De 9 beste kakeskjærerne i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste enskårne gitter: Lattice Piecrust Cutter hos Williams Sonoma

"Denne 12-tommers kutteren skaper en perfekt gitter-topp for kaken din på bare noen få sekunder."

Best for Fall Pies: Autumn Leaf Piecrust Cutter på Williams Sonoma

"Kutteren med bladtema lager høstpaier med profesjonelt utseende uten noe detaljert knivarbeid."

Beste for Cherry Pies: Cherry Piecrust Cutter på Williams Sonoma

"Feir en klassisk kirsebærpai med denne brukervennlige, vintageinspirerte kakeskjæreren."

Beste klassiske kutter: Cake Boss Pastry Wheel hos Amazon

"Dette designet er tidløst av en grunn - det er et enkelt, enkelt verktøy som gir deg rene kutt hver gang."

Beste for dekorering: Fall Pie Crust Cutters, Set of Six på Williams Sonoma

"Disse høsttemapressene kan brukes som dekorative aksenter eller lagvis for å lage en strukturert skorpe."

Beste rullekutter: Ateco Lattice Dough Cutter hos Amazon

"Denne enkle rullen skaper raskt kutt med jevnt mellomrom for en gitterskorpe uten linjaler eller måling."

Det beste for dekorative kanter: Palksky Pie Crust Impression Mat hos Amazon

"Lag identiske flettede, perlede eller vevde strimler for dekorative kanter på få sekunder med denne silikonformen."

Best for perfekte sirkler: Tovolo Precision Pie Crust Cutter hos Amazon

"Når deigen din er rullet, lager du en perfekt sirkel for topp- eller bunnskorpen for paier i nesten alle størrelser."

Beste for Even Strips: Ateco seks hjul rustfritt stål kutter hos Amazon

"Lag flere gitterstrimler på en gang med denne seksbladede skorpeskjæreren. Bredden mellom bladene kan justeres helt opp til 4 tommer."

 • Med tillatelse fra Williams Sonoma

  Tradisjonelle gitterpasteikrosser lages ved å veve strimler av paigedeig på toppen av paien, men det er en enklere måte. Med denne 12-tommers gitterkutteren ruller du ut kakeskorpedeigen, legger deigen på toppen av kutteren og bruker en kjevle til å presse deigen ned på kutteren for å lage en perfekt gitterskorpe som du ganske enkelt kan legge på toppen av kaken din. Alt som er igjen er å krympe kantene lukket, og du har en vakker kake som ser profesjonelt ut.

 • Med tillatelse fra William Sonoma

  Denne høstbladskakekutteren er en enkel måte å ta din hjemmelagde eplepai fra en deilig dessert til et kunstverk. Det er enkelt å bruke - bare legg den rullede kakedeigen på toppen av skjæret, bruk kjevlen til å presse den inn i designen, og legg den dekorative toppen på kaken før du baker.

  Skjæret i to deler gjør det enkelt å overføre toppskorpen over på paien. Når designen er kuttet, løfter du tappen på den flate, indre platen og fjerner den fra bunnen av kutteren. Den flate platen gir nok støtte til å forhindre at det intrikate designet blir strukket eller skjevt når du flytter det til paien. Bare sørg for at du har oljet eller melet plasten godt nok til at deigen ikke fester seg når du prøver å flytte den.

 • Med tillatelse fra William Sonoma

  Vil du gi kirsebærpaien din en utpreget dekorasjon som virkelig taler for seg selv? Bare plukk opp denne kakekutteren. Den kutter et vintage-utseende kirsebærdesign i sentrum for en profesjonell pie-skorpe hver gang.

  Du legger bare sokkelen og setter inn flatt på bordet, legger kakeskorpen på toppen og ruller over den med en kjevle. Deretter skreller du opp den indre platen og skyver den vakkert formede toppskorpen over kaken. Det kan ta noen få forsøk på å få den perfekt, men når du først har det, har du en kake som garantert vil imponere.

 • Denne tosidige konditoren kan se mye ut som den moren din eller bestemoren hadde i bakeverktøysettet sitt - hvorfor forbedre noe som allerede er flott til det den trenger å gjøre? Det ene hjulet gjør rette kutt, mens det andre kutter en bølget kant for en mer dekorativ finish. Når du ikke kutter kakeskorpe, kan dette også brukes til å kutte pasta eller til og med til å kutte tynn kakedeig. Dette pasty hjulet er oppvaskmaskin sikkert for enkel rengjøring, men håndvask anbefales.

  Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
 • Disse pressene er perfekte for alle høstpai-er, og kan klippe silhuetter eller former med pregede design fra et laken med kakedeig for en lagdelt toppskorpe. Du kan også bruke dem til å kutte en dekorativ ventilering midt i toppskorpen eller bake dem hver for seg som toppers for gresskarpaier, vaniljesaus eller ikke-bake paier.

  Settet inneholder seks forskjellige former - en pinecone, et gresskar, en solsikke og tre forskjellige blader. Mens disse pressene er ment som høstdekorasjoner, kan bladene fungere for paier når som helst på året og kan doble så søte kakekuttere. Pressene er ikke sikre på oppvaskmaskin, så du må gi dem en rask håndvask.

 • Du trenger ikke å veve strimler av deig for å lage en gitterplate når du har denne praktiske rullen. For å lage en perfekt plassert gitterkonstruksjon, rull ut kakedeigen din og rull denne kutteren over i jevnt fordelt søyler. Når du deretter trekker sidene på deigen forsiktig, vil en gitterdesign vises, nesten med magi. Legg det kuttede gitteret på toppen av paien, krymp kantene og stek. Lett!

 • Du trenger ikke å flette delikate tau eller forme intrikate detaljer for å få en imponerende dekorativ kant til kaken din. I stedet lar disse silikonformene lage jevn, identiske strimler som du kan plassere rundt kanten av paiene dine før du baker.

  Mens disse muggene gjør en pen kjede, er det ikke lenge nok til å sløyfe helt rundt de fleste paier. I stedet for å ha rotete møtepunkter, foreslår en anmelder å plassere en dekorativ blomst eller blad over sømmene der stripene møtes.

 • Dette verktøyet lar deg klippe en perfekt sirkel av paiskorpe i alle størrelser. Bare plasser knotten i midten av den rullede kakedeigen din, og roter verktøyet for å skjære en perfekt sirkel hver gang. Dette inkluderer fire forskjellige kuttere - en rett kutter og tre forskjellige bølgete mønstre - som du kan oppbevare pent i knotten, slik at du aldri mister dem i gadgetskuffen.

  Dette verktøyet kan kutte sirkler så små som 2 tommer for mini paier og sirkler så store som 14 tommer når du mater et publikum. Alle delene er sikre på oppvaskmaskin for enkel rengjøring når du lager kaken.

  Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
 • Hvis gitterlistene dine aldri er jevn, er dette verktøyet akkurat det du trenger. De seks hjulene er jevnt fordelt, slik at du kan klippe fem perfekte strimler om gangen. Du kan justere bredden på stripene helt opp til 4 inches.

  Ikke bare for pajedeig, dette verktøyet kan også hjelpe deg med å lage hjemmelaget pasta eller kakedeig. Hjulene på denne kutteren er 2 1/8 tomme i diameter for tynne deiger; en versjon med større hjul er også tilgjengelig for kutting av tykkere deiger. Denne kutteren er ikke oppvaskmaskin, så du må vaske den mellom bruk.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).