89 beste instant pot oppskrifter å prøve nå

Pin
Send
Share
Send

Instant Pot er det nye must-have kjøkkenapparatet som kan gjøre livet ditt mye enklere på kjøkkenet, spesielt som en tidsbesparende enhet på travle dager. En Instant Pot er en intelligent multikoker, det er egentlig en elektrisk trykkoker. Når du ikke har tid til tradisjonell eller langsom tilberedning, er Instant Pot en fantastisk løsning. Måltidene tilberedes mye raskere og bruker mindre energi.

Vil du komme i gang med Instant Pot, eller legge til ditt voksende repertoar av Instant Pot-oppskrifter (og kokebøker)? Vi har samlet våre favorittoppskrifter for Instant Pot her (både fra nettstedet og utover) for forretter, hovedretter, sideretter, desserter og til og med drikkevarer, for å inspirere deg på kjøkkenet. Fra kyllingnudelsuppe og kyllingbruschetta til makaroni og ost, svinestaco, kamskjellede poteter og ostekaker, vil du gjøre dette til din guide til inspirerende ideer for Instant Pot-oppskrifter.

Vil du lære mer om øyeblikkelig gryter, sakte komfyrer og trykkokere? Finn ut hva som er forskjellen mellom disse praktiske kjøkkenutstyrene, og hvordan du bruker dem trygt, og hvilken som er riktig for deg i vår essensielle guide til kjøkkenet.

 • Granen / Diana Rattray

  Instant Pot gjør denne fantastiske, hjemmekosede kyllingpai-oppskriften så enkel å tilberede. Den enkle kaken er en smekk å tilberede med en foodprosessor, og den kan lages sammen med kyllingfylling opp til et døgn på forhånd. Hvis du foretrekker å hoppe over bakingen helt, kan fyllingsoppskriften som er inkludert her også serveres med enkle, fluffy melboller.

 • Granen / Diana Rattray

  Her er en fantastisk, mettende, Instant Pot chili-oppskrift som er klar til å spise på under en time fra start til slutt, men smaker som den surret på komfyren i timevis. Deilig, magen-varmende, malt biff-chili er fullpakket med næringsrike og fargerike grønnsaker.

 • Granen / Diana Rattray

  Kremete, perfekte potetstappe er raske og enkle å lage, med denne utmerkede Potetmos-potetoppskriften. Ved å bruke en øyeblikkelig pott kuttes tiden i to, slik at du kan få denne kjempegode sideskålen raskere på bordet.

 • Granen

  Vil du ha en flott oppskrift som du kan bruke i burritos, enchiladas eller som en side rett til meksikanske måltider? Disse velsmakende Instant Pot refried bønner er et blunk å tilberede, og er klare på litt over en time. Det er en brøkdel av tiden de ville ta på komfyren.

  Fortsett til 5 av 89 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Skallopte poteter ser alltid vakre ut på en buffet eller et middagsbord, og Instant Pot gjør det så enkelt og raskt å lage denne populære, ostete og overbærende potetskålen på litt over en halv time.

 • Katie Workman / themom100.com

  Når det er kaldt ute, treffer en varm bolle med en solid oksestuing stedet. Lag denne oksestuingoppskriften om høsten og vinteren, når du vil ha et fyllende og smakfullt måltid for å servere familie og venner.

 • Granen / Diana Rattray

  Instant Pot coq au vin er bare et fancy fransk navn for kyllingstuing med vin, og gir den samme deilige smaken på omtrent 55 minutter som den versjonen som er tilberedt i timevis. Opprinnelig laget med en gammel hane, moderne versjoner bruker kylling, i dette tilfellet ben-i lår og ben sammen med gulrøtter, sopp, perlemor om ønskelig og friske urter.

 • Granen / Diana Rattray

  Denne oppskriften på Instant Pot pho-suppe er en rask versjon av en tradisjonell vietnamesisk oksekjøttbuljong og nudelsuppe. Det er subtilt krydret, velduftende og et måltid som vil varme kropp og sjel.

  Fortsett til 9 av 89 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Nyt denne øyeblikkelig grytlasagne på en brøkdel av tiden det tar å lage konvensjonell lasagne. Det beste av alt er at den kan tilberedes året rundt fordi det ikke gjør et sommerkjøkken til et flammende inferno med stekeovnsvarmen. Det er en tradisjonell oppskrift med tradisjonelle ingredienser, bare tilberedt på en annen måte.

