14 alternative julemiddagsidéer

Pin
Send
Share
Send

Julemiddagen er en tid for familie, moro og, viktigst, mat! Men hvis du har servert det samme måltidet år etter år, kan det begynne å bli litt gammelt. Ta med litt spenning i festlighetene dine denne sesongen med en alternativ julemiddagsmeny. Fra nye varianter av gamle favoritter til kreative desserter og sjømat eller biff i stedet for den vanlige skinken, er denne listen over de beste alternative julemiddagsidéene stedet for å oppdage unike nye oppskrifter.

 • S&C Design Studios

  For en morsom vri på en klassisk juledrik, tilsett litt fløtekaramell i blandingen! Toffee er et deilig tilskudd til vanlig eller pigget eggnog. Denne oppskriften beskriver til og med hvordan du lager din egen toffee sirup, hjemme!

 • sbossert / Getty Images

  Denne soppbygssuppen er like deilig som den er sunn. Med gode fiber- og makrobiotiske egenskaper vil denne suppen bli en hit ved middagsbordet. Denne oppskriften er vegansk, men for kjøttelskere kan kyllingbuljong eller annen bestand lett erstattes i.

 • Granen / Anita Schecter

  Hvis familien din elsker lønnsukkerglaserte gulrøtter, ta denne jula til neste nivå med disse honningglassede marokkanske gulrøttene. Server med labneh yoghurt-dukkert og smuldret fetaost for en autentisk opplevelse!

 • Granen / Miri Rotkovitz

  Hvis du er lei av de samme gamle juledessertene år etter år, kan du spille opp med denne tørkede aprikosskjorten, komplett med sjokoladetahini-ganache. Gitterverket bakverkskorpen på bildet er et Star of David-mønster, som også gjør det perfekt for Hanukkah!

  Fortsett til 5 av 14 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Hvem som sa at makaroni og ost var ikke en helligdagsrett? Det er ingen grunn til ikke å innlemme favorittmåltidet ditt i en høytidsmiddag, spesielt når du har noen kresen spiser i huset. Mac og ost er et flott alternativ høytidsrett som ikke vil bryte banken. Denne oppskriften er den beste vi har sett - pass på at du ikke glemmer topping av brødsmuler.

 • The Spruce Eats / Pete Scherer

  Alle elsker elendige, og juletaco setter en deilig sesongspinn på måltidet. Det hele starter med å koke korte ribber i en langsom komfyr sammen med granateplejuice, chili og kanel for en spennende smak. Deretter bruker du fersk granateple for å lage en livlig pico. Når alt er klart, kan du bygge taco i mais tortillas og tilby koriander, lime, cotijaost og crema som pålegg.

 • Lauri Patterson / Getty Images

  Pasta er en undervurdert sideskål, og det samme gjelder sjømat. Ta de to sammen for en uforglemmelig julehoved, med reker, kamskjell, krabbe og hummer alt blandet i. Hvitløk hvitvinsaus avslutter denne linguinen med stil!

 • Yvonne Duivenvoorden / Getty Images

  Denne reke- og crawfish-jambalayaen kan mate et hvilket som helst antall gjester, og gir høytiden en New Orleans vri! Bruk røkt paprika for å krydre denne retten, og du har en øyeblikkelig juletreff.

  Fortsett til 9 av 14 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Jeg donut tror det er en bedre smakskombinasjon enn lønn og bacon, gjør du det? Disse lønnsglaserte søtpotet-smultringene er absolutt til å dø for og bringe all den deilige smaken av ferien til en fantastisk dessert. Disse er perfekte for etter julemiddag eller til julemorgen brunsj!

 • Granen

  Hvis tunfisk er kylling i havet, kan bass være et flott alternativ til skinke eller stek storfekjøtt! For følelsen av jul ved havet, prøv denne utrolige grillede havabboren med hvitløkssmør. Denne fisken er et showstopp og en fantastisk rett for en pescetarisk ferie!

 • Granen / Sabrina Baksh

  Søtpoteter er et så klassisk høytidsmåltid, men de samme gamle oppskriftene blir altfor overbruk. Hvis du er vert for en ettermiddagsfest eller kanskje en julefilmmaraton, er grillede søtpotet-nachos parabolen for deg!

 • S&C Design Studios

  Med et deilig utvalg vinterbær er Figgy Sparkler-cocktail en spennende og smakfull feriedrikk. Bruk din favoritt prosecco eller annen musserende vin, og fyll på med tyttebær og en appelsinskall så er du klar for kvelden!

  Fortsett til 13 av 14 nedenfor.
 • Granen / Robin Grose

  Denne oppskriften er naturlig glutenfri og enkel å lage i store partier til store familiesammenkomster. Rispudding er en helt undervurdert dessert og passer perfekt til høytiden. Å tilsette kokosnøtt og krydder i retten tar virkelig smaken til neste nivå, og gir desserten din en litt krydret vri!

 • Laurel Randolph

  For en utrolig enkel og ikke-banket vei hovedrett, sjekk ut denne laken pan kylling, søtpotet og brokkoli stekt. Hopp over den timelange produksjonen av å tilberede en skinke eller stek storfekjøtt og bruk denne enkle oppskriften på en stressfri ferie.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).