De 9 beste elektriske skillets i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste generelle: Cuisinart 1500-watt Nonstick Electric Skillet hos Amazon

"Tilbyr 1500 watt kraft for rask matlaging, og en avtakbar temperatursonde som kan stilles inn fra varm til 450 grader."

Beste budsjett: BELLA 14607 Electric Skillet hos Amazon

"Denne skillingen er en god pris for sin generøse 12 x 12-tommers størrelse, som er stor nok til at en familie kan lage et stort måltid i eller til og med dessert."

Beste rektangulære: Presto 06852 16-tommers elektrisk skillet på Walmart

"Et populært valg for hjemmekokker. Denne rektangulære stekepannen er helt oppvaskmaskin og gir deg god plass til å tilberede deilige måltider."

Beste runde: Dash Rapid Heat Electric Skillet hos Amazon

"Når det gjelder underholdning, kommer denne runde skillingen i en håndfull herlige farger, og det er lett å bevege seg rundt når du serverer."

Beste liten: Continental Electric Max Electric Skillet på Wayfair

"Fantastisk for enslige, små måltider, sideretter og snacks. Denne 6-tommers skillingen er lett, økonomisk og enkel å bruke."

Beste store: All-Clad Electric Nonstick Skillet på Williams-Sonoma

"Med en kapasitet som er større enn mange nederlandske ovner, er det god plass i denne skillingen til å lage mat til en stor familie eller til fest."

Beste design: The ROCK av Starfrit Electric Skillet på Bed Bath & Beyond

"Et glasslokk lar deg enkelt sjekke inn maten, mens en ratthåndtak og sjenerøse sidehåndtak gjør det enkelt å flytte."

Beste allsidige: Zojirushi Gourmet d'Expert Electric Skillet hos Amazon

"Leveres med flate platehåndtak og en damphøydeplate i flere høyder, som lar deg lage en rekke forskjellige retter."

Beste for lagring: Presto 06857 Foldaway Electric Skillet hos Amazon

"Sidehåndtakene brettes ned og kuppelokket kan plasseres opp-ned for mer kompakt lagring."

 • Med tillatelse fra Amazon

  Enten du leter etter et apparat som gir deg mer matlagingsplass eller du leter etter en skillet med jevnere varmefordeling, er en elektrisk skillet et flott apparat å legge til kjøkkenet ditt. Toppvalget vårt er Cuisinarts Nonstick Oval Electric Skillet, som tilbyr 1500 watt kraft for hurtig matlaging, og en avtakbar temperatursonde som kan stilles fra varm (ideell for å holde maten i perfekt temperatur for servering eller på en buffé) opp til 450 grader, noe som er flott for omrøring og searing.

  Nonstick-overflaten slipper maten lett, så håndvask er enkel. Med sonden fjernet er den også oppvaskmaskin, for enkel rengjøring etter at festen er over. Lokket er glass, slik at du kan se hva som lager mat, eller når det er på tide å legge mer til buffeen. Attraktive sidehåndtak av metall gjør dette enkelt å bære mens korte føtter holder pannen hevet fra overflaten under, og holder skillet stabilt. Det børstede rustfrie utsiden vil se bra ut på kjøkkenet, eller under servering.

 • Mens det er rimeligere skillings, er dette en god pris for sin generøse 12 x 12-tommers størrelse, som er stor nok til at en familie kan lage mat en gryte eller dessert. Det kobberfargede nonstick-interiøret ser bra ut mens du gjør opprydding til et blunk. Ved 1200 watt gir den rikelig med varme, og temperatursonden kan stilles fra å holde varmen til 450 grader for tilberedning med høy varme. På hver side er ben og håndtak dannet av ett stykke for et moderne utseende og et behagelig grep når det er på tide å bevege skillet. Glasslokket gjør det enkelt å sjekke maten og er oppvaskmaskin. Pannen skal vaskes med hånden, men er helt neddykkbar når varmesonden fjernes.

 • Med tillatelse fra Walmart

  Dette 16-tommers rektangulære skillet er et populært valg for hjemmekokker, og gir god plass mens den flytende håndtak-og-benkonfigurasjonen på hver side gir skillet et moderne utseende med en litt retro stemning. Lokket er glass med en stor toppknott som gjør det enkelt å fjerne. Pannen er helt nedsenelig for vasking med varmesonden fjernet, og den er også oppvaskmaskin for enkel rengjøring når buffébordet er tomt og festen er over. Dette kan stilles inn for temperaturer fra varme til 400 grader.

