De 8 beste Philadelphia Cooking Classes i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste generelle: KOKK

"COOK tilbyr en intim klasseromsinnstilling med kurs undervist av kokker fra noen av Filadelfias beste restauranter og utover."

Beste budsjett: Culinary Literacy Center

"Det beste er at mange av klassene som tilbys her er helt gratis eller kommer med en nominell avgift."

Beste nasjonale kjede: Williams-Sonoma, Bellevue Hotel

"Williams-Sonoma tilbyr et alternativ å tilpasse innholdet i en klasse basert på typen mat du vil lage."

Beste for datoenatt: Hudson tabell

"Det er spesielle Couples Night Out-klasser med en rekke temaer som spanske Tapas, Steak Frites og Night of Romance."

Beste for italiensk: La Cucina på markedet

"La Cucina at the Market tilbyr klasser om knivferdigheter, håndlaget pasta, italienske brunsj og andre italienske retter fra hjemmet."

Best for profesjonell læring: Restaurantskolen på Walnut Hill College

"Hvis du vil finpusse kjøkkenkompetansen din, er det flere seks-ukers kurs innen kulinarisk kunst, kringle og brødbakst."

Det beste for par- og drikkevarer: Wine School of Philadelphia

"Fra vin- og osteparringer til klassiske matlagingskurs som Pasta 101, og tilbyr Wine School mer enn bare vinsmaking."

 • KOKK

  COOK tilbyr en intim klasseromsinnstilling med kurs undervist av kokker fra noen av Filadelfias beste restauranter og utover. COOK, som ligger sentralt i nærheten av Rittenhouse Square, er en bokhandel, butikk og kjøkken som er ment å være et sted for både matelskere og kunnskapssøkere.

  Det er et utall av klassetemaer å velge mellom å inkludere, men ikke begrenset til, vinklasser, mixology, pastafremstillingskurs, vegetarisk og vegansk matlaging, hermetisering og konservering, slakteri, knivferdigheter, sushi, matallergiklasser og til og med noen barnekurs.

  Middager i demonstrasjonsstil og praktiske matlagingskurser er tilgjengelige i det åpne kjøkkenet med sitteplasser i stil. For måltidene i demonstrasjonsstil vil gjestekokkene forberede og demonstrere omtrent fem kurs foran deltakerne, mens de forklarer hva de gjør mens de lager mat og svarer på spørsmål.

  COOKs gjennomtenkte oppmerksomhet til hvor de kilder ingredienser-pantsettelse for å støtte lokale bærekraftige gårder-er en annen trekning for amatørkokker. Klassene selger ofte ut på grunn av stor etterspørsel, så sjekk kalenderen på forhånd.

  Klassene forekommer flere ganger per uke og er omtrent to timer lange. Mens kostnadene varierer, er det rundt $ 165 for kveldskurs. Dagskurs er priset lavere til rundt $ 90 til $ 115 per klasse. Vin og andre drikkevarer er gjennomtenkt sammenkoblet med middager og er inkludert i prisen.

  Hvis du er interessert i en gruppebestilling, har COOK muligheten til å være vertskap for et privat arrangement. Og selv om barnekurs ikke er det sentrale fokuset, er det omtrent en til to per måned, både søt og velsmakende.

 • Culinary Literacy Center

  Sjekk ut en bok og lær å lage mat på samme sted. Dette er kanskje ikke det første stedet som kommer til hjernen når du søker etter lokale matlagingskurs, men Free Library of Philadelphia har faktisk et eget utpekt kjøkkenområde for matlagingskurs kalt Culinary Literacy Center. Dets eneste formål er å forbedre leseferdighet gjennom mat og matlaging, og klassene er designet for å bruke matlaging som et redskap for læring.

