Last Minute Main Dish Salat Oppskrifter

Pin
Send
Share
Send

Om sommeren er det smart å ha noen viktige ingredienser for salater til enhver tid. Ha litt blandet greener, babyspinat, kokt kylling, grønnsaker og salatdressinger for hånden, slik at du kan lage en hovedrettsalat når det bare er for varmt å lage mat.

Alle disse salatene kan serveres så snart de er kombinert, eller du kan dekke til og avkjøle dem til glede senere på dagen. Og husk, med salater kan du alltid slette noen ingredienser og legge til favorittene dine. Hvis du bare hadde en støt avling av erter, legg dem til hvilken som helst salat, eller hvis noen arvelater tomater fanget blikket i Bondens marked, bygg en salat rundt dem!

  • Eplepekann hønsesalat
    Denne fantastiske oppskriften kombinerer noen av favoritt smakene mine: knasende, saftige og søte terte epler, mør kylling og sprø pekannøtter. Det er spektakulært og raskt!
  • Ranch Ham Salad
    Nok en oppskrift på fem ingredienser! Alt du trenger å gjøre er å koke litt pasta, kutte opp litt skinke og ost, og deretter kaste alle godbitene sammen. Yum.
  • Tabbouleh ostesalat
    Tabbouleh er laget av sprukket hvete, som blir dynket i varmt vann for å myke opp. Det er seig og fyldig smak og deilig kombinert med myk ost og saftige tomater.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).