 • Med tillatelse fra Amazon

  Den 14-tommers runde kokeflaten og 2 1/2 tommers sider gir en kapasitet på 20 kopper til familiemiddager eller din favorittchili til en gryte. Når det gjelder underholdning, kommer dette i en retro-serende myntgrønn farge, eller i rød eller svart, slik at du kan finne den rette for å passe til innredningen din, eller for å fortelle forskjellen mellom den milde eller varme karri på buffeen. Dette gir 1440 watt kraft, og sonden kan stilles fra varm til 450 grader for alle typer matlaging. Vinklede håndtak på hver side gir et trygt grep når det er på tide å bevege skillet, og en rund knott på glasslokket gjør det enkelt å ta tak. Pannen fjernes ikke fra sokkelen og er ikke oppvaskmaskin, men kundene var enige om at rengjøring er enkelt for hånd.

  Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
 • Med tillatelse fra Wayfair

  Denne 6-tommers skilletten er ypperlig til enslige, små måltider, sideretter og snacks. Den er lett, økonomisk og enkel å bruke. Det lange håndtaket gir løfting med én hånd, og for oppbevaring er håndtaket avtagbart for å gjøre det enkelt å oppbevare, selv på et lite kjøkken. Denne har 600 watt kraft, så den vil ikke varme så varm eller rask som større modeller, men den er tilstrekkelig for den mindre kokeplassen. Varmekontrollen viser ikke temperaturer, men går ganske enkelt fra Av til Maks. Dette skal vaskes med hånden.

 • Med tillatelse fra Williams-Sonoma

  Med en kapasitet større enn mange nederlandske ovner, er det god plass i denne skillingen til å lage mat til en stor familie eller til fest. Pannen har høye, rette sider som holder sprut inn og gjør denne skillingen ypperlig til steking eller for gryteretter. 14-tommers diameter gir god plass for burgere eller bacon, mens kraften på 1800 watt sikrer rask, varm matlaging når det er nødvendig, og lav og langsom varme når det står på menyen. Temperaturkontrollen går fra varme, forbi 450, til skjær. Når varmesonden er fjernet, er skillet oppvaskmessig, men brukerne bemerket at det var vanskelig å få den store skillingen til å passe; de bemerket også at håndvasking var lett takket være den ikke-stikker overflaten.

 • Med tillatelse fra Bed Bath & Beyond

  Denne skillingen gir en uttalelse med en svart overflate med hvite spesifikasjoner, som minner om granittvarer. Interiøret fortsetter det fargevalget med sitt ikke-pinnebelegg. Denne skillingen tilbyr 1200 watt kokekraft, og temperaturkontrollen går fra “F” til 400 grader. For rengjøring skal dette vaskes med hånden, og det skal ikke dyppes i vann. Lokket er glass med knotthåndtak, og sidehåndtakene er generøse, noe som gjør det enkelt å flytte skillet, selv når det er varmt.

 • Du kjenner kanskje Zojirushi-navnet fra deres imponerende brødmaskiner og riskokere, men de lager også andre benkeplater, som denne allsidige skillet som gjør litt mer enn jevnaldrende. Den tilbyr 1350 watt kokekraft og et glass lokk med dreiehåndtaket, så det er lett å se hva som lager mat. Den dype indre pannen er den perfekte stekepannen for gryteretter, supper og sauser, mens den flate tallerkenen håndterer grilling av burgere eller biff, eller tilbered fransk toast eller egg. For enda mer allsidighet er det en damphøydeplate i flere høyder som passer inn i den dype skillingen for å dampe grønnsaker, dumplings, fisk og mer. Hvis det ikke er nok, kan pannen brukes på komfyren. Dette kan stilles inn for temperaturer fra varme (176 grader) til 480 grader. Pannene og dampplaten må vaskes med hånden.

  Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
 • Denne skillet 16-tommers rektangulær skillet ser betydelig ut, med en solid base og solide sidehåndtak, men når det er tid for lagring, skjer det magi. Sidehåndtakene brettes ned, sokkelen passer inni skillet sammen med sonden, og det kupplede lokket kan plasseres opp ned for en mye mer kompakt lagringsprofil. Dette tilbyr 1500 watt kokekraft og varmekontroll som går til 400 grader, men kan dreies litt lenger for litt mer varme. Pannepannen, med varmesonden fjernet, er sikker på oppvaskmaskin, men er rask å rengjøre takket være den ikke-stekte kokeflaten. En helletut på det ene hjørnet gjør det pent og enkelt å fjerne væsker fra pannen, og tuten fungerer som et praktisk sted å hvile en skje når denne brukes på en buffé. Glasslokket lar kokken sjekke maten uten å slippe varmen ut, mens løkkenhåndtaket på toppen gjør det behagelig å holde når du løfter lokket til servering.

Hvorfor stole på gran spisene?

Donna Currie, som ble kalt "gadgetsdronningen" av svigerfaren, har brukt nok tid på å forske på kjøkkenutstyr for å kvalifisere seg til en mastergrad i kjøkkenredskaper, hvis noe slikt eksisterte. Da kjøkkenet ble ombygd, ble en elektrisk skillet hennes "go-to" apparat.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).