 • Granen / Diana Rattray

  Denne enkle, komplette hjemmelagde spaghettimiddagsoppskriften er intet mindre enn fantastisk. Klar til servering på mindre enn 30 minutter. Dette er en flott familiemiddagidee for travle helgedager når du skynder deg å få et tilfredsstillende måltid på bordet.

 • Granen / Diana Rattray

  Spaghetti squash er superenkelt og raskt å tilberede i Instant Pot. Du kan koke squashen på omtrent 10 minutter, deretter dele den i spaghettilignende tråder, til pålegg med spaghettisaus eller kaste med smør og krydder. Denne oppskriften inneholder flere tips for servering av ideer.

 • Granen / Laurel Randolph

  Fyldig og smakfull kyllingnudelsuppe fra bunnen av på omtrent en time virker ubrukelig, men det har faktisk aldri vært så enkelt. Denne Instant Pot-oppskriften lager en utrolig deilig buljong fylt med grønnsaker, strimlet kylling og møre kokte nudler, og smaker som den ble tilberedt hele dagen på komfyrtoppen.

  Fortsett til 13 av 89 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Takket være øyeblikkelig gryte smaker denne matzobollsoppen som buljongen simmerte hele dagen når det bare tar 35 minutter. Denne versjonen bruker kyllinglår, men en oppskåret kylling med tre pund er et utmerket alternativ. Bare sørg for å bruke bein-i kylling for den aller beste smaken.

 • Du vil ikke tro hvor raskt du kan lage denne favorittkomfortmatoppskriften ved å bruke Instant Pot. Denne oppskriften er glutenfri og lager en lett lunsjtidssuppe eller lett middag som hele familien vil elske.

 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Tradisjonell minestrone kombinerer gulrøtter, selleri, bønner, spinat og pasta i en tomatbuljong. Du kan feste deg med en vegetarisk versjon eller brun litt italiensk pølse eller malt biff for å tilsette kjøttfull smak. Denne solid suppen kommer enkelt sammen når du lager den i en øyeblikkelig gryte.

 • Gled deg gjester når du serverer denne deilige kjøttboller-forretten som er så enkel å lage i Instant Pot. Enten du serverer disse Instant Pot kjøttbollene som glidebrytere eller med tannstikker, er de den ultimate festrett eller familiesnacks.

  Fortsett til 17 av 89 nedenfor.
 • Instant Pot pizza dip er en fantastisk oppskrift du kan bruke til festdagsfester og buffeer. Med bare fire ingredienser er denne superenkle, cheesy, pizza-inspirerte dukkert en lek å lage i Instant Pot.

 • Denne kremede artisjokk- og spinat-dukkert er inspirert av en populær restaurantkjede-forrett. Pisk den opp på mindre enn 5 minutter ved å bruke en øyeblikkelig gryte, ta noen chips, kjeks eller baguettskiver og begynn å snappe.

 • Diana Rattray

  En ekte enpottmiddag, storfekjøtt stroganoff med kremet saus og øm sopp er lett å kaste sammen på en uke. Det er veldig lite opprydding, og den fylle pastaretten vil glede hele familien.

 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  Med en øyeblikkelig gryte på kjøkkenet er det ikke behov for en egen riskomfyr. Å lage Instant Pot ris er utrolig enkelt, og resultatet er perfekt kokt ris hver gang. Oppskriften inneholder tips til alle slags ris, og forteller deg til og med hvordan du oppvarmer rester i Instant Pot.

  Fortsett til 21 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Instant Pot gjør hele poteter til en lek å steke i en brøkdel av tiden det tar i ovnen. I tillegg genererer Instant Pot langt mindre varme, noe som betyr at du kan glede deg over bakte poteter når som helst på året.

 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  Instant Pot hjelper deg med å gjøre hardkokte egg perfekte hver gang. Du kan passe opptil et dusin egg i potten, og de er ferdige på omtrent 15 minutter, inkludert tiden som trengs for å bygge og slippe press. Eggene kommer glatte ut, så de ser bra ut som devilerte egg og på salater.

 • Diana Rattray

  Å tilberede Thai mat kan virke skremmende, men ikke når den tilberedes i Instant Pot. Smaksrike ingredienser som kokosmelk, fiskesaus, ingefær og rød karripasta tilberedes først sammen med kyllingen, og deretter tilsettes grønnsakene for å lage en velsmakende og fargerik thailandske rett.

