinder de to brysthalvdelene.

The Spruce / Peggy Trowbridge
 1. Ta tak i beinet med den ene hånden.
 2. Finn det øvre lårleddet der det kobles til kalkunbrystet med den andre hånden og trykk fremover med tommelen på leddet mens du drar mot deg med bunnen av beinet. Fugen skal gå i stykker.
 3. Skjær gjennom tilkoblingsbrusk, og vær forsiktig så du ikke stikker hull i huden.
The Spruce / Peggy Trowbridge
 1. Stikk kniven din horisontalt langs oversiden av lårbenet. Skil kjøttet fra beinet med en sakte saging.
 2. Fjern beinet.
The Spruce / Peggy Trowbridge
 1. Gjenta prosessen på den andre siden av kalkunen, og pass på brystbenet slik at huden blir intakt og festet. Du har nå en utbenet kalkun klar for utstopping.
 2. Haug på fyllingen, før begge sider av kalkunen sammen igjen, og sy den til med kokestreng av bomull eller bruk et metallspyd for å forsegle det. Vend kalkunen for å steke den søm ned og brystsiden opp.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).