De 6 beste standblanderne i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste generelle: KitchenAid Artisan Tilt-Head Stand Mixer hos Amazon

"Ikke for stor, ikke for liten. Denne 10-trinns mikseren kan elte en dobbel gruppe kakedeig og blande små mengder like lett."

Beste high-end: Breville Scraper Mixer Pro Stand Mixer hos Amazon

"Denne mikseren har 12 hastigheter og en 10-minutters timer med en auto-off-funksjon og lastfølende teknologi som beskytter motoren."

Beste budsjett: Hamilton Beach 6-Speed ​​Stand Mixer hos Amazon

"Dette har den samme planetariske blandeaksjonen som populære high-end miksere, til en budsjettpris."

Beste store kapasitet: KitchenAid Commercial Stand Mixer hos Amazon

"Den kan romme opptil 14 kopper mel, og motoren er den kraftigste og mest lydløse i KitchenAid-linjen."

Beste design: Sunbeam Heritage Series Stand Mixer på Home Depot

"Denne bunten inneholder kromklobber, deigkroker og eltepadler, slik at du kan få en perfekt konsistens til deigen eller røren."

Best for små mellomrom: KitchenAid Artisan Mini Series Stand Mixer hos Amazon

"Denne lille mikseren ... er 25 prosent lettere og har 20 prosent mindre fotavtrykk enn selskapets klassiske mikser."

 • Med tillatelse fra Amazon.com.

  Ikke for stor, ikke for liten, denne 10-trinns mikseren kan elte en dobbel gruppe kakedeig og blande små mengder like enkelt. Det har kanskje ikke alle de integrerte klokkene og fløytene (tidtakere, automatisk avstengning osv.) Fra noen av våre andre valg, men hva KitchenAid mangler i teknologi den gjør opp for i vedlegg og markedsnærhet. Når noen sier at de har en standmikser, snakker de mest sannsynlig om en KitchenAid, og sannsynligvis til og med denne modellen.

  Det er minst 15 forskjellige tilbehør for denne maskinen, inkludert et rivjern, kornmølle, juice, pastamaker, spiralisator, ravioli presse, iskrem og mer. (Selv om du husker at de alle selges separat). Siden merkevaren er så populær, er det foruten offisielle tilleggsutstyr fra KitchenAid-merket også tredjepartsvedlegg og tilbehør tilgjengelig.

  Du kan få denne mikseren i en rekke farger som passer til eller fremhever kjøkkeninnredningen, og vippehodet gjør det enkelt å bytte fra padle til deigkrok, tilsette ingredienser eller skrape bollen. Denne mikseren har en 5-liters bolle og leveres med en flat pisker, en deigkrok, trådvisp og et helleskjold.

 • Med tillatelse fra Amazon.com.

  Denne mikseren har 12 hastigheter og en 10-minutters tidtaker med en automatisk av-funksjon og lastfølende teknologi som beskytter motoren. En pausefunksjon stopper mikseren midlertidig og stopper også timeren. I stedet for en flat metallskovle, kommer denne mikseren med en skraperør som skraper bunnen og sidene av bollen, så det er ikke nødvendig å stoppe mikseren for å forsikre deg om at alt er helt blandet.

  Hastighetene styres med en urskive, mens en LED-stripe indikerer hvilken hastighet som er valgt. Et annet LED-display viser tidtakeren. Vippehodet låses på plass og det er håndtak for å gjøre det lettere å løfte og transportere mikseren. Ledningen lagres i basen.

  Denne mikseren kommer med en skrapepaddel, trådpisk, deigkrok og helleskjold. Den er tilgjengelig i tre farger.

 • Dette har den samme planetariske blandeaksjonen som populære high-end miksere, til en budsjettpris, slik at kakebakerne dine blir glatte og piskede kremen din blir luftig. Det er seks hastigheter, pluss en spesiell brettinnstilling for forsiktig blanding.
  3 1/2 kvart skålen er stor nok for de fleste bakebehov, og sklisikre føtter holder maskinen stabil når den fungerer. Blandehodet vippes opp for enkel tilgang til bollen og låses i bruk, slik at det ikke spretter når du blander tykke lekter og deiger.

  Denne mikseren drives av en 300 watt motor og inkluderer en sprutbeskyttelse, deigkrok, visp og flat beater for allsidighet. Blandeskålen og tilbehøret er oppvaskmaskin for enkel rengjøring.