 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  For en vri på den gjennomsnittlige vingoppskriften, kan du prøve disse Parmesan hvitløkskyllingvingene. De usmakede vingene blir først tilberedt i Instant Pot. De kastes deretter med hvitløkssmør og blir ferdig i slakten. Kast dem med parmesanost og fersk persille, så har du en forrett som alle vil like.

  Fortsett til 25 av 89 nedenfor.
 • The Spruce Eats / Leah Maroney

  Kremaktig, mettende og fylt med smak, er denne Instant Pot potetsuppeoppskriften rask og deilig. Smaksatt med gressløk, hvitløk, sjalottløk og timian, den er klar om 30 minutter. Du kan servere den som en side med et større måltid eller lage den til hovedretten sammen med crusty brød til en koselig middag.

 • Diana Rattray

  Den ømme, saftige strimlede svineskuldrene er raskere og enklere i Instant Pot. Koking under trykk holder kjøttet fuktig og gjør det perfekt mørt. Det er deilig på egen hånd eller i en bolle som en sandwich.

 • Diana Rattray

  Instant Pot svin indrefilet tar bare noen minutter å koke til perfekt temperatur, og oppskriften er enkel å tilpasse med alternative urter og krydder. Denne oppskriften er avhengig av trykkbygging og naturlig frigjøring for å koke svinekjøttet, uten faktisk tilberedningstid for høyt trykk. Alt du trenger å gjøre er å brune svinekjøttet, stille tidtakeren til 0 (ja, null!), Og la trykket falle naturlig i 15 minutter.

 • Instant Pot kyllingbruschetta er en enkel Instant Pot kylling forrett. Bruschetta-kylling med tomater, basilikum, balsamico og parmesanost er deilig som forrett, eller som en uformell middag på hver natt.

  Fortsett til 29 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Svineribbe er perfekt mørt og saftig når det tilberedes i Instant Pot. Etter å ha blitt gnidd med krydder, blir ribbenene trykket kokt før de skiver med grillsaus og stekt til de er klissete og deilige.

 • Diana Rattray

  Denne Instant Pot bbq-kyllingen er en ideell oppskrift på en travel hverdag, og er rask til å tilberede og vil glede hele familien. Det begynner med en smakfull gni inkludert røkt paprika, chilipulver og brunt sukker; butikk-kjøpt grillsaus blir deretter børstet før trykkkokingen. Kyllingen legges under slaktekyllingen for å oppnå en fin sprø hud.

 • Diana Rattray

  Når du er i humør etter krydret asiatisk mat, er dette oppskriften du kan velge. Gochujang chilipasta gir retten en autentisk koreansk smak, sammen med soyasaus, ingefær, risvinseddik og hvitløk. Bare legg alle ingrediensene i Instant Pot, sett til trykkkok i 25 minutter, tyk med en maisstivelsesoppslemming og nyt med ris.

 • Diana Rattray

  Fransk løksuppe tar vanligvis aldre å lage mat, men denne Instant Pot-versjonen er raskere og enklere. Med naturlig søt løk og rik oksekjøtt toppet med skorpe brød og smeltet ost, er det en kald vær.

  Fortsett til 33 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Hjemmelaget yoghurt kan høres komplisert ut, men det er gjort enkelt i Instant Pot. Etter et raskt oppkok tilsettes et par skjeer vanlig, aktiv yoghurt eller yoghurtstarter, og multikokeren gjør resten.

 • Diana Rattray

  Spaghetti squash er klar på få minutter når du damper den i Instant Pot. De møre strengene er et fint glutenfritt, lite karbohydratalternativ til pasta, er deilig når du kastes med en salvie brun smørsaus.

 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  Instant Pot gjør en hjemmelaget kyllingbestand til en lek. Grønnsaker og urter smaker buljongen, og du kan bruke kyllingvinger, andre deler eller til og med et kadaver. Det er et flott utgangspunkt for en rekke oppskrifter, inkludert supper, og fryser fantastisk.

 • Diana Rattray

  En av Frankrikes mest kjente retter, biff bourguignon blir enkel og rask når den lages i Instant Pot. Bacon, løk og storfekjøtt blir brunet i saute-innstillingen, og deretter blir resten av ingrediensene tilsatt og trykket kokt til det er tykt. Rødvin, storfekjøtt, og friske urter skaper en rik saus, herlig servert over nudler, potetmos eller ris.

