De beste Cyber ​​Monday-tilbudene fra 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

"Denne høyt elskede kjøkkeninnretningen kan dampe, sakte koke, trykkkokte, frite yngel og mer."

"For seriøse kokker eller bakere kan en KitchenAid kutte ned tiden og energien du legger i å preppe oppskriftene dine."

"Dette pulserende kokekar-settet er enkelt å bruke og enkelt å rengjøre takket være PFOA-frie nonstick-overflaten."

"Denne bestselgende enheten er perfekt for kjøkkenet, og den er mer enn halvparten av akkurat nå."

"Bestill i dag og spar nesten $ 300 på denne luksuriøse modellen fra Cuisinart."

"Denne NutriBullet er flott til enhver tid på året og gir en flott gave denne høytiden."

"Denne juicepressen gjør det enkelt å lage deilige, ferskpressede juice hjemme - og det ser bra ut også!"

"Denne kaffetrakteren kan brygge kaffe i fire forskjellige styrker, og kan brygge ved koppen eller karaffelen."

"Lag kaffehusdrinker rett på kjøkkenet med denne hjemme-espressomaskinen."

"Amazons hjemmeassistent er en undervurdert souskokk for travle kokker."

Det er Cyber ​​Monday, som betyr at det fremdeles er mange muligheter for å spare stort på kjøkkenredskaper, kokekar, apparater og mer! Enten du er vertskap for en fest og trenger riktig servise for anledningen eller om du leter etter et nytt kokekar, vil du finne noen av årets beste tilbud denne helgen. Vi har stort salg av Instant Pots, kaffetraktere og KitchenAid-miksere, samt gode gaver til bakere eller kaffeelskere. Ta en titt på toppvalgene nedenfor for alt som passer til kjøkkenet ditt.

 • Dette benkeplaten 7-i-1 kan fungere som trykkoker, sakte komfyr, yoghurtprodusent, dampbåt, langsom komfyr og mer, og har mange forhåndsinnstilte programmer som hjelper deg med å sikre at oppskriften din blir en suksess.

 • Hvis julekaker er på oppgavelisten din, vil denne stativmikser fra KitchenAid spare deg for tid og albufett. Hvert stativ har et vispefeste, en padle og en deigkrok, pluss en matkvernfeste for sliping av kjøtt eller rist ost.

 • Dette levende kokekar-settet er enkelt å bruke og lett å rengjøre takket være PFOAs frie nonstick overflate. 12-delers settet inneholder en panne, lagerpotte, stor stekepanne og mer.

 • Legg Alexa til ethvert rom i hjemmet med denne kompakte enheten. Det er en enkel måte å finne svar på oppskriftsspørsmål, spille musikk mens du lager mat og mer.

  Fortsett til 5 av 52 nedenfor.
 • Med tillatelse fra Wayfair

  En espressomaskin er et flott supplement til kjøkkenet til enhver kaffeelsker. Bestill denne i dag og spar nesten $ 300 på en luksusmodell fra Cuisinart.

 • Med tillatelse fra Wayfair

  NutriBullet leder an i å gjøre ernæringssmoothies enkle å lage for en person. Denne NutriBullet er flott til enhver tid på året og gir en flott gave denne høytiden.

 • Vil du prøve å lage hjemmesafter? Denne kraftige juicepressen fra Breville takler hva du måtte ønske å kaste i den - til og med hele frukt og grønnsaker! Den har til og med et elegant design du ikke vil ha noe imot å forlate på kjøkkenbenken.

 • Mål

  Lag kaffe ved koppen eller ved karaffelen i en rekke styrker, inkludert klassisk, rik spesialitet (som ligner espresso) og islagt. Maskinen har en skummer, slik at du kan lage lattes, cappuccino eller cafe au laits alt sammen med en maskin.

  Fortsett til 9 av 52 nedenfor.
 • Hvis en enkel kopp kaffe ikke kutter den om morgenen, kan det være lurt å sjekke denne espressomaskinen hjemme fra Breville. Den kommer med alt du trenger for å brygge den perfekte espresso, latte, cappuccino og mer - og det er mer enn $ 200 rabatt for Cyber ​​Monday.