 • Med tillatelse fra Amazon.com.

  Denne gigantiske stativmikser er designet for kommersiell bruk, men den er fremdeles mulig for hjemmebruk for de som ofte koker eller baker store mengder til familien, fryseren eller store sammenkomster. Den kan holde opptil 14 kopper mel, og motoren er den kraftigste og mest lydløse i KitchenAid-linjen, slik at den kan elte tøffe deiger uten å overopphetes. Den har 10 hastigheter, fra en langsom blanding til en rask pisk, med den tradisjonelle KitchenAid-glidestyringen.

  Denne modellen har en skålheisedesign, noe som betyr at bollen beveger seg opp og ned mens blandehodet, som inneholder motoren, forblir på plass. Selv om dette er en kommersiell maskin, kan tilkoblingsnavet brukes til å drive alle KitchenAids standardutstyr. Den kommer i et mindre fargespekter sammenlignet med Artisan-linjen, men alle som velger denne modellen, er sannsynligvis mer fokusert på størrelse og kraft enn å perfekt blande mikseren til veggen.

  Den inkluderer en trådpisk, flat beater og spiraldeigkrok, alt laget av rustfritt stål, slik at de er oppvaskmaskin trygge.

  Fortsett til 5 av 6 nedenfor.
 • Selv om Sunbeam ikke er det første navnet du skulle tro når noen nevner standblandere, har selskapet laget dem i lang tid, og denne maskinen har funksjoner som ikke mer kjente merker inkluderer. Den har 12 variable hastigheter, slik at du kan starte en myk start for å minimere sprut. Skålen er forskjøvet i stedet for sentrert, så det er enklere å tilsette ingredienser mens du blander - ingen grunn til å vippe hodet opp for å helle ingrediensene i bollen. Blanderen har to slagere som snurrer uavhengig av hverandre, og bollen snurrer også, for tre forskjellige blandeaksjoner.

  Denne bunten inneholder kromklobber, deigkroker og eltepadler, slik at du kan få en perfekt konsistens til deigen eller røren din, uansett hvilken oppskrift du lager. Selv om denne maskinen er i stand til å elte brøddeig eller tykk kakedeig, er den ikke så kraftig som dyrere modeller og kan slite med noen oppskrifter.

 • Med tillatelse fra Amazon.com.

  Denne lille mikseren fra KitchenAid er 25 prosent lettere og har 20 prosent mindre fotavtrykk enn selskapets klassiske mikser, men 250-watts motor og koketoppfeste gjør at den er kompatibel med tilbehør som pastarull, rivjern, spiralizer og mer. Slagere og boller er imidlertid ikke utskiftbare med andre modeller.

  Vippehodeutformingen gjør det enkelt å få tilgang til bollen eller bytte slag, og hodet låses på plass for å sikre at slagerne holder nær kontakt med bollen for jevn blanding. Den har 10 blandingshastigheter.

  Denne har en 3 1/2 kvart skål, så den vil ikke holde like mye som i full størrelse, men den er fin for dusinvis av informasjonskapsler om gangen. Dette inkluderer en belagt flat beater, belagt deigkrok og trådvisp og kommer i 10 forskjellige farger.

Hva du skal se etter i en stavmikser

Skålstørrelse Den oppførte skålstørrelsen er ikke mengden mat den kan ha, siden du trenger rom for miksing uten å kaste mat over kjøkkenet. Større er imidlertid ikke alltid bedre. Mens en gigantisk skål er flott å lage doble partier med brøddeig, er den ikke like effektiv for å lage små partier med kremfløte.

Løft vs. vippehode Tilt-head mixers er den vanligste stilen, og lar deg få blandehodet ut av veien for bollen. Imidlertid, hvis du planlegger å bruke mikseren under kjøkkenskapene dine, kan det hodet komme i veien når du løfter det for å legge til ingredienser eller fjerne bollen. Skålheisemodeller er høyere og bollen kan løftes opp for fylling og fjerning.

Makt Stativmikser kan brukes til alt fra å slå eggehvite til elting av brøddeig. De fleste miksere vil ikke ha problemer med å piske tynne væsker eller slå kakedeig, men hvis du planlegger å blande mye tett kakedeig eller elte brøddeig, vil en modell med en kraftig motor siles mindre, blandes bedre og vare lenger.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).