  Fortsett til 37 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Instant Pot produserer møre, saftige kyllingbryst hver gang, og svarer lett på det eldgamle spørsmålet "Hva er til middag?" Kyllingbryst kan strimles for trakk kyllingesmørbrød og elendige; terninger til supper, salater og gryteretter; eller skiver og servert som en hovedrett sammen med siden retter.

 • Diana Rattray

  Kinesisk oransje kylling er et populært uttaksmenyelement, men det er også enkelt å lage hjemme - spesielt med Instant Pot. Appelsinjuice og zest, hvitløk, soyasaus, sukker, ingefær og chilipasta gir en søt og tangy glasur med et snev av krydder. Denne retten er ikke bare deilig, men også litt sunnere enn take-out, siden kyllingen ikke er frityrstekt.

 • Diana Rattray

  Disse pizzaene i individuelle størrelser er perfekte som forrett eller snacks etter skoletid, og er enkle å lage og lett å tilpasse. Lagret kjøpt pizzadeig kuttes på størrelse med en kakepanne, lagvis pålegg og stek i 15 minutter. Stikk to panner og kok noen få om gangen.

 • Diana Rattray

  Denne trøstende og tilpasningsdyktige parabolen gjør hele familien lykkelige. Perfekt til Little League-netter når du trenger å spise middag raskt på bordet eller en krøllete høsten søndag, kan Instant Pot kylling og ris være din alt-i-ett-måltid.

  Fortsett til 41 av 89 nedenfor.
 • The Spruce Eats / Diana Rattray

  Instant Pot er et favorittmåltid og en potluck-tallerken, noe som gjør slurvete joe lettere enn de noen gang har vært. Alt du trenger å gjøre er å brun biffen, og deretter kaste ingrediensene i gryten. Om omtrent 45 minutter er den klar for smørbrød.

 • Diana Rattray

  Kyllingvinger er en publikumsfavoritt, men de kan være et problem å lage. Denne Instant Pot-oppskriften forenkler metoden mens den fremdeles lager den kjente krydret bar-snacksmaten. Vingene er trykkkokte, kastet med noe av den hjemmelagde sausen, og deretter stekt for å lage den signaturete sprø belegget. En siste duskregn med varm saus avslutter dem.

 • Diana Rattray

  Enten du planlegger å servere butternut-squash ganske enkelt med en pynt av mandler, sukker og kanel eller trenger kokt squash til en suppe, risotto eller gryterett, gjør denne Instant Pot-oppskriften det enkelt og raskt, og tilber butternut squash på bare tre minutter .

 • Diana Rattray

  Bytt opp Taco tirsdag med denne hjertelige suppen. Kvernet kjøtt av biff, bønner og taco kombineres med terninger, tomatsaus og grønn chili og stekes i 20 minutter. Legg suppen i boller og legg til tortillachips og favoritt taco påleggene.

  Fortsett til 45 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Av alle tingene du skal tilberede i en øyeblikkelig gryte, er storfekjøtt en av de beste tøffere kjøttstykkene, og det gjør dem smakfulle og møre. Selv om carne asada tradisjonelt er grillet (uttrykket oversettes til "grillet kjøtt"), kan du oppnå en tilfredsstillende røykfylt smak med bruk av røykfylte og trestekte krydder som spisskummen og oregano, som er inkludert i denne oppskriften. Den kommer sammen på under 30 minutter, noe som er perfekt til middag på tirsdag kveld. Gå gjerne vill med pålegg. Pico de gallo, strimlet ost, skiver reddiker, syltet løk og fersk eller butikkjøpt salsa er alle gode. Eller, hvis du har lite ingredienser, gir en enkel strek varm saus fortsatt et fantastisk bitt.

 • Diana Rattray

  Å tilberede disse kvernede paprikaene med kjøttdeig og ris i Instant Pot betyr at du spiser middag på bordet på bare noen få minutter i stedet for over en time. Paprika er fylt med en blanding av tomater, ost, urter og krydder, sett i trykkokeren, deretter toppet med ost og ferdig i Instant Pot til den er fin og smeltet.

 • Diana Rattray

  Hvem skulle tro kylling og melboller kunne være en rask og enkel hverdagsmiddag? Denne klassiske sørretten er enkel å tilberede når du bruker Instant Pot. Løk og hvitløk tilberedes i saute-innstillingen, og deretter tilsettes kyllingblanding, krydder, grønnsaker og terningen kylling. Den hjemmelagde klattdeigen blir droppet av skjeer på toppen og gryteretten blir trykkkokt i bare noen få minutter. Når trykket er frigjort, tilsettes erter, persille og krem ​​og varmes gjennom.

