14+ beste vegetariske pizzaoppskrifter

Pin
Send
Share
Send

Alle elsker pizza. Denne deigplaten er et utrolig blankt lerret for å skape innovative og publikum-behagelige paier. Elsket av både vegetarianere, veganere og rovdyr, er pizza ikke bare en rask middagsrett lenger, eller en på farten bite. Pizza er i ferd med å bli en gourmet-samling av deilige ingredienser.

Vår omfattende samling av oppskrifter inkluderer pizza pålegg som spenner fra favorittgrønnsakene våre til kreative vendinger på kjøtterstatninger. Det er 14 pizzaoppskrifter og 4 ideer og retningslinjer på toppen for å bruke dem. Mulighetene er omtrent uendelige.

Alle oppskriftene kan lages med hjemmelaget eller butikkjøpt pizzadeig, inkludert glutenfri eller fullkornshvete. Noen av oppskriftene våre bruker til og med lavash flatbread og naan. Hvis du blir presset i tide, kjøp en pizzaskorpe i god kvalitet, kast påleggene på toppen og bake!

Pizza har aldri vært enklere. Eller mer smakfull.

 • Molly Watson

  Kjøttfulle og smaksrike sopper pares ekstremt godt med ost og saus. Kok soppen først for å få frem smakene deres og for å unngå fuktig pizzadeig fra soppenes fuktighet.

  Det meste av steketiden går til steking av hvitløk i ovnen, men når de først er ferdig stekt er du klar til å sette sammen paien. Tilsett fontinaost, sopp, stekt hvitløk, parmesan og hakket mynte. Stek, juster tilberedningstiden din til typen deig du bruker.

  Topp med en blanding av grønnkål og radicchio med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

 • LauriPatterson / Getty Images

  Soltørkede tomater er pakket med smak, og har et konsentrert søtt og velsmakende spark som det er vanskelig å motstå. Denne pizzaen krever lavash, en type flatbrød som er myk og myk. Bruk naan hvis du ikke finner lavash.

  Bare dekk flatbrødene dine med hakkede soltørkede tomater, oliven og geitost. Stek i henhold til hvilken type brød (eller deig) du bruker.

  Damp stilkfri lacinato grønnkål, dryss salt og drypp olivenolje. Topp pizzaen din med denne raske salaten.

 • Med tillatelse av søtpoteter i North Carolina

  Perfekt bakt rett på toppen av pizzadeigen legger egg til en rikdom som ikke kan slås. Kubede og purerte søtpoteter og Gouda-ost danner en base for eggene som skal kokes i mens pizzaen bakes.

  Det er opp til deg å forlate pizzaene til eggeplommen er ferdig kokt eller fjerne dem når den fremdeles er rennende.

  Denne frokostpizzaen er en stor hovedrett i en brunsj. Server med sautert radicchio.

  For en annen ta på deg en frokostpizza, kan du prøve en kremet frokostpizza med spinat, som bruker pitas som pizzaskorpen med ett sprukket egg per pita. Dryss over salt og rasp parmesanost på toppen.

 • Anita Schecter

  En tomatfri pai fylt med greener er ikke din hverdagspizzapai. I stedet for tomater er det en kremet base laget av geitost, olivenolje, melk eller fløte, tørket oregano, salt og malt svart pepper. Asparges- og ertskudd gir crunch til pizzaen, men det er Fontina-osten som avslutter avtalen.

  Stek i henhold til deigen eller skorpen du bruker. Dryss med parmesan, drypp olivenolje og tilsett pepperflak for varme.

  Fordi du har nok greener på tallerkenen din med denne geitostpizzaen, lager du en rødbetsalat som en fargerik sideskål til denne grønne pizzaen.

  Fortsett til 5 av 15 nedenfor.
 • Granen

  For en gresk og italiensk-inspirert pizza, bruk pesto og fetaost som base. Topp med artisjokker, soltørkede tomater og oliven for en rask og smakfull pizza. Bruk en naan eller lavash flatbrød i en klype.

  Gå helt gresk ved å hoppe over pestoen, tilsette rødløk og terninger av friske tomater og doble ned fetaen.

  For å holde ting italienske, hold pestoen, soltørkede tomater og parmesan, men hopp over fetaen eller erstatt den med ricotta salata.

  Server pizzaen din med blandet greener og balsamico vinaigrette.

 • The Spruce Eats / Anita Schecter

  Våren er den beste tiden å glede seg over asparges, og det er en fantastisk pizza-pålegg. I denne asparges-pizza-oppskriften er den parret med ruccola for en deilig og sunn sesongmiddag.

  Det er ikke behov for saus på denne pizzaen da ricottaosten smelter og skaper en deilig base på toppen av jordskorpen. Mozzarella- og parmesanost, samt rød pepperflak, avslutter den fantastisk. Nyt den på pizzakveld, eller server den som en forrett til en fest eller brunsj.

 • Jolinda Hackett

  Aubergine er en nattskjermgrønnsak (vel, det er faktisk et bær) som er en flott erstatning for kjøtt i veganske og vegetariske retter takket være den kjøttfulle strukturen. Broiled eller grillet aubergine, mør og litt røykfylt, gir mye smak til denne cheesy pizzaen.

