3 deilige måter å koke corned beef

Pin
Send
Share
Send

Corned beef kan være en populær rett rundt St. Patrick's Day, men dette kjøttstykket er også en enkel rett å lage når som helst på året. Corned beef er et brisket som er saltet. Den selges ofte ferdigkokt, men hvis du har kjøpt den rå, er den beste måten å tilberede corned beef sakte. Du kan bake, koke eller koke den i sakte komfyren, men nøkkelen til et mørt, smakfullt måltid krever minst noen timer. Alle disse metodene er veldig enkle, og du kan legge til grønnsaker i kjøttet mens det koker for å lage et måltid.

Granen

Koking er den tradisjonelle måten å tilberede corned beef. Denne tilnærmingen oppnår tre ting samtidig: Den koker kjøttet, mager det tøffe kuttet brisket og trekker ut overflødig salt. Mens saltet som brukes i saltlake er ansvarlig for corned beefs deilige smak og tekstur, kan kjøttet være for salt hvis noe av det ikke fjernes.

For å koke corned beef, legg kjøttet i en stor gryte og dekk det med mye vann. Tilsett en spiseskje eller to syltingskrydder i tillegg til noen få hvitløksfedd, en firet løk, en gulrot og et par stengler selleri om du vil. Kok opp alt, dekk til og reduser varmen for å holde en jevn småkoke. Kok (ikke forstyrr det mye) til corned beef er helt mørt når du er gjennomboret med en gaffel, omtrent 3 til 4 timer. Fjern corned beef fra gryten og skjær over kornet for å servere.

Du kan også tilsette poteter og / eller kål omtrent 30 minutter før slutt på steketiden. Vent alternativt til corned beef er ferdig, trekk den deretter ut av gryten og dekk den for å holde varmen, eller sett den i en 200 F ovn. Kok hele små røde poteter og kål kuttet i kiler i væsken til de er ferdige.

Å koke corned beef i en langsom komfyr har alle fordelene med å koke, men du trenger ikke å holde vakt mens det koker. Legg en kvart løk, en gulrot, et par hvitløksfedd og et par stengler selleri i sakte komfyren. Du kan også legge til poteter om du vil. Legg corned beef på toppen av grønnsakene, dryss det med en spiseskje syltekrydder, og tilsett akkurat nok vann til å senke biffen. Dekk til og stek på høyt i omtrent 4 1/2 time eller på lavt i 8 til 9 timer.

Bakt corned beef utvikler en fantastisk sprø skorpe. Før du baker den, må du imidlertid koke den for å fjerne noe av herdesaltet. Legg corned beef i en stor gryte og dekk til med vann. Kok opp mens du forvarmer ovnen til 350 F. Kast vannet og gjenta for å trekke ut mer av saltet.

Sett fettet med kornet oksekjøtt opp i en bakepanne og dekk med folie. Stekes i 2 timer. Pakk opp, plasser et ovnstativ i den øverste tredjedelen av ovnen, og stek til toppen er brunet og sprø, omtrent 30 minutter. Du kan også dekke kjøttet med sennep eller strø det med brunt sukker (eller begge deler) for å tilsette smak og hjelpe den brune skorpen med å utvikle seg.

Hjelpsomme linker

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).