 • Diana Rattray

  Noodle kugel kan være en typisk jødisk høytidsfat, men det er en deilig, søt gryterett som kan nytes når som helst. Kokte eggnudler kombineres med ingredienser som cottage cheese, rømme, egg, sukker og kanel og trykk tilberedt til det er satt. Denne oppskriften krever at du legger til et knasende cornflake-pålegg før du legger under slaktekyllingen i noen minutter for å bli sprø.

  Fortsett til 49 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Instant Pot gjør at du tilbereder disse svinekotelettene med fløtesaus. Kotelettene sammen med løk og sopp blir brunet i saute-innstillingen; tilsettes bestanddeler og urter, og når parabolen er ferdigkokt, blir en smaksrik, kremet saus skjeet over svinekjøttet og grønnsakene.

 • Diana Rattray

  Bolognese er en kjøttrød saus som vanligvis koker sakte i timevis på komfyren. Ved å bruke en trykkoker gjør den hands-off og krymper ned koketiden. Bruk den til å toppe pasta eller fylle lasagne.

 • Diana Rattray

  Trukket svinekjøtt er enkelt og mørt når trykket kokes i en Instant Pot. Det tar en brøkdel av tiden å lage mat og smaker godt i en sandwichbolle, som glidebryter, på nachos, eller ganske enkelt servert som en hovedrett.

 • Diana Rattray

  Tilsetningen av tomater gjør denne jambalaya kreolsk stil. Chock-full av andouillepølse, kylling og reker, denne Louisiana-gryta er mettende og deilig. Kjøttet og grønnsakene er sauterte, og deretter tilsettes krydder, lager, hermetiske tomater og ris og trykket tilberedes. Retten er ferdig med rekene og litt grønn løk.

  Fortsett til 53 av 89 nedenfor.
 • Gran / Leah Maroney

  Trukne kylling-taco gjøres raskt og enkelt i den elektriske trykkokeren. Etter å ha stekt kyllingen med hvitløk, løk, chipotle paprika og krydder, strimles kjøttet med to gafler og er klart til å kose seg. Topp med avokado, salsa eller ost.

 • Diana Rattray

  Grits kan være vondt å lage på komfyren, som krever nøye oppmerksomhet og omrøring. Å tilberede dem i trykkokeren gjør hele prosessen smertefri, og frigjør deg til å tilberede andre retter. Server Instant Pot-korn til frokost, brunsj eller middag.

 • Diana Rattray

  Instant Pot skaper et perfekt dampmiljø, noe som gjør den ideell for å lage vaniljesaus som creme brulee. Lag disse på forhånd (opptil tre dager), slik at de får tid til å sette opp og slappe av i kjøleskapet.

 • Du vil elske denne oppskriften på kjempegode, saftige små cocktailviner som er den perfekte snacks under fotballspill, eller bare når du har folk over. Super barnevennlig, denne populære forrett-oppskriften tar bare ett minutt å lage mat. Server med tannstikkere.

  Fortsett til 57 av 89 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Krymp et par dager koketid ned til noen timer i Instant Pot. Beinbuljong kan nytes som den er eller brukes til enkle supper og er rik på næringsstoffer. Det er en deilig slurk under kaldt vær.

 • Diana Rattray

  Applesaus er en fin måte å bruke opp overskytende epler på og lage den til hands-off når den stekes i trykkokeren. Den vil oppbevares i kjøleskapet i opptil en uke, eller du kan presse eller fryse overflødig til senere.

 • Diana Rattray

  Enten for Thanksgiving-brødkurven eller som en side ved sommergrillen, er maisbrød i Instant Pot ideell når du ikke kan eller ikke vil bruke ovnen. Denne oppskriften er laget med veldig lite sukker, noe som gjør den til et typisk sørbrød. Tilsett gjerne grønn løk, cheddarost og / eller maiskjerner for ekstra smak, farge og tekstur.

 • Diana Rattray

  Mørt biff-barbacoa er klart på under halvparten av tiden til en tradisjonell oppskrift i Instant Pot. Det er et smakfullt fyll for elendige eller en morsom topping for nachos og mater en liten mengde.

