Topp Oppskrifter med svinestek

Pin
Send
Share
Send

En rekke deilige svinestek, inkludert oppskrifter som bruker benløs og bein-i svinekjøtt, svinestek, kronstekt, svinekjøtt, og mer.

 • Orange braised svinekjøtt.

  Granen / Diana Rattray

  Denne ovnstivede oransje-briset svinekam er enkel å tilberede, og appelsinjuice og hvitløk gjør den smakfull. Server dette svinekjøttet med ris eller nudler til et velsmakende familiemåltid.

 • Stek svinekjøttribbe med fingrende poteter.

  Granen / Diana Rattray

  Dette stekte svinribbe-steket med fingerling av poteter er et enkelt og elegant måltid, spesielt nok til en søndagsmiddag eller høytidsmåltid. Tilsett varme bakte rundstykker, salat og favorittdampede grønnsaker for et perfekt familiemåltid.

 • Sweet Mustard Glazed Pork Loin Roast.

  Granen / Diana Rattray

  Denne søte sennepsglaserte svinekjøttsteken er en enkel og smaksrik svinestek å tilberede en spesiell middag eller et hverdagsmåltid.

 • Svinekjøtt med bacon og brunt sukkerglasur.

  Granen / Diana Rattray

  Dette svinekjøttet med bacon og brunt sukkerglasur er deilig. Server denne smakfulle steken med potetmos, mais og en kastet salat.

  Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
 • Svinekam med lønnsglasur.

  Granen / Diana Rattray

  Server denne smakfulle svinekjøttet med lønnsglasur med potetmos og din favoritt sidegrønnsak for et deilig hverdagsmåltid eller helgemiddag.

 • Fylt Crown Roast of Pork.

  Granen / Diana Rattray

  En utstoppet kronestek av svinekjøttoppskrift med terninger, epler, urter og valgfrie tørkede tyttebær. Slakteren din har kanskje krusene til beinspissene, eller du kan finne dem i et kjøkken eller husholdningsbutikk.

 • Pulled Pork Sandwiches.

  Granen / Diana Rattray

  Dette oppskåret svinekjøtt for smørbrød er en ovn grillet svinestek, strimlet og deretter oppvarmet med grillsaus, løk og krydder. En flott rett til fest eller stort måltid, eller frys det revne svinekjøttet i partier. Hold den varm i crock potten til fest.

 • Svinekjøttsteke med brunt sukkerglasur.

  Granen / Diana Rattray

  Dette svinekjøttet med brunt sukkerglasur krydres og deretter glaseres med en blanding av brunt sukker, sennep og balsamicoeddik. Server denne deilige svinesteken med potetmos og favorittbiffen til grønnsaker.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).