De 10 beste kjøttabonnementene i 2020

Pin
Send
Share
Send

Våre redaktører forsker, tester og anbefaler uavhengig av de beste produktene; Du kan lære mer om vurderingsprosessen her. Vi kan motta provisjoner for kjøp gjort fra de valgte linkene.

Toppvalgene våre

Beste generelle: ButcherBox

"Når du går den tilpassbare ruten, kan abonnenter velge hvilke kjøtttyper de får og til og med blande det opp."

Beste verdi: Omaha Steaks

"Omaha selger mye mer enn biff: kunder kan kjøpe hele måltider, fra apper til desserter."

Beste restaurantkvalitet: Aksjerver

"Mens Stock Yards kommer inn på den dyrere siden, er kjøttet restaurantkvalitet."

Best for leveringsalternativer: Rastelli s

"Alle produktene er hormonfrie og antibiotikafri, og sjømaten er villfanget."

Best for spekemat: Carnivore Club

"Inkludert i abonnementene er fire-til-seks spekemat hver måned, og de er klare til å spise når de ikke er pakket."

Det beste for baconelskere: Bacon Buff Bacon of the Month Club

"Bacon Buff Bacon of the Month Club advarer kunder i forkant: Dette er ikke de tingene du lett vil finne i supermarkedet."

Beste for slanking: Jerky-dynastiet

"Abonnenter blir behandlet med vanlige rykkete og supereksotiske rykkere som alligator og strutsekjør."

Beste gård til bord: Moink

"Alt er gressmatet, frittgående og fritt for antibiotika, GMO-korn, innesperringsbygg og uetisk praksis."

Beste luksus: Publikumskum

"CrowdCow topper også fancy pakker, som det japanske Wagyu-abonnementet, til $ 249."

Beste for tilpasning: Porter Road

"Fra hjemmet fra gårder i Kentucky og Tennessee, er middelet tørraldrende og håndskåret før det spratt i esken og sendes."

 • Slakterboks

  På grunn av Coronavirus (COVID-19) -pandemien opplever ButcherBox en overbelastning av bestillinger, og kan derfor ikke følge med etterspørselen på grunn av belastning på produkttilgjengeligheten og oppfyllelsen. Dette kan bety at bestillinger eller abonnement som er lagt inn gjennom ButcherBox, blir sendt senere enn forventet.

  ButcherBox-grunnlegger Mike Salguero har en besettelse av rik og sunt gressmatet storfekjøtt. Men han innså at det er et tilgjengelighetsproblem med det, fordi bare 1% av storfekjøttet som forbrukes i USA er 100% gressmatet. Så med ButcherBox har han blitt fokusert på å selge "bedre for deg" -kjøtt som gressmatet storfekjøtt, arveavl og økologisk kylling. Tjenesten er fokusert på kjøtt som tilfredsstiller følgende krav: er menneskelig oppdrettet, har ikke hormoner eller antibiotika lagt og har produkter av høy kvalitet.

  Fra $ 129 for syv til 10 kg. av frittgående økologisk kylling, storfekjøtt, arveavl svinekjøtt og bacon, og villfanget Alaskan-laks, kan kundene bestille kjøtt hver måned. Det er en plan på 22-22 pund, som er $ 238 per måned, eller det er et tilpassbart alternativ til $ 149 per måned for ni til 14 pund. med kjøtt, og tilfører opptil 30 måltider.

  Når de går den tilpassbare ruten, kan abonnenter velge hvilke kjøtttyper de får og til og med blande det. For mye kjøtt? Det er et alternativ for en åtte ukers leveringstid i stedet for fire uker. I tillegg kan kunder kansellere eller stoppe abonnementet på pause når som helst.

 • Omaha Steaks

  Omaha Steaks har gjort abonnement før abonnementsbokser ble oppfunnet - og det før noen noen gang eide en datamaskin. Det som startet som en liten slakterbutikk i Omaha ble en postordre-satsning i 1953, som den fortsatt er i dag (selv om de også har Omaha-butikker). Siden oppstarten har Omahas etos gått på kjøtt av høy kvalitet til rimelige priser.

  Det er fortsatt fokus, men nå selger Omaha langt mer enn biff: Kunder kan kjøpe hele måltider, fra apper til desserter. Det er alltid mange kampanjer og skiftende kostnader, men grilling og biffbokser starter på $ 80 per måned.

