De 7 beste målekampene i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste tørre tiltak: Bellemain 6-delers målekoppsett i rustfritt stål hos Amazon

"Designet for å sitte stående uten å tippe, slik at du kan stille dem på disken for å helle ingredienser i dem."

Beste budsjettkopper: Chef Craft måleverktøysett hos Amazon

"Lommebokvennlig sett som er perfekt for et nytt kjøkken eller som et ekstra sett for travle kokker."

Beste sammenleggbare: Forarbeid fra Progressive Collapsible Measuring Cups hos Amazon

"Gjør oppbevaring litt enklere siden koppene kollapser for å passe pent, selv i en grunne skuff."

Beste våte målekopper: OXO Good Grips 3-piece Angled at Amazon

"Designet slik at du kan lese målingene fra toppen."

Beste budsjettcup: Rubbermaid Measuring Cup hos Amazon

"Vinner ikke en skjønnhetskonkurranse, men det gjør jobben sin med stil."

Beste store kapasitet: Pyrex Prepware 2-Quart Glass målekopp hos Amazon

"Hvis du noen gang har målt vann til en kalkun-saltlake en kopp om gangen, vil du sette pris på denne ekstra store målekoppen."

Beste justerbare: OXO Good Grips 2 Cup justerbar målekopp hos Amazon

"Justerbar med en enkel vri for å justere kroppen med koppens separate målemerker for flytende eller tørre ingredienser."

 • Med tillatelse fra Amazon

  Dette seks-delt målekoppsettet har to størrelser som ikke alltid er inkludert i grunnleggende sett - et mål på 2/3 kopper og et mål på 3/4 kopper. Selv om det absolutt er mulig å måle disse mengdene ved å bruke andre kopper flere ganger, er det ikke praktisk. Settet inkluderer også de mer vanlige målene 1/4, 1/3, 1/2 og 1 kopp, så du vil alltid ha den du trenger.

  Disse er laget av 18/8 rustfritt stål og er designet for å sitte stående uten å tippe, slik at du kan sette dem på disken for å helle ingredienser i dem eller fylle dem på forhånd og legge dem til side til du trenger dem. For oppbevaring hekker de enkelt, slik at de ikke tar ekstra plass i skapet eller skuffen din.

  Disse har både amerikanske og metriske størrelser etset på de brede, lett å holde håndtakene, slik at du kan se med et øyeblikk hvilken kopp du har. Det er ingen sveiser, og alle kantene er glatte slik at du ikke får noe skarpt. Når du er ferdig med matlagingen, kaster du dem bare i oppvaskmaskinen.

 • Dette lommebokvennlige settet er perfekt for et nytt kjøkken eller som et ekstra sett for travle kokker, men de er likevel solide nok til daglig bruk. Enda bedre, dette settet kommer også med matchende måleskjeer.

  Disse målebeger er laget av slitesterk, gebanntett plast som ikke går i stykker, og er lette og enkle å håndtere. Det store antallet i kontrastfarger gjør det enkelt å se at du har riktig kopp eller skje, og de er enkle å rengjøre siden de er sikre på oppvaskmaskin.

  Dette settet inkluderer målebeger 1/4, 1/3, 1/2 og 1 kopp og måleskjeer i størrelser 1/8, 1/4, 1/2 og 1 ts, og 1/2 og 1 ss.

 • Uansett hvor stort kjøkken det er, virker det som om det aldri er nok plass til alle verktøyene som kreves. Dette settet gjør lagring litt enklere siden koppene kollapser for å passe pent, selv i en grunne skuff. Oppbevaringsringen holder koppene sammen hvis du foretrekker det.

  Foruten å forbedre lagring, gjør den kollapsende funksjonen det også enkelt å skyve brunt sukker eller annen sta mat ut av koppen uten å måtte bruke en skje eller en slikkepott.

  Koppene er tilgjengelige i forskjellige farger som lyser opp kjøkkenet ditt og gjør det enkelt å se hvilken kopp du bruker. Settet inkluderer mål for 1/4, 1/3, 1/2, 3/4 og 1 kopp, og koppene inkluderer også metriske målinger hvis du bruker ikke-amerikanske oppskrifter. Disse sammenleggbare målekoppene er også sikre på oppvaskmaskin.