 • Amazons hjemmeassistent er en undervurdert souskokk for travle kokker. Ikke bare kan du ha flere tidtakere på gang uten å berøre telefonen eller mikrobølgeovnen, men du kan også be Alexa om å legge til elementer på dagligvarelisten din, angi en påminnelse for senere på dagen, eller til og med konvertere målinger for deg.

 • Med tillatelse fra Walmart

  Nyt ferskt brød hjemme når du vil med denne brødmakeren. Bruk er så enkelt som å sette inn ingrediensene og velge en innstilling. Med alternativer for surdeig, fullkorn og til og med glutenfritt, er denne avtalen vanskelig å oppnå med 42% avslag.

 • Pisk opp måltider på kort tid med en frityrgryte. Denne modellen kommer fra merket vi alle elsker, Instant Pot.

  Fortsett til 13 av 52 nedenfor.
 • Få enkel servering av kaffe eller espresso på forespørsel med denne Nespresso kaffe- og espressomaskinen. Den inkluderer også en melkeskummer for den perfekte latte eller cappuccino.

 • Walmart

  Denne innendørs grillen gjør det enkelt å lage knasende paninis, grillet kylling og mer på kjøkkenet ditt med minimal opprydding. Denne modellen er stor nok for flere smørbrød om gangen, noe som gjør den perfekt for familier.

 • Walmart

  Basen til dette systemet kan oppdage om du bruker en blenderbeholder, en blenderkopp eller matprosessoren, og vil justere programmene på berøringsskjermen slik at de passer til tilbehøret.

 • Denne allsidige smarte skjermen kan hjelpe deg med alt fra telefonsamtaler til matlaging. Be Alexa lese deg en oppskrift, sjekke været eller spille musikk.

  Fortsett til 17 av 52 nedenfor.
 • Dette vakkert designet kokekar-settet er laget av aluminium og stål med et PFOA-fritt nonstick-belegg som betyr at grytene og pannene (men ikke lokkene) er ovnsikre opp til 500 grader. Dette settet har to kasseroller, en aksjepanne, to yngelpanner og tre lokk.

 • Med tillatelse fra Williams Sonoma

  Vær forberedt på din neste juicerens med en av de kraftigste saftpresserne på markedet fra Breville. Den brede utløpet reduserer behovet for forhåndsforskjellige ingredienser og den kraftige motoren takler omtrent alt du kaster på den.

 • Gjør et rot på kjøkkenet ditt? Ikke noe problem - dette robotvakuumet fra Shark vil feie det opp uten noe arbeid fra deg, og deretter tømme rotet automatisk i ladebasen, som kan inneholde opptil 30 dager søppel på en gang.

 • Vårt utvalg av det beste samlede reisekruset er til salgs for Black Friday! Hent det opp nå hvis du trenger et gå-krus som klarer "enda bedre enn lovet", ifølge vår anmelder.

  Fortsett til 21 av 52 nedenfor.
 • For et miljøvennlig alternativ til engangs pergamentpapir eller aluminiumsfolie, begynn å bake med en silikonmatte, som denne fra Silpat. Den er nonstick, fleksibel og gjenbrukbar, så du slipper å slite med en slikkepott for å få informasjonskapslene dine fri fra et kakeark eller et tynt lag aluminiumsfolie. Dette arket har til og med størrelsesguider, slik at du vet nøyaktig hvor langt fra hverandre du skal plassere informasjonskapslene dine når du gjør dem klare til å bake.

 • Wayfair

  Ikke gå glipp av sjansen til å unne deg et helt nytt, matchende sett med nonstick kokekar fra Cuisinart. Dette 11-delt settet er PFOA-fritt, PTFE-fritt og ovnsikkert opptil 350 grader.

 • Wayfair

  Pisk opp cookie-batter, potetmos, eggehviter og mer med dette hendige kjøkkenverktøyet. Den håndholdte enheten har fem hastigheter og to turbo-taktere.

 • Denne allsidige håndsblenderen kommer med fire forskjellige tilbehør: en nedsenkingsblender, en visp, en masher og en huggekopp med en kapasitet på 2 kopper. Den er perfekt for å lage raske smoothies, blandede supper, kremfløte eller potetmos.