  Innholdet i boksene varierer månedlig, men grillbokser har ribey, benløse New York-strimler, benløse kyllingbryst, baconpakkede bistro-biff, benløse svinekoteletter og mer. Det samme gjelder biffbokser, som kan inkludere topp mørbrad, filet mignon, flate jernbiff, benløse New York strips og mer. Skulle kundene ønske å variere abonnementene sine, er det også to månedlige og kvartalsvise opsjoner.

 • Aksjerver

  Stock Yards ble grunnlagt i 1893 av Pollack-familien i Chicago som en slakterbutikk, og er en annen langvarig biffplass. Selskapet er forankret i tradisjonen med å levere biff av høy kvalitet, samtidig som den gir en lojal kundebase. Og siden det ble anskaffet av US Foods i 2000, har selskapet hatt en vellykket forsendelsestjeneste direkte til hjemmet.

  Stock Yards har mange abonnementsalternativer, men Stock Yards Club og Steakhouse Club skiller seg ut. Registrer deg for et tre-, seks- eller 12-måneders abonnement som spenner mellom $ 200 til $ 1.300 per måned. For hver sending vil kundene få en mengde USDA prime og USDA valg kutt og konstant variasjon. Kunder som velger Stock Yards Club-abonnementet, kan motta kjøttalternativer inkludert et lam, skivet skinke, porterhouse-biff, benfritt ribbein, ovnstekt kalkun og mer. Steakhouse Club-medlemmer kan motta svineribbe til babyen, benfritt ribbeinøye, en fullstendig trim filet mignon og mer. Mens Stock Yards kjører på den dyrere siden, er kjøttet restaurantkvalitet.

 • Rastelli s

  Forbrukerne har kanskje hørt om Rastellis fra QVC - eller kanskje de oppdaget et av gourmetmarkedene sine Rastelli Market Fresh i New Jersey, men Rastellis er ideelt for folk som elsker alternativer.

  Et abonnement inneholder enkelt kjøtt, kombinasjoner, kylling, kjøttdeig, laks, biff, reker, tunfisk eller pølse. Planene inkluderer en kjøttkuleboks, en Holiday Spiral Ham, en Burger Box, en Surf & Turf Box, og mer. Det er til og med noen få ketovennlige alternativer: en Keto USDA Organic Chicken & Grass-Fed Beef-plan og en Keto USDA Organic Grass-Fed Steaks & Burgers-plan. Alle produktene er hormonfrie og antibiotikafri, og sjømaten er villfanget.

  Kunder kan velge mellom åtte til 24 porsjoner med leveringsalternativer som starter fra en uke for $ 99 og går opp til seks uker. Selskapet lar forbrukerne være kresen og tilpasse ordrene.

  Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
 • Carnivore Club

  Elskede spekekjøtt vil være store fans av Carnivore Club. Hver måned sender abonnementstjenesten kunder spekemat fra en annen håndverksleverandør, så de vil aldri motta det samme to ganger.

  Mens abonnenter ikke kan velge spesifikt kjøtt de får, og de må forplikte seg til tre måneders leveranser, er valgene helt topp. Inkludert i abonnementene er fire til seks spekemat hver måned, og de er klare til å spise når de ikke er pakket. Kjøtt spenner fra pepperoni til salami og forskjellige typer rykk. Det er to abonnementsvalg: Classic Box og Snack Box. Typer kjøtt som finnes i Classic Box er hvitløkssalami, røkt suppe, parmigiano ostesalami og ølsalami. Noen kjøttalternativer som finnes i Snack Box, kan inkludere en mango habanero storfekjøtt, honning Sriracha kyllingbitt, en pepperoni krydret pinne og en lønns BBQ pinne. Den månedlige abonnementsavgiften for Classic Box er $ 45 pluss frakt, mens Snack Box starter på $ 25 pluss frakt.

 • Bacon Buff Bacon of the Month Club

  Bacon Buff Bacon of the Month Club advarer kunder i forkant: Dette er ikke de tingene du lett finner i supermarkedet. Bacon Buff of the Month Club er stolt av sine forhold til et mangfoldig utvalg av topp baconprodusenter. Mens abonnenter kan få bacon fra et større merke, vil de også få noen fra mindre gårder.

  Ganske muligens den beste ideen noensinne er oppfunnet, Bacon Buff Bacon of the Month Club gir deg håndverkerbacon og bacon swag. Vi kan ikke forestille oss en bedre pakke. Så forbrukere bør være klar over at etter å ha spist dette baconet, vil de bli avhengige av høykvalitetsbacon og fortsette å bestille det for å få ordnet det. Det koster $ 29 per måned pluss frakt.

