Hvordan varme en ferdig kokt skinke

Pin
Send
Share
Send

En 'ferdigkokt' skinke kan skiver og spises kald i smørbrød og salater, men smaken og tekstur er forbedret kraftig ved å varme opp. Slik varme du en skinke merket "ferdig kokt." Disse instruksjonene gjelder skinke som er pakket i USDA-inspiserte planter. Skinker som ikke er fra USDA-inspiserte planter, blir varmet til 165 F.

1:54

Se nå: The Best Brown Sugar Glazed Baked Ham Recipe

 1. Kontroller først etiketten for tilberedningsinstruksjoner. Det skal merkes enten 'fullkokt' eller 'koke før du spiser.'
 2. Forvarm ovnen til 350 F.
 3. Plasser skinken på et stativ i en stor bakepanne og tilsett omtrent 1/4-tommers til 1/2-tommers vann i pannen.
 4. Hvis skinken er merket 'fullkokt' (krever ikke oppvarming), varm den i ovnen i omtrent 10 minutter per kilo, eller til en indre temperatur på 140 F.
 5. Hvis du vil varme opp en spiralskivet skinke, legger du den på et ark med kraftig folie, kuttet siden ned. Pakk skinken tett med folien og stek ved 300 F i omtrent 15 minutter per kilo, eller til et kjøtttermometer registrerer 140 F når det settes inn i den tykkeste delen av kjøttet, uten å berøre bein.
 6. Hvis skinken er merket 'kok før du spiser', må du varme opp i en ovn som ikke er lavere enn 325 F til en indre temperatur på minst 145 F.
 7. Hvis du har en stor nok langsom komfyr, legger du skinken i den og tilfører omtrent 1 kopp ingefær ale, cola, lager eller vann. Varm skinken på lavt i cirka 8 til 10 timer, eller til temperaturen når 140 F for en 'ferdig kokt' skinke eller 145 F for en 'kokk før du spiser' skinke.
 8. Restkokt skinke - som med andre rester - må varmes opp til en temperatur på minst 165 F. Denne temperaturen gjelder også skinke som kommer fra steder som ikke er inspisert av USDA.

Tips:

 • Hvis du glaserer skinken, kan det være lurt å score den. Dette gir en attraktiv presentasjon, og den vil la glasuren trenge inn i kjøttet. Scor overflaten av skinka med et skarpt kniv med et diamantmønster. For ekstra smak, sett inn en hel fedd hvis ønskelig, i hvert skjærte skjæringspunkt eller i sentrum av diamantene.
 • Scor skinke før du baker. Rundt 30 minutter før skinken er ferdig, ordner du ananasskiver over skinken og fest dem med tannpirkere eller hele fedd. Plasser et maraschino kirsebær i midten av hver ananasskive, om ønskelig; fest dem med tannpirkere eller fedd.
 • En glasur kan påføres etter at skinken er kokt. Øk ovnstemperaturen fra omtrent 350 F til 400 F og pensle glasuren over kjøttet. Stek skinken like til glasuren er gyldenbrun. En liten skinke- eller skinkeskive kan glaseres og deretter brunes raskt under slakten. Den søte glasuren kan brenne lett, så sjekk den ofte.
 • Piknikskinken (eller røkt skulder) er røkt som en skinke, men den kommer fra skulderen til dyret. Den smaker som skinke, men er ikke ekte skinke (en ekte skinke kommer fra bakbenet til dyret). Den er fetere enn en skinke, krever lengre matlaging og har flere bein.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan varme opp stek. MatPrat (Kan 2021).