Enkle Gummy Candies

Pin
Send
Share
Send

 • Totalt: 25 minutter
 • Prep: 20 minutter
 • Kok: 5 minutter
 • Utbytte: 20 porsjoner
Ernæringsretningslinjer (per porsjon)
42kalorier
0gfett
0gkarbohydrater
11gProtein
×
Ernæringsfakta
Porsjoner: 20 porsjoner
Mengde per porsjon
kalorier42
% Daglig verdi*
Totalt fett 0g0%
Mettet fett 0g0%
Kolesterol 0 mg0%
Sodium 25 mg1%
Totalt karbohydrat 0g0%
Kostholdsfibre 0g0%
Protein 11g
Kalsium 8 mg1%
*% Daily Value (DV) forteller deg hvor mye et næringsstoff i en servering som bidrar til et daglig kosthold. 2000 kalorier om dagen brukes til generell ernæringsråd.
(Ernæringsinformasjon beregnes ved hjelp av en ingrediensdatabase og bør betraktes som et estimat.)

Vær oppmerksom på gummy elskere: Din favoritt seige godbiter er overraskende enkle å lage. Det stemmer, ikke mer å stole på gamle poser med kanskje seige, kanskje foreldede gummier for å få deg gjennom en sug. Nå kan du gjenskape den myke, seige magien rett på hjemmekjøkkenet ditt.

Disse enkle gummy godteriene er enkle og mer smakfulle enn kjøpte gummy godterier. Oppskriften krever ikke mer enn to typer gelatin, vann og litt kokespray, så du kan til og med ha alt du trenger for å prøve den ut. Tilpass dem ved å velge din favorittfargede gelatin (for eksempel Jell-O-merke) og godteriformer i en rekke morsomme former.

Denne oppskriften gir omtrent 20 (1 1/2-tommers) godteri, og du får mer eller mindre avhengig av den nøyaktige størrelsen og dybden på formene dine.

Ingredienser

 • 6 (1/4-ounce) pakker som ikke er smaksatt gelatin (1 1/2 ounce totalt)
 • 1 (3-unse) pakke smaksatt gelatin
 • 1/2 kopp kaldt vann

Trinn for å gjøre det

 1. Samle ingrediensene.

 2. Forbered godteriformene ved å forsikre deg om at de er rene og tørre, og spray dem deretter med et veldig lett belegg av ikke-pinnende kokespray. Legg formene på en stekeplate.

  Granen
 3. Kombiner den usmakede gelatinen, den smaksatte gelatinen og kaldt vann i en liten kjele. Visp alt sammen veldig godt til det er kombinert og gelatinen har løst seg opp.

  Granen
 4. Plasser kasserollen på komfyren over middels varme. Fortsett å visp innimellom mens blandingen varmes opp og blir en væske.

  Granen
 5. Når den gummiblandingen er helt flytende, fjern pannen fra varmen og hell gelatinen i en målebeger eller en lignende beholder med en tut.

  Granen
 6. Fyll forsiktig hvert hulrom i formen med gelatin. Overfør stekeplaten med godteriformene til kjøleskapet slik at de gummy godisene kan sette seg helt.

  Granen
 7. Når godteriene er satt, fjerner du gummiene ved å skyve sidene av godteriet forsiktig bort fra kantene på formen og mot midten, og trekk dem deretter opp og ut av formene.

  Granen
 8. Disse hjemmelagde gummiene kan lagres i en lufttett beholder i kjøleskapet eller ved kjølig romtemperatur i flere uker.

  Granen
 9. Nyt.

Tips

 • Du kan bruke alle slags muggsopp du liker. Former av metall og polykarbonat er populære blant de som regelmessig lager godteri, men rimelige, tynne plastformer fungerer like bra.
 • Hvis du ikke har godisformer, kan du også bruke isbitskuffer - det er mange søte silikonformer i forskjellige former tilgjengelig.
 • Et annet alternativ er å bare helle blandingen i en panne og deretter skjære den i små firkanter eller andre former når den først er satt. Candy moulds gjør gummiene søte, men de smaker like godt uansett hvordan du serverer dem.

Hjelpsomme linker

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).