 • Når du bruker en standard målekopp, bør du plassere koppen på en flat overflate og lese målingen på øyehøyde. Det betyr mye bøye og huk - med mindre du har dette vinklede målekoppsettet. Hvis du liker å lese tiltakene fra siden, kan du absolutt gjøre det, men disse er designet slik at du også kan lese målingene fra toppen. Du trenger ikke mer å fylle, bøye deg ned for å sjekke mengden, fylle litt mer og sjekke igjen.

  Dette settet med tre betyr at du alltid har koppen du trenger for store, mellomstore og små mengder, og de hekker pent til oppbevaring. Siden disse er mikrobølgesikre, kan du måle og deretter varme vann, juice eller melk til oppskriften din, men de bør ikke brukes til mikrobølgefett eller oljer.

  Med både standard og metriske tiltak kan du bruke disse flytende målebeger til hvilken som helst oppskrift. Settet inneholder målebeger med 1 kopp, 2 kopper og 4 kopper, og de har alle sklisikre håndtak som er enkle å holde på, selv når hendene dine er rotete. For enkel rengjøring er det bare å kaste dem i oppvaskmaskinen på toppstativet.

  Fortsett til 5 av 7 nedenfor.
 • Denne budsjettvennlige målekoppen vinner ikke en skjønnhetskonkurranse, men den gjør jobben sin med stil. Målingene er enkle å lese, med betydelige linjer og tydelig utskrift. Unser og kopper er i rødt, mens metriske tiltak er i blått.

  Laget av solid polykarbonat, dette trenger ikke skånsom pleie, og vil ikke spon, sprekke eller ødelegge ved normal bruk. Den er NSF-sertifisert for kommersiell bruk og tåler kokende væsker og minusgrader. Det er oppvaskmaskin.

 • Hvis du noen gang har målt vann til en kalkun-saltlake en kopp om gangen, eller hvis du lager limonade ved gallon, vil du sette pris på denne ekstra store målekoppen. Den har 2 liter, så du vil ha lagerpottet fylt med færre mål og mindre telling av kopper.

  Laget av glass, er dette ikke-reaktiv og absorberer ikke lukt, så det er ingen grunn til å bruke den til en krydret marinade den ene dagen og et parti med iskrem base dagen etter. Den røde grafikken er lett å lese, med amerikanske tiltak på den ene siden og metrikken på den andre. Det integrerte håndtaket er enkelt å ta tak i, selv når du har på deg en ovnvott.

  Selv om du sannsynligvis ikke vil lage mat i en målebeger, er denne mikrobølgesikker, slik at du kan bruke den til å smelte sjokolade eller smør eller til å varme opp væsker. Det er også safe med kjøleskap og fryser, i tillegg til oppvaskmaskin. I motsetning til en glassbeger som kan brytes hvis du slipper den eller utsetter den for raske temperaturendringer, er denne bygget for å vare, omtrent som den moren eller bestemoren din brukte i mange år.

 • Denne ene koppen gjør alt. Den har to kopper og er justerbar med en enkel vri for å justere kroppen etter koppens målinger. Det er separate målemerker for flytende eller tørre ingredienser i USA og metriske tiltak. For tørre ingredienser fyller du til toppen og flater den deretter av. For væsker er fyllmerket på et lavere nivå, slik at du ikke vil søle ingrediensene på vei til bollen eller gryten din.

  For tynne væsker er det bare å helle fra koppen - kanten er designet for å gjøre helingen enkel og rotfri. For klissete væsker som honning eller tykke ingredienser som peanøttsmør, snu koppen og vri for å skyve ingrediensene ut. En silikonskive på skyveren skraper sidene rene når den skyver maten ut, slik at du ikke sløser med en dråpe.

  Og det er ingen grunn til å ta en ny kopp for en ny mengde - du bare vri for å stille inn en ny måling og fylle koppen igjen. For rengjøring, bare skyv de to delene fra hverandre og vask dem på toppstativet på oppvaskmaskinen. Når vaskingen er ferdig, er det lett å skli bitene sammen igjen for lagring.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).