  Fortsett til 61 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Alle favorittmatene til smakfull frokost blir tilberedt sammen i denne gryte med øyeblikkelig gryte. Bacon, hashbrowns, ost, egg og grønnsaker legges i en springformpanne og stekes i Instant Pot til de er satt. Frokostgryten er ferdig med et dryss revet cheddar og fersk persille.

 • Server opp en velsmakende og tilfredsstillende familiepasta-middag, med denne deilige pasta-oppskriften for Instant Pot-pølse og paprika som er enkel å lage på bare 30 minutter. Den hjemmelagde, fyldige tomatsausen forbedres av fersk paprika, som smaker fantastisk sammen med hjertelige pølser.

 • Denne sunne vegetariske chili-oppskriften er fullpakket med essensielle vitaminer og godheten til quinoa. Det hele er så enkelt å sette sammen, og er klar til middag på bare 30 minutter i Instant Pot. Lager en flott brun bag termos lunsj på kontoret, eller sender til skolen med barna.

 • Diana Rattray

  Den klassiske franske dukkert sandwich er så lett som kan gjøres ved hjelp av en trykkoker. En chuck stekt tilberedes i en deilig au jus i Instant Pot til den er mør. Reduser kokevæsken kort og server sammen med smørbrødene til dypping.

  Fortsett til 65 av 89 nedenfor.
 • Granen / Diana Rattray

  Makaroni og ost er en amerikansk komfortmat-klassiker som er en familiefavoritt til middag. Når den er laget i Instant Pot, skaper denne mac- og ost-oppskriften en utrolig kremet, cheesy saus som er ute av denne verden.

 • Så kremete og tilsatt hvitløk, disse kobberte potetene med Instant Pot lager en uimotståelig sideskål til høytidsmiddagen eller hverdagsmiddag hver dag i uken.

 • Diana Rattray

  Her er en vinnende Instant Pot-oppskrift på karbonadekjøtt som er perfekt for å lage ekte tacos fra svin. Svinekjøtt skulder brunes og kokes deretter sammen med krydder, løk, jalapeno, appelsin- og limesaft og kylling. Kjøttet strimles og stekes og ordnes deretter i myke elendige sammen med hjemmelaget syltet løk og forskjellige pålegg.

 • Strammet strimlet storfekjøttburritos vil garantert bli et måltid i husholdningen din, når du først har prøvd denne enkle Mexicanske Instant Pot-oppskriften. Disse kvalt storfekjøttburritoene er dekket av en smakfull, okse saus og ooey, sløyfe smeltet ost, til en superfyllende middag som alle i familien kan få ombord med. Lager en flott potteskål også.

  Fortsett til 69 av 89 nedenfor.
 • Instant Pot reker og korn er et herlig måltid med en gryte. Møre reker og sprø bacon i en krydret tomatbasert saus kombineres med kremete gryn for å skape en deilig blanding av sørlige smaker.

 • Alt du trenger er noen få enkle ingredienser, en Instant Pot, og omtrent 45 minutter for å ha denne fantastiske, perfekt møre og saftige Instant Pot hele rotisserie-kyllingen. Familien din vil elske det, og det gir en fantastisk hovedrett hovedrett også.

 • Denne kyllingoppskriften på Instant Pot salsa verde er fullpakket med smak, superenkelig å tilberede og lager en fantastisk tacofylling, eller basen for en kjempegod kyllinggryte. Eller du kan bare lage litt ris, fylle på kyllingen, litt ost og favoritturtene dine og ha et enkelt hverdagsmåltid.

 • Diana Rattray

  Chicken cacciatore, en klassisk italiensk rett, kommer raskt og enkelt sammen med Instant Pot. Kyllinglår koker til de er møre og saftige i en rik tomatsaus og smaker godt over pasta eller serveres med crusty brød.

  Fortsett til 73 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Denne Instant Pot kjøttlaffen er full av smak og vil være klar på kortere tid enn den tradisjonelle bakt versjonen. Kvernet biff blandes sammen med løk, selleri og gulrot, og krydres med ketchup og Worcestershire saus. En rik glasur inkludert Dijon sennep og brunt sukker skjees over toppen før servering.

 • Diana Rattray

  En klassisk indisk hovedrett med kjøtt badet i en krydret tomat, yoghurt og fløtesaus, kylling tikka masala er raskt og enkelt i Instant Pot. Kremen tilsettes etter trykkkoking for å unngå svidd og lage en kremet saus.

