De beste drinkene som ikke er alkoholholdige

Pin
Send
Share
Send

Avkjøl deg med en sommerlig mocktail - det vil si en deilig drikke som ikke har noe alkohol i seg. Enten du er på grillen eller bare henger på verandaen på en dampende sommernatt, hvis du nipper til en smakfull og interessant iskald drink, vil du kjøle deg ned og sette et smil i ansiktet. Fra meksikanske drikker som er alkoholfrie til spritfrie indiskinspirerte slurker, det er en kjølt drink for alle i løpet av sommermånedene.

 • Jon Lovette / Stockbyte / Getty Images

  Hvis du leter etter en meksikansk drikke som ikke er alkoholisert, kan du prøve en agua frescaBokstavelig talt oversatt som "ferskvann," agua fresca er populær i Mexico og er en alkoholfri blanding av vann og sukker med frukt, blomster, frø eller frokostblandinger. De vanligste smakene inkluderer hibiskus, tamarind og horchata, men det kan lages med ingredienser som spenner fra mango og jordbær til chia og alfalfa.

  Agua fresca skal ikke forveksles medrefrescosfra Guatemala og Nicaragua. Selv om de ofte blir referert til somfreskerkort fortalt er kjøleskap på flasker.

 • Maryellen Baker / Getty Images

  Selv om horchata kan være assosiert med land i Mellomamerika, oppsto den alkoholfrie drikken i Nord-Afrika, hvor den var laget av søtne tiger nøtter. Muslimer brakte den søte drikken til Spania rundt 1000 e.Kr., og den tok seg til slutt vei til Amerika via seilende oppdagelsesreisende.

  Horchata de chufa er fortsatt laget med tiger nøtter, men den vanlige versjonen i Mexico og Guatemala erhorchata de arroz,som er laget med rismelk. Som ikke-meieri-drikke er det et alternativ for de som lider av laktoseintoleranse.

  horchata smakstilsetning kan kjøpes i sirupform, blandet med melk (meieriprodukter eller melkeprodukter), kanel og vanilje, og serveres iskald for en forfriskende drink.

 • Rimma_Bondarenko / Getty Images

  Denne drikken er ikke bare forfriskende, men også bra for deg. Chiafrø blir rørt inn i en meksikansk stil limonade, og tilsetter protein, fiber og omega-3 fettsyrer til denne perfekte sommerdrikken. Frøene forblir intakte, og gir en tilfredsstillende knase med hver slurk.

  Selv om mange limonada oppskriftene krever å plassere en hel sitron i blenderen. Denne versjonen er forenklet, og krever bare en pressing av fersk sitron i kaldt vann og tilsett sukker etter smak. Chiafrøene blir deretter blandet i drikken som får sitte. Kjøle eller server over is med en sitron kil og vårminte.

 • Granen / Jennifer Perillo

  Opprinnelig fra Spania, inneholder sangria tradisjonelt alkohol i form av rødvin og konjakk. Imidlertid har det også en slags fruktjuice, musserende vann eller brus, og rikelig med hakket frukt. Bare fjern alkoholen for en smakfull sommerdrikk.

  Når du lager alkoholfri fruktig sangria, er det best å ta med mange forskjellige typer frukt for den mest fargerike og smaksrike drikken. Vurder å tilsette sitrus, inkludert appelsiner, sitroner, limefrukter og grapefrukt, samt alle typer bær, epler og meloner. Hell fruktjuice, for eksempel eple-, drue- og appelsinjuice, over frukten, og tilsett deretter kullsyreholdig vann for litt fizz.

  Fortsett til 5 av 6 nedenfor.
 • Bildekilde / Getty Images

  Du trenger ikke å hoppe ut på de tropiske drikkene bare fordi du hopper over alkoholen. En tradisjonell piña colada, den nasjonale drikken til Puerto Rico, blander sammen kokosmelk eller fløte, ananasjuice og rom. En jomfruelig smoothie bringer likevel den frosne cocktail-stemningen med denne piña colada-smoothien ved å blande sammen ananasjuice, krem ​​av kokosnøtt og is for å skape en tropisk ferie i et glass.

 • Dkudua / Flickr / CC BY 2.0

  Denne indiske badam-melkesdrikken er kjent i Pakistan og kombinerer nøtter med melk, pluss sukker og krydder. Mandler og pistasjnøtter blir malt sammen med mandelmelk for å lage en pasta; sukker, kardemomme pulver og rosevann tilsettes, og blandingen blandes og avkjøles deretter før servering.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Grunde om livet uten alkohol. Det er ikke lett å si nei (Kan 2021).