En erstatning for brunt sukker

Pin
Send
Share
Send

Er du tom for brunt sukker, eller har du oppdaget at din har slått murstein hardt? Det er upraktisk å løpe ut til butikken hvis du er midt i en oppskrift, og du ikke trenger å gå på bekostning når du kan bruke denne enkle brunt sukkererstatningen i stedet. Det tar bare et minutt. Alt du trenger er granulert sukker og melasse, og melasse er valgfritt hvis du ikke har noe av det heller.

Bare bytt ut brunt sukker som kreves i oppskriften med en like stor mengde kornsukker. Ja, det er så enkelt. Brunt sukker er ikke noe mer enn kornet sukker med litt melasse tilsatt.

Oppskriften din bør fremdeles komme bra ut, selv om du kanskje vil merke en subtil forandring i smak og fuktighetsinnhold. Forskjellen skal imidlertid være ubetydelig. Hvis du lager en informasjonskapseloppskrift, kan det hende du synes at informasjonskapslene dine blir litt skarpere og lysere i fargen enn vanlig. Hvem vet? Det kan til og med vise seg å være en god ting.

Hvis du har både granulert sukker og melasse i spiskammeret, kan du lage ditt eget brunt sukker på under et minutt. Rør bare en spiseskje melasse i en kopp kornet sukker, uten tilberedning nødvendig. I en klype kan lønnesirup brukes i stedet for melasse hvis du ikke har noen melasse tilgjengelig. Den har en litt annen smak, men den vil fortsatt fungere bra.

2:16

Se nå: 7 bakebestemmelser du trenger å vite

Hvis du leter etter et erstatning for brunt sukker fordi brunt sukker er for vanskelig å bruke, er det en veldig enkel løsning for det også. Du kan berge brunt sukker ved å legge det i en bolle og dekke det med et fuktet papirhåndkle og deretter mikrobølge det høyt i trinn på 20 sekunder til det blir mykt nok til å bruke.

Hvis du ikke trenger sukkeret umiddelbart, kan du prøve epletilnærmingen hvis du tilfeldigvis har noen epler på hånden. Legg sukkeret i en bolle med noen få epleskiver, dekk bollen med en fuktig klut, og la den sitte over natten.

Bare tilsett en spiseskje melasse i en kopp lys brunt sukker for å gjøre det til mørkebrunt sukker, akkurat som du ville gjort med kornet sukker. Du kan også bruke en spiseskje lønnesirup til dette formålet. Eller bare bruk det lysebrune sukkeret i stedet for det mørkebrune sukkeret som det er behov for. Du vil sannsynligvis ikke merke noen forskjell i oppskriften din. Det fungerer omvendt også, hvis du trenger lysebrunt sukker og bare har mørkebrunt sukker? Du vil knapt merke forskjellen.

Hvis du er i butikken og ikke finner vanlig brunt sukker, kan du også bruke muscovadosukker eller demerara i stedet. Begge har et lignende fuktighetsinnhold og smak og erstatter godt i oppskrifter. Bruk mørk muscovado i stedet for mørkebrunt sukker og lys muscovado i stedet for lysebrunt sukker.

Pin
Send
Share
Send

(Kan 2021).