 • Du vil elske å vite hvordan du lager denne smaksrike, veganvennlige, glutenfrie, sunne blomkåloppskriften som er tilsatt indiske krydder og ekstremt enkel å lage. De enkle smakene gjør denne Instant Pot grønnsaksoppskriften helt deilig og et godt valg for en vegetarisk hovedrett.

 • Diana Rattray

  Alle smakene fra en fyllende kylling-enchilada tilberedes sammen i denne Instant Pot-suppen. Benløs kylling, enchiladasaus, bønner, mais og krydder er trykket tilberedt sammen med suppeingredienser og toppet med hjemmelaget stekt tortilla strips og favoritt meksikansk pålegg.

  Fortsett til 77 av 89 nedenfor.
 • Diana Rattray

  Rispudding er raskt og enkelt i Instant Pot, og denne klassiske oppskriften vil ikke skuffe. Den er smakfull av kanel og rosiner og serveres varm eller kjølt.

 • Eplecider er en favorittdrink i løpet av høsten og høytidsmånedene. Å lage din egen hjemmelagde eplecider fra bunnen av kan ikke være enklere når du bruker en Instant Pot.

 • Prairiecalifornian.com

  Ved å bruke Meyer-sitroner, som anvist i denne kreative oppskriften, gjør denne Instant Pot-cocktailoppskriften så søt og deilig, og gjør den til en nydelig nyanse av dypgul som ser ut som den virkelige tingen.

 • Lag en fantastisk varm, kremet, kremet varm drikke som er perfekt for å nyte i vinterferien, ved å bruke en Instant Pot. Denne peppermynten vaniljelatte er som jul i en kopp, og bruker bare fem enkle ingredienser.

  Fortsett til 81 av 89 nedenfor.
 • Her er en fantastisk hjemmelaget varm sjokoladeoppskrift som først er blandet, og deretter varmet i Instant Pot. Toppet med pisket krem ​​er det en overbærende, trøstende vinterdrikk som du garantert vil lage igjen og igjen.

 • Lær hvordan du lager en ostekake i New York-stil i Instant Pot med denne enkle oppskriften. Den er så mye enklere enn den tradisjonelle metoden for ostekake og leverer en fløyelsaktig glatt kremostkake som du vil være stolt av å servere. Denne oppskriften passer utmerket til feriedessertbord.

 • Diana Rattray

  Denne Instant Pot-versjonen av den klassiske spanske dessertflanen koker på mindre enn 10 minutter, selv om du trenger å planlegge fremover, da den må slappe av i kjøleskapet i fire timer før du serverer den. Den lette karamelllausen gir en søt finish til ethvert måltid.

 • Bananbrød er en trøstende snackmat som gjør en god etter skoletid. Eller topp varme skiver med vaniljeising, slik at den blir til dessert. Denne Instant Pot bananbrødoppskriften lager et fuktig, tett brød du vil elske.

  Fortsett til 85 av 89 nedenfor.
 • Sticky toffee pudding er en klassisk britisk dessert. Denne oppskriften gir deg instruksjoner for hvordan du lager en utrolig deilig versjon hjemme i din Instant Pot. Server denne fuktige, varme godbiten som en spesiell dessert på feriemiddager.

 • Diana Rattray

  Brownies er alltid en mengde behagelig, uansett anledning. Å lage disse rike, sløve, nøttespekede browniesene i Instant Pot, frigjør ovnen for andre retter, eller betyr at du ikke trenger å slå på ovnen i det hele tatt - perfekt om sommeren. Brownies er ferdig med en skinnende ganache og et dryss hakkede pekannøtter.

 • Denne enkle veganske sjokoladekaken laget i en Instant Pot er så allsidig og helt dekadent. Den er så guddommelig fuktig, luftig og myk, ingen vil tro den er eggfri og meieri-fri. Lager en flott bursdagskake, eller en overbærende dessert til familiemiddagsmiddager.

 • Diana Rattray

  Ved hjelp av pot-in-pot-metoden koker denne brødpuddingen perfekt fuktig og deilig. Studt med rosiner og smaksatt med varmende krydder, toppet den med en dekadent bourbon-fløtesaus.

  Fortsett til 89 av 89 nedenfor.
 • Instant Pot Oreo ostekake er en utrolig enkel dessert å lage. Det er den perfekte størrelsen for familiefeiringen også. Med Oreo-informasjonskapsler i skorpen, og i ostekakefyllet, er dette en dekadent dessert familien din vil elske.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).