14 vinnende måter å bruke leftover stekt svinekjøtt

Pin
Send
Share
Send

En stekt svinekam er en fantastisk middag, men kan ofte forlate deg med mange rester. I stedet for å varme opp igjen og spise det samme måltidet, må du ta igjen rester av svinestek i en interessant hovedrett, hvorav mange er en komplett middag i seg selv.

 • Granen / Ulyana Verbytska

  Hvis du liker ris, vil du elske denne oppskriften på meksikansk ris med svinekjøtt. Du kan lage den med rester av brun eller hvit ris (eller koke en ny bunke ris) og tilsett bare noen få terninger grønnsaker og krydder for smak. Hakk opp en kopp eller så med rester av svinekjøtt og tilsett det rett før det småkoke for et fyllende og deilig måltid.

 • Granen

  Denne kjøttfulle pressede svinekjøtt kubansk sandwich med sveitsisk ost og sennep lager en god lunsj eller en lett middag med en kubansk vri. Hvis du ikke finner cubansk brød, vil italiensk fungere like bra. Pickles av god kvalitet løfter smørbrødet, og noen få salami skiver gir et salt spark.

 • Diana Miller / Cultura / Riser / Getty Images

  Selv om denne russiske retten tradisjonelt er laget med storfekjøtt, er det å bruke rester av svinestek en flott måte å få fart på prosessen. Denne oppskriften kommer sammen med noen få ekstra ingredienser du sannsynligvis allerede har i kjøleskapet og spiskammeret, for eksempel sopp, vin, lager, løk og rømme.

 • Granen / Diana Rattray

  Gjør denne enkle biffen av svinekjøtt og nudler til en rask og billig hverdagsmiddag. I stedet for å surre svinekjøttet først, legg til den terningkastede rester av svinestek etter at du sauter løken og selleri. Kok nudlene litt al dente slik at de ikke blir grøtete, og bruk gjerne hvilken form du har på hånden.

  Fortsett til 5 av 14 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Hvis du har en boks fløte med soppsuppe, frosne blandede grønnsaker og spaghetti på kjøkkenet ditt, pluss rester av svinestek, vil du kunne piske sammen dette deilige gryte- og spaghettigryteet på kort tid. Du kan lage din egen béchamelsaus hvis du ikke har eller vil unngå bearbeidet hermetisk suppe.

 • Melina Hammer / Moment / Getty Images

  Vi er kanskje mest kjent med kyllinggrytepai, men du kan lage dette konditori-toppet måltidet med svinekjøtt også. Denne rester av svinekjøttpai-oppskriften krever å lage din egen kakeskorpe, men bruk gjerne et tilberedt butterdeig eller kakeskorpe i stedet. Hvis snap erter ikke er din stil, kan du erstatte hvilke grønnsaker du foretrekker.

 • Image Studios / Getty Images

  Denne kremete kjappe gryte- og ristegryten kommer enkelt sammen for et fyllingsmåltid som hele familien din vil elske. Rest karbonadestek, løk, selleri, kokt ris, soyasaus og fløte av soppsuppe kombineres og bakes til de er varme og boblende. Tilsett terninger gulrøtter eller erter for ekstra næring og en pop av farge.

 • Lauri Patterson / Getty Images

  Hvis du bor i en storby, kan det hende du har prøvd de populære gatemat-gatene. Du kan enkelt lage din egen hjemme med matrester. Bare ta en flat pita (lommen er for tykk), litt fersk tomat-, løk- og tzatziki-saus, og pakk det hele inn i en deilig svinekjøtt-pitabrød. Å tilsette en litt sur sumac vil gi den den autentiske smaken, men du kan la den være ute. I Hellas er det mange som legger til pommes frites i pitabrikkene sine, så føl deg fri til å gjøre det samme.

  Fortsett til 9 av 14 nedenfor.
 • Dulezidar / Getty Images

  Denne fantastiske svinekoteletten suey-oppskriften krever fersk svinekjøtt, men du kan også lage den med stekte svinekjøttrester. Bare hopp over trinnene for marinering og tilberedning av svinekjøttet. Bruk bok choy, vannkastanjer, bambusskudd, sopp og paprika for den mest klassiske kinesiske smaken. Server den over hvit ris, så har du en tilfredsstillende og mettende middag.

 • Granen

  Når du bruker rester av svinekjøtt for å gjøre denne variasjonen av en pute se ew oppskrift, er det ingen grunn til å marinere det. Bare hopp til høyre for å røre sammen grønnsakene og svinekjøttet sammen. Risnudler kan være skjøre, men ikke bekymre deg for å skille dem perfekt, siden noen få klumper også forhindrer brudd.

 • Granen

  Hvis du har noen kokte poteter sammen med rester av svinestek, kan du sette sammen denne skillingsmiddagen på kort tid. Bruk enten fløte av sopp eller selleri suppe i denne enkle rester av svinekjøtt og potet hasj oppskrift, eller lag din egen hvite saus.

 • Granen / Diana Rattray

  Denne vrien på hytte- eller hyrdepai vil gi den resterende svinekjøtt ditt nytt liv. Hvis du serverte bakte eller potetmos med svinekam den første natten, kommer denne oppfølgingsoppskriften enda raskere sammen. Topp potetmos og svinegryte med strimlet ost til en ekstra dekadent rett.

  Fortsett til 13 av 14 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Hvis du liker en middag med litt krydder, kan du prøve denne zippy krydret svinekjøtt jambalayaen. Terninger av rester av svinekjøtt og andouillepølse gir protein til denne kombinasjonen av ris og svartøyde erter, mens Cajun-krydder og cayennepepper gir den signaturens spark. Tilsett svinekjøttet mot slutten av kokingen for å varme det gjennom.

 • Farina Kingsley, trykt på nytt med tillatelse fra YC Media

  I stedet for å bestille kinesisk takeaway, pisk opp dette en-rettet svinekjøtt og vegetabilske chow mein. Å skive rester av svinekjøtt fint og tynt vil hjelpe det å blande seg med nudlene og grønnsakene. Denne fantastiske oppskriften til rengjøring av kjøleskap bruker uansett hvilke grønnsaker du har. Velg fersk ingefær i stedet for bakken for den signaturen zing.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).