 • Jerky-dynastiet

  Vær oppmerksom på rykkete elskere: Jerky Dynasty spesialiserer seg på runk og bare rykk. Det er proteinrikt, lite fettfattig og passer til paleo-, keto- og Whole30-diettplaner. Velg et månedsabonnement eller et annet-måneders abonnement som starter på $ 30 per måned, avhengig av om du vil fokusere på runkete for å få trening eller runke for moro skyld.

  Abonnenter blir behandlet med tradisjonelle rykk og supereksotiske rykk som alligator og struts. Det er tre abonnementsalternativer å velge mellom: Dynasty Club Edition, med 16 til 24 oz. av rykk i forskjellige former, Fitness Edition, med 24 til 32 oz. av rykkete til å fylle på muskler, og Lite Edition, som er ideell for smakstestere, siden den bare tilbyr åtte til 12 oz. av rykk. I hver boks får kundene en blanding av gourmet, eksotisk og premium rykk som er forskjellige strukturer og typer. Noen er ideelle for snacks, mens andre er perfekte for en gymnasium. I tillegg vil abonnenter finne andre godbiter i form av pølser, pinner og snacks hver måned.

 • Moink

  Hos Moink bryr de seg om kjøtt og fisk: Alt er gressmatet, frittgående og fritt for antibiotika, GMO-korn, fengselsbygg og uetisk praksis. Mann-og-kone-teamet som grunnla Moink vokste opp på familiegårder i Midtvesten, og etter skoletid vendte de tilbake til en gård i Hjerterlandet for å bli ømhjertige rovdyr. De prøver hardt å fikse systemet for å gjøre det til et bedre sted for dyr og bønder, og de har bare partnerskap med likesinnede bønder.

  Det er mange abonnementer å velge mellom på Moink, alt fra storfekjøtt til kylling og laks og alt derimellom. Det er en liten prøveboks for deg som vil ha variasjon som inkluderer storfekjøtt, svinekjøtt og kylling. Når det gjelder prising, varierer abonnementene fra $ 129 til $ 159. Alle bokser kan tilpasses, så hvis du vil lam i stedet for laks, er det enkelt å gjøre den endringen. Hopp over en boks eller avbryt et abonnement når som helst.

  Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
 • Publikumskum

  CrowdCow samarbeider med uavhengige gårder for å tilby en rekke kjøttabonnementer. Dette er en av de eneste abonnementskassene der ute som gjør det mulig for kunder å motta kjøttdeig bare hvis det er det de vil ha for $ 89 per måned. Eller de kan velge Farmer's Market Reserve til $ 159 med et utvalg av storfekjøtt, svinekjøtt og kylling, pluss en annen håndplukket vare fra merket. Fra $ 99 lar Custom Box abonnenter velge mellom CrowdCows mest populære kutt som oksestek, flat jernbiff, norsk atlantisk laks og mer. The Steak Lover's abonnement vil begeistre enhver kjøttkjenner med kutt som japansk Wagyu petite striploin biff og Denver biff.

  CrowdCow topper også fancy pakker, som det japanske Wagyu-abonnementet, til $ 249. Inkludert i boksen er fakta om den type kjøtt, hvordan det spesifikke dyret ble oppdrettet og informasjon om kjøttets opprinnelse.

 • Porter Road

  Porter Road, som er hentet fra gårder i Kentucky og Tennessee, er stolt av å skaffe kjøtt fra dyr som er oppdrettet utenfor og er fri for hormoner eller antibiotika. Begrunnelsen deres? Det smaker bare bedre. Forbrukerne kan være sikre på at kjøttet er tørraldrende og håndskåret før det sprettes i esken og sendes. Enkelt sagt: Kjøttet på Porter Road er ekstraordinært.

  Kunder kan bestille alt fra tørre aldre burgere til håndlagde pølser og beitehevet kylling. Velg en Butcher's Choice-abonnement, og endre kjøttvalg når som helst. Selskapet har også mer enn 20 tilleggsprogrammer for å tilpasse og fullføre et måltid. Abonnenter kan velge å ha en levering annenhver, fjerde eller åttende uke. Bokser varierer fra Beef Box som inkluderer fire premium biffer, 2 pund. malt biff, og to gratis biffer for $ 95, til Best of Porter Road Box som har 8 kg. av beitehevede valg for $ 100.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).