  Fortsett til 25 av 52 nedenfor.
 • Elsker det glitrende vannet ditt? I stedet for å kjøpe den i bokser, kan du lage den hjemme med denne karbonatoren fra SodaStream. Den kommer til og med med en halv liters flaske som er enkel å ta med seg gjennom hele dagen!

 • Hovne opp

  Gjør det til et nyttårsoppløsning å fjerne bort engangsflasker og plukke opp en av disse vakkert designede vannflaskene fra S'well. Det vakuumforseglede rustfrie stålet holder drikken kald eller varm i timevis, og det er dusinvis av farger og mønstre som passer din stil.

 • Spis middag på bordet i en vits med denne multikokeren som kombinerer mange må-ha kjøkkeninnretninger i en.

 • Wayfair

  Denne avtalen er nesten for god til å gå opp. Denne emalje-belagte støpejern hollandsk stekeovn vil vare deg i mange år fremover, og den kommer i ni forskjellige farger, så du er sikker på å finne en du er glad i. Du kan bruke den i ovnen eller på komfyren, og den er kompatibel med alle typer komfyr.

  Fortsett til 29 av 52 nedenfor.
 • På nesten halvparten av er det et flott tidspunkt å kjøpe denne pakken, som inkluderer en mikrobølgeovn og Echo Dot for å gjøre kjøkkenet ditt smartere eller mer praktisk. Mikrobølgeovnen har 10 effektnivåer, et kjøkkenur og en barnelås.

 • Strøm innhold i 4K fra Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO og mer med dette budsjettvennlige enheten. I tillegg kan du kontrollere alt med Alexa.

 • Wayfair

  Ser du etter en komplett do-over på ditt knivsett? Du må vente en stund for å få en like god avtale som denne. Dette settet har seks kokekniver, et par hagesaks og seks biffkniver, pluss en oppbevaringsblokk for å holde dem alle inne.

 • Kasse og tønne

  Du kan skive, strimle eller hakke med denne 9-koppers foodprosessoren fra Cuisinart. Den kommer til og med med en oppskriftsbok for ideer om hva du kan lage med den nye dingsen din.

  Fortsett til 33 av 52 nedenfor.
 • Denne mikrobølgeovnen har nok kraft til å varme opp, bake eller til og med steke en kylling, noe som kan være en tidsbesparelse rundt høytiden når du sjonglerer flere retter med forskjellige koketider. Sensorens tilberedningsfunksjon justerer temperatur og steketid for å sikre at måltidet ikke tørker ut.

 • NewAirs bærbare ismaskin er en av de kraftigste på markedet, og kan tømme ut 50 kilo isbiter på en dag. Den rustfrie stålkonstruksjonen betyr at den ikke blir anstrengende, og den store ytelsen gjør den perfekt for å bryte ut mens du er vert for store fester.

 • Utmerket

  Hvis du foretrekker DIY-tilnærmingen til vanlige snacks som fruktskinn, tørket frukt eller oksehud, vil du elske denne Snackmaster-dehydratoren. Systemet har fem skuffer som hjelper deg med å tørke eller dehydrere alt fra urter til grønnsaker til kjøtt. Vifter sender luften nedover og fra side til side for å sikre at maten blir tørket jevnt.

 • Dette er et drømmeapparat for enhver eggelsker. Spar 50% og begynn å kryptere, krypse og steam eggene dine med et tastetrykk.

  Fortsett til 37 av 52 nedenfor.
 • Med tillatelse fra Wayfair

  Dette 4-delige 12-liters rustfritt stål grytesettet tetter fuktighet og hjelper deg å tilberede mer næringsrike måltider. Komplett med en dampinnsats, en dampkurv, et lokk og selve potten. Det er en stjele til 57 dollar.

 • Med tillatelse fra Wayfair

  Dette servise-settet inneholder 4 middagstallerkener, 4 salatplater, 4 skåler og 4 krus. Den enkle kremhvite fargen og den vakre barokke designen gjør dem passende for enhver anledning. Spar 130 dollar på disse mikrobølgeovnene, oppvaskmaskin og stekeovn som er trygge på gorgeuos.