  Denne oppskriften er så enkel som de kommer. Kjøp pizzaskorpe, pizzasaus og strimlet mozzarellaost. Forbered skorpen med saus, ost og aubergine og stek til den er sprø.

  Server med en solid salat varm geitost.

 • Sabrina S. Baksh / Angående BBQ, Inc

  Hvis du har sjansen til å lage denne pizzaen på en grill er dette en total godbit. Å bake en vanlig skorpe i ovnen er imidlertid ikke så langt fra perfekt, så velg din foretrukne tilberedningsmetode og rull opp ermene.

  Mange mennesker med tomatallergier kan ikke glede seg over en "rød" sauspizza, men denne har en røykfylt gresskarsaus som base i stedet. Topp med en rask rucconsalat og skiver salt Pecorinoost.

  Fortsett til 9 av 15 nedenfor.
 • Marian Blazes

  Fugazza er en pizza i argentinsk stil som ikke har ost. En skorpe av focaccia-type er toppet med sauterte løk og oregano. Men Fugazzetta har mange tonn ost. Velg din favoritt, ikke gå glipp av denne søramerikanske godbit.

  Tynt skiver løk blir søt og smaksrik etter en saus på komfyrtoppen.

  Server som en forrett, eller med en solid salat med pærer og blåmuggost hvis du serverer den ostefrie versjonen.

 • Thecrimsonmonkey / Getty Images

  Ferske fiken sørger for en overraskende god pizza-topping, spesielt kombinert med en skarp ost som Manchego eller Parmesan og peppete ruccola.

  Grill pizzadeigen din hvis du er ute etter utfordringen, eller varm i ovnen hvis du bruker ferdiglaget pizzaskorpe. Grill friske fiken i 2 minutter, men vær forsiktig fordi det høye sukkerinnholdet i frukten brenner raskt!

 • Med tillatelse fra Lightlife Foods

  Vegetarisk "pølse" er en smakfull pizza pålegg, spesielt når den er paret med artisjokker og en duskregn pesto. Oppskriften krever vegansk ost, men som kan byttes ut til melkeost om ønskelig. En tangy fersk ost ville være perfekt, som bondeost.

  Saltingen av påleggene favoriserer virkelig en søt sidesalat som denne grønnkålens fruktsalat.

 • Jennifer Meier

  Tørr lett aspargesspyd, og bland geitost med sitronskall og olivenolje. Fordel osten på sprø og varm naan, topp med asparges og fersk basilikum. Tilsett pepperflak for et varmt tilskudd.

  Dette enkle naanbrødet har alt du trenger på toppen, men hvis det serveres blant mange brunsjretter, kan du lage en søt naan å parre den med. Tenk på varm naan med mascarpone, hakkede tørkede fiken, en duskregn honning og skiver ristede mandler. Sødmen med honningen og dadlene kompletterer virkelig den salte og tangy asparges-geitostkomboen.

  Fortsett til 13 av 15 nedenfor.
 • Anna Kurzaeva / Getty Images

  Denne uvanlige dessertpizzaen bruker ferdigpakkede halvmåne ruller som pizzadeigen. Kjevle ut rullene i pizzaform og stek i 10 minutter. La skorpen avkjøles litt og fordel en blanding av vegansk kremost, eplejuice og sukker. Arranger bær på toppen. Tilsett frukt som du liker, som bananer eller fersken.

  Denne retten kan serveres som en dessert med en dukke av vegansk is, eller kuttes i små biter som en te-godbit.

 • Sarahvain / Flickr / CC BY 2.0

  Varm Nutella og frisk frukt på toppen av en varm og knasende pizzaskorpe er den perfekte enden for en pizzafestkveld. Kok pizzadeigen din i 10 minutter og pensle med smør. Fordel sjenerøst Nutella på toppen og toppen med skiver banan og jordbær. Stek i ytterligere 5 minutter.

  For ekstra sødme kan du bruke kremfløte til å helle hele paien, eller legg en skje vaniljeis på hver av skivene.

 • Christopher Furlong / Getty Images

  Sjekk ut noen flere pizza pålegg som du kan blande og matche til din neste pizzafest:

  • Zucchini blomstrer, sommerblomstene som vokser på zucchinis, er fantastiske på toppen av en pizza. Stek en pizzaskorpe med en blanding av to eller tre oster, drypp olivenolje før servering, og topp med blomster.
  • Artisjokkhjerter, marinert, vannpakket, grillet eller i olje, er alle gode på en pizza. Sørg for å tømme de hermetiserte og krukke variantene og koke friske artisjokker ordentlig før du bruker dem.
  • Marinert paprika stekt (eller brent på peis), skrellet og marinert gir en super velsmakende vegetarisk pizza pålegg. Rå, skiver paprika er også en god topping når du trenger litt crunch.
  • Epler er en uvanlig toppning, men ikke avvis denne søte og tangy frukten ennå. Stek en pizzaskorpe sammen med Brie og Camembert. Lag en rask salat av ruccola, salt og olivenolje. Skjær et Granny Smith-eple med skall på og topp pizzaen din med ruccola og tynne epleskiver. Crunch og sødme av frukten er bare fantastisk kombinert med kremen av osten. Pærer, som Anjou-sorten, er også deilige tillegg.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).