Om kylling

Pin
Send
Share
Send

Kylling er et av de mest allsidige kjøttene du kan sette på grillen eller i røyken. Lett å tilberede og i stand til å ta på seg nesten hvilken som helst smak, det har også den ekstra attraksjonen å være lite fett og i stand til å ta mest mulig krydder.

Når det gjelder grilling, griller de fleste hudfrie bryster eller deler. Når du griller kyllingbryst er det viktig å jobbe med et jevnt tykt kjøttstykke. Pund det hudløse, benfrie kyllingbrystet til en jevn tykkelse slik at du kan få det kokt gjennom midten uten å tørke det ut på endene. Siden kyllingbryst er tilnærmet fettfritt er de en god sunn mat, men du må forhindre tørking. For å gjøre dette er det best å bruke en marinade på kyllingbrystene. Ensartet tynne og marinerte hudløse, benfrie kyllingbryst bør grilles varm og rask.

Når du griller andre kyllingbiter, som ben og lår eller til og med kyllingbryst med huden og beinet fremdeles, må det grilles tregere. Når fettene i disse varmes opp og tappes ut, kommer du til å få oppblussing. For å forhindre dette, senk temperaturen og la kyllingen grille sakte. Ta det til neste trinn og grill indirekte, og du trenger ikke å bekymre deg for oppblussing mens du fremdeles får god grillet kylling (se Grilling Chicken Step for Step).

Når folk snakker om grillkylling, snakker de vanligvis om grillet kylling med en god tykk saus. Du kan lage god kylling enkelt med en grill og hvilken som helst saus du foretrekker. Som når du griller andre kyllingstykker, vil du holde temperaturen lav (rundt 300 til 350 grader F / 150 til 175 grader C). Når du tilsetter sauser, spesielt søte sauser, vil du gjøre det mot slutten av koketiden og slippe den temperaturen slik at sukkerene ikke brenner seg. Sukker brenner ved 265 grader F, så du vil holde deg under denne temperaturen.

Du kan utvide allsidigheten til kylling med en røyker. Langsomrøkt kylling er et flott måltid som fortjener større oppmerksomhet enn det blir i grillverdenen. Enten du vil ha en hel te røkt kylling, røkt kyllingbryst eller strimlet grillkylling, røyking gir god smak og på mye kortere tid enn hele svinekjøtt skuldre. Røyking av kylling er en flott måte å lære seg inn og ut på røyking og forbedre ferdighetene dine til en fornuftig pris.

Når du vil koke en hel kylling kan du ganske enkelt plassere den på grillen, koke indirekte og la kyllingen steke. Hvis du virkelig vil ta det til neste nivå, anbefaler jeg at du prøver enten Rotisserie Chicken eller Beer Can Chicken. Disse er enkle å gjøre og tilnærmet idiotsikre hvis du holder øye med grillen din (som du alltid bør).

Den sanne allsidigheten til kylling kan bare komme til uttrykk i det utrolige mangfoldet av oppskrifter. I arkivene mine med kyllingoppskrifter, bør du kunne finne en oppskrift for enhver smak og enhver stemning inkludert Tandoori, jamaicansk rykkekylling og på salater som Meditteransk kyllingsalat og mange andre topp grillede kyllingoppskrifter.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).