 • Med tillatelse fra Wayfair

  Vil du ha en kopp kaffe hjemme, men trenger ikke alle ekstra bjeller og fløyter? Denne 12-kopp kaffetrakteren uten frills vil gjøre susen. Bestill det i dag, og begynn å nyte morgenkoppen din hjemme i stedet for å betale ekstra på vei til jobb.

 • Med tillatelse fra Wayfair

  Hvis det er lite plass til kjøkkenet ditt, eller du bare vil ha litt mer organisering, er dette oppvaskstativet et flott alternativ. Handle nå for å spare 175 dollar på dette moderne og funksjonelle oppvaskstativet.

  Fortsett til 41 av 52 nedenfor.
 • Med tillatelse fra Overstock

  Denne trepelletsgrillen og røyken er perfekt for enhver BBQ-elsker. Grill, røyke, bake, steke, skjære, brise, grille eller røygrill med denne utrolige maskinen fra Moda.

 • Ta med baren hjem med dette 18-delt cocktail shaker-settet fra X-cosrack. Komplett med en martini shaker, jigger, sil, stavmikser skje, tang, flaskeåpner, oppskriftsguide og mer. Den er perfekt for å underholde denne høytiden.

 • Denne benkeplaten kompostbingen er et flott alternativ for alle som ønsker kompost i urbane omgivelser med begrenset plass. Kullfilteret holder opptil 3,3 liter matrester helt luktfrie på kjøkkenet ditt.

 • Med tillatelse fra Williams Sonoma

  Denne automatiserte maskinen er kompakt for enkel lagring, og lager perfekt pasta fra bunnen av på bare noen få minutter. Den leveres med en oppskriftsbok og er en flott gave til enhver pastaelsker denne høytiden.

  Fortsett til 45 av 52 nedenfor.
 • Med tillatelse fra Walmart

  Oppdater arsenal av kokekar med dette 24-delt settet. Spar 39 dollar på dette enorme settet, som inkluderer to kasseroller, en hollandsk stekeovn, fire måleboller og skjeer, en støpejernspanne og diverse kokevarer.

 • Dette sous vide-verktøyet gjør det raskt og enkelt å få kjøtt eller grønnsaker perfekt tilberedt, med all den naturlige smaken og fukten intakt. Bare fyll en gryte med vann, fest presisjonskomfyren og legg i den vakuumforseglede posen med maten inni. Det er til og med innebygde kontroller for å ta gjetningene ut av hele prosessen.

 • Med tillatelse fra Walmart

  Nyt friske, perfekte vafler hver morgen denne høytiden med denne vaffelprodusenten fra Farberware.

 • Med tillatelse fra Williams_Sonoma

  Denne brukervennlige spiralisatoren lar deg omforme favorittgrønnsakene dine, inkludert courgette, squash, agurker og gulrøtter, til strimler av "nudler" for å legge til nye teksturer til alle favorittrettene dine. Bestill det i dag for å åpne for nye muligheter på kjøkkenet ditt.

  Fortsett til 49 av 52 nedenfor.
 • Denne lette, håndlagde kniven kan skryte av smidig ytelse og kontroll for alle dine skiver, terninger og hakker behov. Handle nå og spar 113 dollar på din nye favoritt kjøkkenkniv.

 • Disse nonstick-pannene er PFA-fri og PFOA-fri og er laget med spesiell teknologi som varmer maten din jevnt. De er til og med broiler-sikre opptil 600 grader, i tilfelle du trenger å gå fra komfyr til stekeovn for å gjøre ferdig maten.

 • Vi elsker retrofargen på dette 12-delt bakesettet, som inkluderer en muffinspanne, to kakeboller, to kakeark og en brødpanne, pluss verktøy.

 • Juletrær, kranser, små hjerter, blomster ... med denne kakepressen kan du ha en hel batch i ovnen på kort tid. Denne kakepressen fordeler like store mengder kakebatteri i identiske former som du kan dekorere som familie når de er ute av ovnen.

Alle priser og rabatter var nøyaktige på publiseringstidspunktet og kan ha endret seg siden.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: CYBER MONDAY - Spar op til 90% (Kan 2021).