4. juli Desserter som er stolt røde, hvite og blå

Pin
Send
Share
Send

Legg patriotisk smak til festen din fjerde juli med disse morsomme røde, hvite og blå dessertene. Fra en visuelt fantastisk amerikansk flaggkake til trefarget is til kakeboller i små størrelse, vil disse fargerike godbitene konkurrere med fyrverkerishowet for dine gjester.

 • Richard Eskite Photography / Getty Images

  Stjel showet fra fyrverkeriet når du tar frem denne patriotiske amerikanske flaggkaken på samlingen din fjerde juli. Alle vil bli imponert, men ingen trenger å vite at oppskriften startet med en kakemiks (du kan også bruke butikk-kjøpt vaniljefrosting). Bare sørg for å toppe med friske blåbær og bringebær for en flott visning uten vannrike stier. Legg gnister til kaken for en virkelig show-stoppende inngang.

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Trøfler med doble bær har et rødt, hvitt og blått fargevalg på utsiden og innsiden, noe som gjør dem til det perfekte tilskuddet til 4. juli dessertbuffeter. De smaker veldig mye som ostekake med et pulserende smakssmak fra blåbærkonserver og frysetørkede jordbær. Du kan også bruke røde og blå strø på toppen for å kle opp disse søte små karamellene.

 • Granen / Diana Rattray

  Jeg skriker, du skriker, vi skriker alle etter rød, hvit og blå is! Tørk opp en patriotisk halvliter til din cookie fra fjerde juli for å servere solo eller pynte skiver av allamerikansk eplepai. Den grunnleggende vaniljeisbasen er virvlet rundt med en pulserende rød bringebærsaus og tykt blåbærsyltetøy for frysing i en iskrem.

 • Granen

  Flytt over, vanlige dyppede jordbær - det er en ny uavhengighetsdag-inspirert godbit i byen. Nemlig denne visuelt fantastiske desserten som pynter ferske, saftige jordbær med hvit sjokolade og blå dryss for en inspirert sommerferie som gjestene kan hjelpe seg på på fjerde juli.

  Fortsett til 5 av 12 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Den fjerde juli er et flott tidspunkt å lage denne bærstemte kaken. Den er fylt med blåbær og bringebær for et saftig, søtt interiør, og bakes i en buntpanne for å få sin særegne form. Den ferdige kaken kan være iset med en vanilje glasur, belagt med en dessertsaus, eller ganske enkelt støvet med sukkervarer sukker. Nyt rester av skiver som en nydelig te-tid-snack eller en godbit til lunsjbokser med sommerleir.

 • Granen / Elaine Lemm

  På mindre enn 30 minutter kan du lage denne nydelige bagatellen. Den fortjener å bli servert i høye glass eller en dekorativ glassbolle, slik at gjestene dine kan beundre de røde, hvite og blå lagene. Den er fylt med saftige friske eller frosne bær, fluffig kremfløte, kremet vaniljesaus og tykke plater med myk rød fløyelsskake.

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Ta en bit ut av ferien med disse lekre små kakebollene fylt med røde, hvite og blå lag. De tar litt krefter for å trekke sammen, men vi synes at resultatene er verdt det for en spesiell høytidsfest. Plasser dem på et pent brett for servering, eller sprett dem på grillspydene slik at gjestene kan hente slikkepynt-stil.

 • The Spruce / Megan Cooley

  Barn vil garantert fort sluke disse røde, hvite og blå stolpene. Mens rutene er enkle å lage, tar de litt avansert prep fordi hvert lag må settes separat. Vi tror at tålmodigheten din vil være verdt det når du ser hvordan små reagerer på den patriotiske behandlingen.

  Fortsett til 9 av 12 nedenfor.
 • Granen

  Start din egen revolusjon etter middagen med disse mini-iskremsmørbrødene som gjør en fremragende håndholdt godbit på fester i juli. To smaker - den ene kirsebær og den andre blåbærsandwich en fylling av vaniljeis. Det hele rulles i hvite sjokoladechips til servering umiddelbart eller frysing til senere.

 • The Spruce / Molly Watson

  Cobbler er en klassisk amerikansk dessert som fortjener et sted ved buffébordet ditt fjerde juli. Denne er alle kledd ut for anledningen, takket være en blanding av friske eller frosne røde og blå bær. Det er utrolig enkelt å lage - bare tilsett litt sukker og tykende stivelse til frukten, dekk til med en smørmelk dråp kjeks pålegg og stek.

 • Granen / Elizabeth LaBau

  Sprinklede spredte trøfler gir en vinnende visning på feriedessertbordet og krever bare fem ingredienser. Et belegg av røde og blå dryss skjuler et indre av hvit sjokoladeganache med ekstra strø i røren for en knasende overraskelse. Trøflene holder opptil to uker i kjøleskapet i en lufttett beholder, men serveres best ved romtemperatur.

 • øyepiks / Getty Images

  Det har aldri vært lettere å lage en festlig dessert enn med denne oppskriften. Ferske jordbær og blåbær er ganske enkelt lagvis over bringebærserbet og toppet med kremfløte, eller fersk eller frossen yoghurt. Server den enkle godbiten som den er, eller bruk den som base for en mer ekstravagant parfait ved å toppe den med røde og blåfargede gummier, lakrispinner og andre karameller.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).