Middagsplaner: Stek svinekjøtt

Pin
Send
Share
Send

Svinekjøtt skulder er et billig kjøtt som er lett å tilberede og gir utrolig avkastning på en minimal investering av tiden brukt på kjøkkenet. Denne har fordel av en super smakfull tørr gni med brunt sukker og krydder. Etter praktisk talt ikke arbeid, server du den rett fra ovnen den første natten, og legg deretter litt til side for velsmakende kubanske smørbrød og pinne-til-ribber-svinekjøtt i løpet av uken.

Forberedelsestid: 3 timer og 15 minutter

 1. Strøk svinekjøttet med krydderet og gni opptil 2 dager før du steker for den aller beste smaken. Legg kryddergniddet svinekjøtt i en stor plastpose med glidelås, og sett i kjøleskap til den er klar til å steke.
 2. Server en tredjedel av svinekjøttet som er varmt fra ovnen med poteter og sveitsisk karst til ferdigmiddagsmiddag.
 3. Pakk bort resten for cubanske smørbrød og hasj.
 4. Dobbelt oppskrift på stekte poteter og legg bort halvparten til hasj.
 5. Organiser, vask og klar ingrediensene til de to andre middagene for å spare tid og minimere opprydningen senere.

Mørt, langsomt stekt svinekjøtt med stekte poteter og sveitsisk brosjyre lager en koselig søndagsmat eller middag, med rikelig med svinekjøttreservat for uka fremover. Dobbelt potetoppskriften og kok dem mens steken er i ovnen, skyv dem deretter i ovnen mens svinekjøttet hviler. Det sveitsiske sementet tar bare noen minutter på komfyren.

Gran / Nita vest

Å få middag på bordet

 • Server omtrent halvparten av svinekjøtt skulderen. Pakk resten bort for to måltider til i løpet av uken.
 • Dobbelt potetene og server halvparten til svinekjøttnatt.

Tid: 30 minutter

Skjær litt av rester av svinekjøtt og lag fire ristede kubanske smørbrød for et deilig måltid på hver natt. Stekte planeter er en tradisjonell side rett, men butikk-kjøpte plantainflis gjør det enkelt å bytte ut hver natt.

Granen

Å få middag på bordet

 • Bruk 1 pund stekt svinekjøtt.
 • Skjær svinekjøttet så pent du kan. Det er så ømt at det kan falle fra hverandre, men bare sørg for å dele det jevnt mellom smørbrødene.
 • Kok smørbrødene på en panini presse eller kokeplate grillpanne (for sistnevnte, veie dem ned med en kraftig støpejernspanne mens de koker).

Tid: 35 minutter

Strekk rester av kokt svinekjøtt skulder og bruk rester poteter til å lage komfort mat klassisk svinekjøtt hasj. For å servere hasj spisestil, topp hver tallerken med et stekt egg.

Granen

Å få middag på bordet

 • Bruk 3/4 pund rester av svinekjøtt, kutt i terninger eller revet i små biter hvis det er for mørt til å skjære.
 • Bruk halvparten av de stekte potetene fra førdagsmiddagen, kuttet i bittstørrelse.
 • Kok ertene (eller ertene og gulrøttene) mens du sauter løken og lager fløtesausen for å spare tid.
 • Bytt ut en annen fløtesuppe, som krem ​​av selleri, i stedet for soppen, hvis ønskelig.

Her er litt nyttig informasjon om stekt svinekjøtt:

Om middagsplaner

Å lage raske middagsdager er enklere når du starter med noen få byggesteiner. Middagsplaner er et realistisk veikart som hjelper deg å nå dette målet ved å sette inn noen timers arbeid (planlegging, shopping og prepping) i begynnelsen. Å tilberede en stor batch av en ingrediens (protein, grønnsaker eller korn) gir deg fleksibiliteten til å planlegge en rekke måltider. Og hvem vet? Du oppdager kanskje den nye favorittoppskriften din på uken i løpet av prosessen!

Vis alle hvor sammen dere er: Instagram måltider og forhåndsbilder.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).