  Culinary Literacy Center tilbyr over 350 klasser i året for både voksne og små barn, som hver løper i gjennomsnitt to til to og en halv time. Det beste er at mange av dem er helt gratis eller kommer med en nominell avgift. Programmene inkluderer en rekke emner: knivferdigheter, vegansk og vegetarisk mat, internasjonalt kjøkken, barnekurs, sunn matlagingskurs undervist av registrerte kostholdseksperter, og en serie for familier. Det er også en bestemt klasse designet for å hjelpe de som bare lærer engelsk å trene nye ord mens de lager mat.

  Culinary Literacy Center er et ideelt sted for de som leter etter gratis eller lavbudsjett utdanningskokkekurs som spenner over alle aldre. Sjekk nettstedet deres for kommende klasser.

 • Williams-Sonoma

  Mens Williams-Sonoma er anerkjent for sitt kjøkken og hjemmevarer, tilbyr den også vanlige matlagingskurs som er rimelige og ofte gratis. En times undervisning er teknikkbasert og kan fokusere på bruk av et spesifikt stykke kokeapparater, for eksempel støpejern, selskapets signatur Green Pan non-stick kokekar, eller mat fra forskjellige kulturer.

  Hvert kurs har opp til åtte personer og blir undervist av Williams-Sonoma kokker og kulinariske spesialister. På grunn av begrenset plass og den korte varigheten av klassen, vil leksjonene være mer demo-stil enn praktisk. Gjestene får ikke servert et fullverdig måltid, men disse leksjonene er ypperlige for personer som vil bli kjent med noen grunnleggende matlagingsevner. Deltakere får 10% avslag på kjøp i butikken samme dag, og kan til og med skaffe seg et gratis utstyr når de har gått på klassen.

  Ser du ikke et tema i kalenderen som interesserer deg? Ikke noe problem. Williams-Sonoma tilbyr et alternativ å tilpasse innholdet i en klasse designet akkurat for deg (prisene varierer basert på ingredienser og varighet, men er rimelige).

  Hvis du vil være vertskap for en privat matlagingskurs hjemme, har selskapet også dekket det. Bare ring butikken omtrent en måned i forveien, så kan du ordne at en kokk kommer hjem til deg og lærer en privat klasse for deg og vennene dine.

 • Hudson tabell

  Hudson Table i Philadephia gir de beste alternativene for deg som ønsker å hente nye kulinariske ferdigheter, ha det gøy mens du gjør det og dele i et felles måltid etter å ha blitt skitten av hendene.

  Ligger i det trendy Northern Liberties-distriktet på The Piazza, vil du ikke gå glipp av de iøynefallende vinduene fra gulv til tak når du går forbi. Plassen har en 18-seter teller i et åpent kjøkken med høy kvalitet til kjøkkenutstyr, noe som gjør det enkelt å gjenskape alt du lærer i klassen hjemme.

  Hudson Table er ideell hvis du leter etter noe kreativt å gjøre på datoen natt. Det er spesielle Couples Night Out-klasser med en rekke temaer som spanske Tapas, Steak Frites og Night of Romance. Alle klasser er BYOB for øl eller vin.

  Hvis du ikke ønsker å gjøre hendene dine skitne, er matlagingsstudioets Plated Dinners i demo-stil og inkluderer et fir retters måltid på utvalgte fredag ​​og lørdag kveld. Og hvis du noen gang har forestilt deg hvordan det ville være å være dommer i en skikkelig matlagingskonkurranse, er det en klasse for det også. Registrer deg på Hudson Studios Live 3-kurs Chopped-stil Chef Competition-arrangementer hvor du får se to Hudson Table-kokker som kjemper når de forbereder tre baner fra en kurv med mystiske ingredienser. Deretter får du smake på hvert kurs og bestemme vinneren.

  Klassene på Hudson Studio går i cirka tre timer og arrangeres på kvelden på kvelden og både dag og natt i helgene. Når du lager mat på fire eller fem, får du sjansen til å trene knivferdigheter, lære nye koketeknikker og sette sammen et måltid fra start til slutt, og avsluttes med et delt måltid ved et felles bord.

  Fortsett til 5 av 7 nedenfor.
 • La Cucina på markedet

  Hvis du vil lære å lage mat som en ekte italiensk, må du ikke se lenger. La Cucina at Market ble grunnlagt i 2008 av en italiensk-amerikansk kokk, og tilbyr praktiske klasser om knivferdigheter, håndlaget pasta, italienske brunsj og andre italienske retter fra hjemmet. Lær hvordan du lager alt fra håndverkspizzaer til gnocchi.

  Mens den viktigste typen mat som tilbys er italiensk, tilbyr skolen tidvis andre kurstilbud basert på ferietemaer som Fat Tuesday. Dato natt klasser tilbys også regelmessig og pris per par. De fleste klasser går i rundt tre timer og inkluderer vanligvis et komplett måltid. For mer teknikkbaserte klasser som knivferdigheter, vil det bli gitt snacks, slik at du ikke forlater sulten. Klassene koster i gjennomsnitt mellom $ 115 og $ 135 per person.

  La Cucina at the Market er også et flott sted for bestilling av private fester som blir servert til en vennegjeng, en utdrikningslag, eller til og med et teambuilding-selskap. Bare vær oppmerksom: Det er minimum 10 personer som kreves for private arrangementer.

 • Restaurantskolen på Walnut Hill College

  For de som ønsker å lære som de profesjonelle, tilbyr The Restaurant School på Walnut Hill College offentlige klasser, i tillegg til den profesjonelle skoleprogrammeringen. Med noe for enhver smak er skolens tilbud tilsynelatende ubegrensede.

  Hvis du vil finpusse kjøkkenkompetansen din, er det flere seks-ukers kurs i kulinarisk kunst, kringle og brødbakst som består av en to-og-en-halvtimes klasse per uke. Hvis du vil fullføre dem på en gang, velger du en dags intensiv: et seks timers "krasjkurs." Noen verksteder er spredt over to dager, i noen timer hver dag, mens andre er enkeltverksteder som Beverage Class, Dim Sum Class, Knife Skills Lesson eller Pasta Class.

  Hver student som tar et kurs på The Restaurant School på Walnut Hill College, får også en oppskriftsbok for hjemmet med oppskrifter fra klassen. De fleste klasser holdes på helger eller lørdag ettermiddager fra september til juni.

  Hvis du tenker på å komme inn i bransjen profesjonelt, er det klasser for det også, inkludert bartendekurs, kulinarisk ledelse og vinsmakingskurs. Privatundervisning og Gourmet Teambuilding-workshops er også tilgjengelig.

 • Wine School of Philadelphia

  Hvis du elsker vin, øl og vil lære å lage mat, er den sentralt beliggende Wine School of Philadelphia det perfekte stedet for deg. Fra vin- og osteparinger og ølbrygging til mer klassiske matlagingskurs som Pasta 101, og tilbyr det kulinariske klasserommet på Vinskolen mer enn bare vinsmaking.

  Kokken Keith Wallace vil tilberede og lede deg gjennom flere oppskrifter med sesongens ingredienser, mens en sommelier forbereder paringer for å gå langs oppvasken. Når du koser deg med oppvasken, vil Chef Wallace forklare hvorfor hver drikke passer perfekt sammen med hvert måltid. Hvis øl er din valgte drikke, er det kurs på håndverksøl og osteparringer, og til og med sjokolade- og ølkoblinger.

  De fleste demonstrasjonskursene er omtrent to timer lange, og praktiske klasser løper nærmere tre timer. Mens klasser i demonstrasjonsstil ikke involverer mye praktisk matlaging, oppfordres du til å stille spørsmål du har gjennom demonstrasjonen for å fremme en interaktiv leksjon. Billetter selges ut langt på forhånd, så når du blir med på adresselisten vil du være den første til å høre om kommende klasser.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).